![]() |
|
Dla mnie ice/lightning byłby lepszy, bo ileż można bić pojedyncze potwory przez 40 poziomów? Masz więc do wyboru i atak na pojedynczego przeciwnika, i na grupę. Bez wskoczenia czasem między 15 przeciwników Maple to już nie Maple... ;p
Z drugiej strony, choć nie wiem, jak to w praktyce wygląda, fire/poison może zatruć, co ma znaczenie, jeśli więcej rozmawiasz niż walczysz... Trujesz kilku, gadasz przez chwilę, trujesz, gadasz, trujesz, gadasz... ;] |
Zatruwa dopiero po 70 levelu, a trochę do niego Ci brakuje :p
Ale i tak jakbym miał robić maga to albo f/p, albo clera ^^ Gorzej że ja nie cierpię magów... ...w żadnej grze. |
ja wlasnie najbardziej lubie magow, ale nie leczacych-wiec cler odpada :p
@edit : ma ktos jakies konto na oMS/localMS odstapic ? bo bym sobie pogral, a tu i tu zamknieta rejstracja :/ |
Cytuj:
Po 70 poziomie dostaje 2 ataki o identycznej mocy, ale trafiające 6 przeciwników. Więc też zatruwa. Sześciu. |
Cytuj:
Cytuj:
Myślałem że chodzi Ci o ten wieeeeelki czar obszarowy :P @edit: Przynajmniej po tamtym tekscie co zacytowałem... jak dla mnie taka kula wyklucza możliwość aktywnej rozmowy :P |
No racja, powinienem napisać kulka. : PP
|
dobra, zrobilem i/l i mam pytanie : gdzie expic od 32lvla ?(z thunderbolt) i gdzie kupic eq dla maga na 30+lvl ? mozna w jakims sklepie czy tylko u ludzi ? btw. ile dostane za scrolle : gloves dex 10%, overall armor dex 10% i topwear def 10%?
@down, tak gms, broa |
Cytuj:
Co do EQ: W Orbis i Ludibrium powinny być, ale nie jestem pewien. (zaraz sprawdzę EDIT: Na 100,1% są.) Co do scrolli: Włazisz do FM i szukasz po sklepach, albo na basilmarket :P |
Mam pytanie jak zrobic quest u Maple Administratora
|
normalnie,może najpierw powiedz o jakiego ci chodzi?Questow u tego admina jest w hvj...
|
Cytuj:
|
Ja też chciałbym sobie zagrać, byłbym wdzięczy za wyjaśnienie tego zawiłego (?) procesu..
|
Jeden z pierwszych kłestow xD
|
Ja osobiście przezucilem sie na Maple. Gram na globalu na Broa. Mam 42 lvl Crossbowmana.
http://maplestory.co.il/rank/Blondynusia.gif PS to moj char (nie udalo sie wprowadzic samego obrazka, uzywalem tagu [IMG] ale jakos nie dziala ;/, jezeli dostane za to bana albo warna to trudno ;p) |
|
Powiedzcie, jest jakaś możliwość rejestracji na Odynie? Jakakolwiek, nawet np. założenie konta forumowego teraz i odczekanie kilku tygodni.
|
Jest. Musisz założyć konto na ich forum i odczekać trzy dni. Po upłynięciu 72h tworzysz konto do gry, ściągasz ich klienta, wrzucasz do folderu z gMS, odpalasz i grasz.
|
Tylko WisŁa
http://img166.imageshack.us/img166/4...ple0005ro9.jpg
W takich to miłych okolicznościach wracam do gry. PS. Słowa na screenie nie mają na celu urażenia żadnego z Was, ale... Ten rym lubie najbardziej xD |
Cytuj:
|
A no i jeszcze jedno, moge oddac konto na globalu za jakies itemki/NX cash (rox xD) na MSe. Wiem, ze jak porownac MSg i MSe to europe ssie, ale na globalu nie mam koleguff (xD).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|