![]() |
|
haha, szkoda że mnie nie było ;P
|
@Ktos tam up
Nah on nie placi solarowi, solar pewnie dupke lize tak jak kazdemu innemu, wie ze nikt go nie lubi i kazdy ma o nim takie zdanie (wiadomo jakie) to szuka przyjaciol hauauahuahuheuheuheuhe |
@Neo , Girni
ASHUshUASHhs Ciekawe czemu stare konta używacie xD! AHSUAShsuahuas Ale banów poleciało xD |
haha to moje nowe xDD
|
Cytuj:
_)_ |
Heart of Silence 58 knight
Apr 27 2008, 19:18:15 CEST Killed at Level 58 by Shaka'Frukt and by Divi Numb |
19:25 Antical Hero [81]: u'll be next
19:25 Antical Hero [81]: :< :] anti sie zbulwersował He He |
Apr 27 2008, 10:59:21 CEST Killed at Level 80 by Akishino
:D |
@Hunter Gorn
Bo padniesz jeszcze ;D |
@up Anti mnie już ze 100 razy uprzedzał więc nie zabłyszczałeś teraz:p
|
ojoj, a ty kozaczek na forum i w depo a expić nie pójdziesz bo sie boisz... Poprostu żal mi cie! A może już new chara robisz co? :D
|
Ubili mnie wczoraj: , Anticol Hero,
Shaka Frukt , Destroyer oF FURY... I moge sobie głowe uciąż ze jakbym im oddał jak frajer bohy to i tak by mnie dedli , bo pozniej by sobie wymyslili oddawaj ARMOR Brawo bijcie więcej PL bez powodu. Zostac z BR chcecie widać na serwie. |
Podziekuj Blood Richowi, a nie nam tutaj pierdolisz... ^^, pewnie nawet wam nie powiedział ocb xDDD
|
@Heart~
Kto to jest Anticol? Zapomniales o mnie? xD |
No nie wiem OCB z tym BLood RIch , ale po 1:
CO ja zrobilem by mnie od razu masowko ubijać? Można bylo mnie wpierw powiedzieć,że jest jakas sprawa czy cos. A nie od razu klepanie. Tym bardziej ze jestesmy z tego samego kraju:) Bardziej wolałbym sie skupić na tępieniu BR a wy jeszcze atakujecie polaków |
Ciekaw jestem jak was BR zacznie niszczyć;//
|
@up
Antical Hero jak coś...;p Daj na looz, spytaj Blood Richa ocb, i bedziesz wiedział czemu cie zabiliśmy... |
Chyba AticAl...?
|
Punti a ty narazie bez gildi?A Gdzie byles wczesnieJ?
|
Po co mi ta gildia...Nie chcę na razie żadnej :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |
|