Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only selena (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35074)

Iomer Thunderblade 04-01-2007 12:56

@up

SFE ROKSOR SFE ROXANDOOOO !! HEHEHEHEH

Tu nie chodzi o narodowosc kretynie tylko o to jak ogólnie Cruoris odnosilo sie do innych graczy, i mimo ze nadal lubie Wratha, puge mnie irytuje ostatnio to walcze glownie z tego powodu ze nie mam juz motywacji ani checi do expienia.

Komuszq 04-01-2007 13:17

NIE jest tak źle przegraliście bitwe ale wojny jeszcze nie;) Jak dla mnei to więcej zorganizowania i będzie gicior macie sqada nawet na największych kozaków jest sposób a większość szwedów grających na selenie do nich nie należy ( wnioskując po próbie ubicia Thorvala) :P a tak pozatym jak już ubijecie Puge~ to jeszcze na niego stolca puście bo go szczerze nienawidze:D

Tininho 04-01-2007 13:53

Nie wiem tylko dlaczego Koti ,Alu ,Laros i reszta nie dojdzie do Ultimation jak biora udzial to niech dojda i organizacja jakas ...

KubaGuzikkk 04-01-2007 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1172470)
No wlasnie ten teleport z ich strony to byla jedna z najlepszych zagrywek.

No właśnie to nie była jedna z najlepszych zagrywek, bo to jest wbrew zasadom gry.

@Orius
N/c.

Bambooha 04-01-2007 15:13

[img][url=http://img219.imageshack.us/my.php?image=santahatmc1.png][img=http://img2[/img]

świateczna zdobycz ;/

Bambooha 04-01-2007 15:19

http://img120.imageshack.us/img120/6086/santahatce4.png

Van Rebeliant 04-01-2007 16:26

Powiem tyle, większość SWE jest BLE, jednak zazdroszcze im organizacji ;)
Tylko zastanawia mnie czy to tak naprawde nie są dzieci niekoffane przez rodziców przesiadujące ~15h przy komputerze żeby expować, hancić, expować, zarobić(zrobić) 1kkk kasy i expować, ciekawe ile osób z nich by popełniła samobójstwo gdyby nagle Cipsoft oświadczył "Już mamy za dużo kasy, starczy nam na emeryture, wyłączamy wszystkie serwery Tibii" :D:D:D

Baj de łej: Nerandil dzisiaj padł :cup: ALE LOOT Z NIEGO MIAŁ BYĆ MÓJ!!!!!!! mało brakowało aby padł 2 razy w ciągu ~10min, na dwarven bridge była akcja ale zwiał :/

KubaGuzikkk 04-01-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1173022)
Powiem tyle, większość SWE jest BLE, jednak zazdroszcze im organizacji ;)

No tylko, że tak naprawdę nie wygrali dzięki organizacji tylko farcie i tp.

zalfik 04-01-2007 16:45

Nawet jesli Tp jest wbrew regulaminowi Tibii, to oni to swietnie wykorzystali. Mozecie ich zreportowac, bedzie Wam latwiej.
A w chwili obeznej proponuje walke podjazdowa. Loguje sie kilka na raz osob (jak najwiecej) i ubijacie jednego z nich. Bo takie walki jak na filmiku zdecydowanie Wam nie ida :P

[]=Dodziak=[] 04-01-2007 17:15

za to Tobie dobrze idzie pie$%#^& 3 po 3 i wnerwianie innych forumowiczów. A wogóle to była "akcja podjazdowa" ale oni nagle zrobili mass log oO

sir Tifejo 04-01-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1173022)
Tylko zastanawia mnie czy to tak naprawde nie są dzieci niekoffane przez rodziców przesiadujące ~15h przy komputerze żeby expować, hancić, expować, zarobić(zrobić) 1kkk kasy i expować...

Wiekszosc Szwedow z Cruoris jest juz dorosla.

@Maron: akcja zaplanowana byla genialnie, Dany Karde sie kapnal ze Iomer wpadnie i bloknie im powrot, a ktostam tylko "Zorlan on him" i koniec tematu. I z jedej i z drugiej strony mozna bylo zobaczyc naprawde niezla organizacje. A to, ze wykorzystali "buga" [chociaz wg mnie to nie jest bug, ale to zupelnie inny temat] - no coz, czas pokaze czy CIPy cos robia z takimi playerami.

KubaGuzikkk 04-01-2007 18:20

@Up

Nie zrobią nic z takimi playerami, bo mimo iż ktoś im dostarczy adres do tibicamu, to tak jak pisales na gg - "filmy i zdjęcia to nie są dowody"...
To gdzie do cholery ta "sprawiedliwość"?

crosscut 04-01-2007 18:28

nie ma nie bylo i niebedzie....

vuxes 04-01-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez []=Dodziak=[] (Post 1172417)
Vuxes oglądnij sobie filmik z perspektywy któregoś karde i zobaczysz tam TP mógłbyś to reportnąć i by była bajka :D a tak w ogóle to zabrakło nam szczęścia i zrobiliśmy 2-3 błędy ale nie będę wymieniał =P
HAIL MY FRIENDS!!:cup:

To nie takie proste... Ponoć filmy zrobione za pomocą Tibicam nie są uważane za dowody... Chociaż słyszałem o kilku wyjątkach.

vuxes 04-01-2007 18:32

Ta wojna przynajmniej służy temu, że od pewnego czasu ten temat jest "ożywiony".

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 4, gości: 5)
Ja nie pamiętam, kiedy tak ostatnio było.

@edit
Aew, double post :/

sir Tifejo 04-01-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1173430)
To nie takie proste... Ponoć filmy zrobione za pomocą Tibicam nie są uważane za dowody... Chociaż słyszałem o kilku wyjątkach.

Ano racja, jak dla mnie bezsensu to jest, bo jak mozna zrobic "fake" tibicama? bo chyba o tym im chodzi, dlatego nie uznaja filmow za dowod wykroczen. no ale coz, doloze wszelkich staran zeby i na Selenie takowy wyjatek sie zdazyl ;)

pozdro,
tifejo.

vuxes 04-01-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1173501)
Ano racja, jak dla mnie bezsensu to jest, bo jak mozna zrobic "fake" tibicama?

Bardzo trudno. Raczej niemożliwe. Jednakże widziałem kiedyś filmiki "robione" przez Eternala, podczas których zagadywał do niego Gugo i dawał mu linka do strony z "free pacc" xD.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1173501)
doloze wszelkich staran zeby i na Selenie takowy wyjatek sie zdazyl ;)

Powodzenia.

Peterer 04-01-2007 19:12

Witam.

Miejmy nadzieje ze Polacy + friends wygraja ta wojne bo jesli Cruoris wygra to gra na selenie bedzie ciezka dla Polakow...

Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 5, gości: 5)

o,O

_/ ;)

sir Tifejo 04-01-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peterer (Post 1173546)
Witam.

Miejmy nadzieje ze Polacy + friends wygraja ta wojne bo jesli Cruoris wygra to gra na selenie bedzie ciezka dla Polakow...

Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 5, gości: 5)

o,O

_/ ;)

A myslisz co bedzie jak Ult + Laros i spolka wygraja? PA zawsze bedzie, z tym ze dla Was moze byc mniejsze, bo znacie ludzi z Ult. Mi to rybka kto wygra, nie ma dla mnie znaczenia z ktorej strony jestem PAowany. chociaz mam wrazenie ze od Szwedow, bo oni to robia inteligentnie i da sie dogadac z nimi. A z Polakami? Pay i juz :/
[pisze z wlasnego doswiadczenia]

Peterer 04-01-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1173639)
A myslisz co bedzie jak Ult + Laros i spolka wygraja? PA zawsze bedzie, z tym ze dla Was moze byc mniejsze, bo znacie ludzi z Ult. Mi to rybka kto wygra, nie ma dla mnie znaczenia z ktorej strony jestem PAowany. chociaz mam wrazenie ze od Szwedow, bo oni to robia inteligentnie i da sie dogadac z nimi. A z Polakami? Pay i juz :/
[pisze z wlasnego doswiadczenia]

Mi sie wydaje ze Polacy predzej beda Szwedow PA'eowac niz Polakow? Z Polakami da sie dogadac tylko trzeba dobrze gadac...A Szwedzi? wpadaja ,zabijaja i tyle.. i kto ich ruszy??...Zobaczymy jak sie skonczy ta wojna :]

Btw nie ma juz Ultimation.. Jest jedna gildia w ktorej sa byli czlonkowie Ultimation i EQ + pare innych osob..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29.