![]() |
|
@up
SFE ROKSOR SFE ROXANDOOOO !! HEHEHEHEH Tu nie chodzi o narodowosc kretynie tylko o to jak ogólnie Cruoris odnosilo sie do innych graczy, i mimo ze nadal lubie Wratha, puge mnie irytuje ostatnio to walcze glownie z tego powodu ze nie mam juz motywacji ani checi do expienia. |
NIE jest tak źle przegraliście bitwe ale wojny jeszcze nie;) Jak dla mnei to więcej zorganizowania i będzie gicior macie sqada nawet na największych kozaków jest sposób a większość szwedów grających na selenie do nich nie należy ( wnioskując po próbie ubicia Thorvala) :P a tak pozatym jak już ubijecie Puge~ to jeszcze na niego stolca puście bo go szczerze nienawidze:D
|
Nie wiem tylko dlaczego Koti ,Alu ,Laros i reszta nie dojdzie do Ultimation jak biora udzial to niech dojda i organizacja jakas ...
|
Cytuj:
@Orius N/c. |
[img][url=http://img219.imageshack.us/my.php?image=santahatmc1.png][img=http://img2[/img]
świateczna zdobycz ;/ |
|
Powiem tyle, większość SWE jest BLE, jednak zazdroszcze im organizacji ;)
Tylko zastanawia mnie czy to tak naprawde nie są dzieci niekoffane przez rodziców przesiadujące ~15h przy komputerze żeby expować, hancić, expować, zarobić(zrobić) 1kkk kasy i expować, ciekawe ile osób z nich by popełniła samobójstwo gdyby nagle Cipsoft oświadczył "Już mamy za dużo kasy, starczy nam na emeryture, wyłączamy wszystkie serwery Tibii" :D:D:D Baj de łej: Nerandil dzisiaj padł :cup: ALE LOOT Z NIEGO MIAŁ BYĆ MÓJ!!!!!!! mało brakowało aby padł 2 razy w ciągu ~10min, na dwarven bridge była akcja ale zwiał :/ |
Cytuj:
|
Nawet jesli Tp jest wbrew regulaminowi Tibii, to oni to swietnie wykorzystali. Mozecie ich zreportowac, bedzie Wam latwiej.
A w chwili obeznej proponuje walke podjazdowa. Loguje sie kilka na raz osob (jak najwiecej) i ubijacie jednego z nich. Bo takie walki jak na filmiku zdecydowanie Wam nie ida :P |
za to Tobie dobrze idzie pie$%#^& 3 po 3 i wnerwianie innych forumowiczów. A wogóle to była "akcja podjazdowa" ale oni nagle zrobili mass log oO
|
Cytuj:
@Maron: akcja zaplanowana byla genialnie, Dany Karde sie kapnal ze Iomer wpadnie i bloknie im powrot, a ktostam tylko "Zorlan on him" i koniec tematu. I z jedej i z drugiej strony mozna bylo zobaczyc naprawde niezla organizacje. A to, ze wykorzystali "buga" [chociaz wg mnie to nie jest bug, ale to zupelnie inny temat] - no coz, czas pokaze czy CIPy cos robia z takimi playerami. |
@Up
Nie zrobią nic z takimi playerami, bo mimo iż ktoś im dostarczy adres do tibicamu, to tak jak pisales na gg - "filmy i zdjęcia to nie są dowody"... To gdzie do cholery ta "sprawiedliwość"? |
nie ma nie bylo i niebedzie....
|
Cytuj:
|
Ta wojna przynajmniej służy temu, że od pewnego czasu ten temat jest "ożywiony".
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 4, gości: 5) Ja nie pamiętam, kiedy tak ostatnio było. @edit Aew, double post :/ |
Cytuj:
pozdro, tifejo. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam.
Miejmy nadzieje ze Polacy + friends wygraja ta wojne bo jesli Cruoris wygra to gra na selenie bedzie ciezka dla Polakow... Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 5, gości: 5) o,O _/ ;) |
Cytuj:
[pisze z wlasnego doswiadczenia] |
Cytuj:
Btw nie ma juz Ultimation.. Jest jedna gildia w ktorej sa byli czlonkowie Ultimation i EQ + pare innych osob.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |
|