![]() |
Blue Robe... Dzisiaj rano...
|
szczescie
ja raz stracilem p-armor i caly bp jungle w ktorym bylo kasy, itemki, itp. ale mialem szczescie bo poszedlem jeszcze raz tam gdzie dednem a w ciale bylo to wszystko:P
|
Blue robe, medusa shield i knight legi na raz. Ogólnie mam szczęście i nie leci mi nic bardzo wartościowego ;]
|
Ja zginąłem tylko 2 razy, za 1 razem wypadł mi bp ze śmieciami(na 16 lvl xd) a drugim razem miałem aol. Oby tak dalej :D
|
w wakacje k armor a wczoraj k legs,bp mana potionow,1~~k w kasie drag shield ;(delikfent oddal drag shielda i pozdro dla nie go i szacun za to:)
|
mi wypadlo fur buty i mamoth fur capX( :(:(
|
A mnie wypadl demona armorX(
|
Cytuj:
@topic od kilku zgonów wypada mi tylko aol, 2x blessy straciłem |
MMS i boh i w bp 15k z lota i 2 vapire shield ale to grałem innym charem ;(
|
Cytuj:
Mi najcenniejsze co wypadło to rh i bohy na raz... |
Cytuj:
chyba ze ty nosisz go w bp |
skillowałem i zaczytałem sie www.tibia.pl a tu Archer przyszedł sobie i mnie wali ja właczam tibie zeby zobaczyc cczy czasem exurki nie trza a tu ,,you are dead,, 8o8o8o8o8o SZOK zdiwienie szybko patrze na eq ..... nieeeeeeeee moja medusa shield i dragonbone staff bo mniałem w plecaku ;/
|
Cytuj:
Ojoj bardzo sie myslisz -.- mi wypadl warrior helmet jeszcze na infernie Xorkiem nie padlem jeszcze ani razu ^^ |
@Abin
dobreeeee... :D w sumie to "niezła taktyka" nosić AOLa w plecaku :o:D kiedyś mi wypadł k arm... crown helmet i jeszcze pare śmieci... Teraz to nawet bym nie płakał za takimi rzeczami, ale tamto działo się na mojej pierwszej postaci, która miała AŻ 20 LVL !! (wbijałem go miesiąc :o) |
dobra zeby nie bylo, na 45~ lvl padlem na combo od 2 hyderek z 2,5 roku temu, spadly k legi, rh, p ammy i bp ale odzyskalem bo hunce z zaufanymi osobami ;)
|
Mi ostatnimi czasy nic szczególnego ,ale jak ubiłem typka to wypadł demon shield i dwarven axe troche pecha miał typek ;) aaa xd jeszcze deer trophy wypadło ale mu zwróciłem xd bo mówił że jest mu potrzebne.
|
Cytuj:
|
Aol + blessy = 100k:( 3x
|
Zal mi samego siebie wczoraj padlem i medusa ze mnie wypadla !!:/
|
Miałem kicka i padłem na cycach ;( straciłem moje Blue Robe ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |