Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Kapitan Chrupek 12-04-2007 03:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urgothiri (Post 1365177)
oj cos pechowe dni dla Redeo :( wczoraj 2 dedy i dzis dead przy czyszczeniu banshee questu ;p

podobno miał freeza .. ale tak naprawde to chyba za bardzo sie rozpedził i wszedł bez utamki ;( zal mi go bo juz troche lvl stracił :/
ale mam nadzieje ze nadrobi d;

Kashtan 14-04-2007 19:42

Deep Fibula Banshee Quest Fire Axe Quest

Ma ktos moze niewykonane te Questy bo z checia bym poszedl :pDeep Fibula Banshee Quest Fire Axe Quest

Agon 15-04-2007 16:45

;]

@ Up
Zbierz wiekszy team to wam wyczyszcze Deep fibule i F axe. Jak cos odezwij sie w grze.

Agon

D@nger 15-04-2007 18:19

Oj Heiks Padl jaka szkoda;<

Pieczarek 15-04-2007 19:23

[CHAR]Heiks[/CHAR]
Apr 15 2007, 16:28:12 CEST Killed at Level 149 by [CHAR]Archer of Fear[/CHAR]
and by [CHAR]Castor Greey[/CHAR]

Po czym [CHAR]Hespios[/CHAR] założył nową gildię

[GUILD]Unforeseen[/GUILD]

[CHAR]Vura Soth[/CHAR] Nie jest juz w VU :).

Nowy żart :)?

Hellraiser 15-04-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1371224)
[CHAR]Heiks[/CHAR]
Apr 15 2007, 16:28:12 CEST Killed at Level 149 by [CHAR]Archer of Fear[/CHAR]
and by [CHAR]Castor Greey[/CHAR]

Po czym [CHAR]Hespios[/CHAR] założył nową gildię

[GUILD]Unforeseen[/GUILD]

[CHAR]Vura Soth[/CHAR] Nie jest juz w VU :).

Nowy żart :)?

Tym potwierdzasz moje nieoficjalne wiadomości ze bedzie znowu wojna na tym serwerze,..

A Vura odeszedl ponieważ wkurzył sie na tą sytuacje,..

Trzymam kciuki za ekipe przeciwko VU lub ekipie przeciwko Xeamusowi,..

Pieczarek 15-04-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1371244)
Tym potwierdzasz moje nieoficjalne wiadomości ze bedzie znowu wojna na tym serwerze,..

WOOOW. Skąd ty masz takich informatorów? O tym że bedzie wojna wiedzieli wszyscy jeszcze zanim skończyła sie poprzednia.

PS. bez ofensywy :P

starysiad 15-04-2007 20:39

neutralne biedaki z sw staly i patrzyly jak ich guildmate pada po quescikku ;P

bywa i tak

enjoy new war

Hellraiser 15-04-2007 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1371266)
WOOOW. Skąd ty masz takich informatorów? O tym że bedzie wojna wiedzieli wszyscy jeszcze zanim skończyła sie poprzednia.

PS. bez ofensywy :P

No ja wiem ze dlugo juz alles o tym wiedzieli, ale ja nie jestem z waszego serwera, wiec myslalem ze zawsze podac info to nie grzech :P

Dregar 15-04-2007 22:21

Omg, co to sie porobiło, ciekawe tylko w jakich składach to sie wszystko odbędzie, czy Swe dołącza i stare "ordo", o ile to nie jest jakiś żarcik znów

Uszatek_Jacek 15-04-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 1371577)
Omg, co to sie porobiło, ciekawe tylko w jakich składach to sie wszystko odbędzie, czy Swe dołącza i stare "ordo", o ile to nie jest jakiś żarcik znów

Tym razem to naprawde powazna sprawa i war na 100 % :)

@edit
zobaczysz :) kazdy ma swoje 5 minut.

August 16-04-2007 08:34

A kto sie bedzie bil?

/Castor

Sonik'ex 16-04-2007 13:48

zzZz

A moze Nebula dowie sie zaco Padl Heiks??

A war bedzie predzej czy pozniej bedzie
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Zygmunt 16-04-2007 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1371244)

Zapakuj lepiej żuka WEST'ami i jedz zarabiac na buty nike czy inne adidasy a od Xaemusa sie odklej.
UP
Heiks padl bo na x rayu botem sprawdzal jak sowqu sobie radzi z questem. Zawiodla podzielnosc uwagi. Na tibia.com powinno pisac "killed by bot". Nie raz mowilem ze ludzie zezowaci w takich sytuacjach maja przewage. Np warto wspolzyc z kobieta ktora ma zeza poniewaz zawsze drugim okiem popilnuje ci rower. Dziwi tylko postawa tych 10 ludzi ktorzy tam byli. Nie wliczajac xe'riena ktory robil za konfidenta, pozostala grupa dziwnie sie wystraszyla. Strach ma wielkie nie zezowate oczy ale to juz wiemy.

Uszatek_Jacek 16-04-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1372249)
Zapakuj lepiej żuka WEST'ami i jedz zarabiac na buty nike czy inne adidasy a od Xaemusa sie odklej.

Drogi zygmuncie my uwielbiamy pana Pawła Wantocha Rekowskiego ktory przebywa 24/7 na ul. Rydla 93. wprost urzekla nas jego piekna historia jak to syn na 18 chcial mpa czy z powodu tibi rozwiodl sie.

Down.
Kazdy czlowiek jest omylny ;]
Ciekawe czy bedziesz tez go tak bronil jak bedzie cie jebal sdkiem w dupala ale wszystko w swoim czasie :)

Zygmunt 16-04-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek (Post 1372290)
Drogi zygmuncie my uwielbiamy pana Paweł Wantocha Rekowskiego ktory przebywa 24/7 na ul. Rydla 93. wprost urzekla nas jego piekna historia jak to syn na 18 chcial mpa czy z powodu tibi rozwiodl sie.

Drogi jacku skoro pana to nie "Paweł" a "Pawła" i pierwszy czlon nazwiska nigdy sie nie odmienia czyli "Wantoch" z drugim czlonem calkiem dobrze ci wyszlo. Jak widac jedno nazwisko moze odslonic braki w edukacji "playerow tibijskiego swiata" jak Cher - dupę.
Co do syna Xaemusa to ma lat 12. Zona o ile wiem w dalszym ciagu przedstawia Xaemusowi nogi w procę mrucząc przy tym.
Dziekuje w jego imieniu o troske.
A skoro juz jestesmy przy tematach rodzinnych to dziekuj bogu ze masz obrotna mame.

Agon 16-04-2007 16:42

Zygmunt

znowu pojechane ;]

btw
co do oplacalnosci papierosów kierujcie sie do Lapki ;]

outsider 17-04-2007 20:13

niech jakis mod zamknie ten temat. server zostal przejety juz ze 3 razy i teraz sa tu tylko tak debilne rozmowy jak wyzej

Pieczarek 17-04-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez outsider (Post 1374432)
niech jakis mod zamknie ten temat. server zostal przejety juz ze 3 razy i teraz sa tu tylko tak debilne rozmowy jak wyzej

Nie ma tu (z reguly) zadnych wyzwisk itp. Wiec jesli ci temat nie odpowiada to poprostu zostaw go w spokoju. Zobacz sobie temat o furorze - to jest naprawde temat do wykasowania :).

Uszatek_Jacek 17-04-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1374630)
Co to fajek :P fajny temat LoL schodza jak woda bez fajek nie gram bo mozna dostac *****..

A co do gadania o przejeciu serwera 3 razy przejmowali itd temat jest nebula wiec mozna pisac o wszystkim. Szukam chetnych na Questy Banshee Fire Axe Deep Fibula kto chetny niech sie wpisze

Lepiej napisac na forum tibia.com napewno znajdziesz o wiele wiecej chetnych niz tu :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:07.