![]() |
15 Knight <skille 50/51> - solo zerk
17 Knight <skille 54/54> - solo mino mage 20 Knight <skille 57/56> - solo ds 24 Knight <skille 59/59> - solo orc lider 28 Knight <skille 65/64> - solo drag :D 35 Knight <skille 71/70> - solo giant s~ 41 Knight <skille 72/71> - solo dragon lord:) 58 Knight <skille 80/80> - solo old widow 78 Knight <skille 95/95> - solo behe 90 Knight <skille 95/95> - solo demon 102 Knight <skille 95/95> - expienie na warlockach 149 Knight <skille 96/95> - blok orshabaala:cup: Oczywiscie to nie ta postac jaka mam w nicku ... Mysle ze bedziecie robic jak ja Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
WOW w 2 TYG 33 LVL !! JAK TO ZROBILES? ja ci moge w 8 dni 48 msa zrobic ;] |
Mi zrób! :D, przyda mi się. Najlepiej na uniterze.
Najlepsze osottanim charem - demon palkiem na 70 lvl~ |
Ja na 87 Lvu na Galanie zabilem Wrl.
97 zabilem demona solo (Full def i exlpo):baby: :baby: i na 153 lcvlu Blokalem Morgarotha ale Niestety dead:/ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
A moja babcia ma wąsy, po twojej dacie dołączenia widać, że noob jesteś -.-. Co do tematu: DL + 2 Dragi na 61 lvl EK skille 73 (ale sword ring, więc 77)/65 z GS'a + HMM |
Ja ubiłem solo dwarf guarda,dwarfa i soldka na raz.Poszły chyba 2 Ihy:pp na 19 lvlu knightem skile koło 61/60
|
a więc ostatnie wyczyny:
-21 pall draga(skill 73 w dist), zeszło parę manasów i pare hmm, -przez przypadek zblokałem 3 wyvy(głupie lagi), zszedł bp uh i parę manasów;/ -kiedyś dawno temu ds 13 sorkiem przy pomocy lmm(jak jeszcze był spawn ds na fibuli). |
ja jestem troche noobem wiec nie pochwale sie za bardzo:) ale mino guarda, beholdera (chociaz wyszedlem z red hp), 3 mino archery na raz:]
|
Cieniasy... ja tam biore Morgarothy i Ferumbrasy na hita :p
Tak serio to zsolowałem pallkiem na 14 lvlu (skill 54) Giant Spidera (oczywiście mi nie uwierzycie, bo kto by pomyślał, że taki niski lvl może zsolować tak mocnego potwora. Powiem tak: jeśli masz na potwora taktykę, troche parceli i szczęścia to można wszystkoB)) |
cZEsC !!!!!
Jestem druid 31lvl z 36 mlvl nie mam PACC(co za pech{zbieram juz kase ale mam 100gp-ale duzoB) B) B) }). Moim najlepszym potworem jakiego zabilem byl DRAGON na 30lvl (lecialy 2SD i 5 runek EXPLO). Ale na 25 lvl chodzilem do carlin na WYWERN ANI RAZU NIE DEDLEM (nie mialem zadnego knighta co mi bloczyl):D :D :D :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: |
Moje osiągnięcia
JA DS moim 14 Sorcem 2 sd i reszta hmm:)
i jeszcze Ferumbrasa ale to na ots:D Mino Guard na 2 bolty mojim 14 pallkiem (bolty) skille 60/43:) |
Demon<10 znakow>
|
Ja palem 35 lvl 75 dysta gs ;D
|
Best solo:
Ja draga na 28lvl ( Ds + Hmm ) A na 33lvl ( sam tempest ) :P ( Też Draga ) Pzdr.;) |
Ja na 23 lvlu Draga 8 uhów poszło =p teraz na 35 bloczyłem Gs'a ;] [CHAR]Jakumakunda[/CHAR] |
Na 8 sorku ubiłem dsa z rozdzki na pohu.
|
moje największe solo to ds na 8 lvl druitem:p
|
Ds na 13lvl palek skile 50/40 :p
|
Wczoraj Zerka obok Thais (metodą dół-hit-schodki-manas-dół... ale to nie waaażne...:) rezultat niepodważalny: Zerk trawę gryzie).
BS, 38, 75/74. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |