![]() |
A ja utrzymałem prowadzenie w tabeli... ehh.
walkower :(. Przeciwnik nie wystawił minimalnej liczby zawodników... |
W środe gram mecz towarzyski z jedenastoligowcem ligi hiszpańskiej (na wyjeździe). Wystawiam samą rezerwe, bo chce zobaczyć jak sobie radzą piłkarze, którym nie dałem jeszcze szansy zagrania pełnych 90 min.
Niestety ten mecz odbędzie się o 12:30 ;// ... będę wtedy w szkole. |
Stres Cie ominie przynajmniej. :)
|
dawno tu nie zaglądałem, od tego czasu dużo zmieniło się w moim składzie, jestem na najlepszej drodze do 7 ligi, po 9 meczach mam 9 zwycięstw i 11 pkt przewagi nad drugim miejscem na 5 kolejek przed końcem
no i pochwale się ostatnim ustawieniem meczowym http://img217.imageshack.us/img217/1561/htsklad.jpg ehh ... szkoda, denerwuje mnie ten nowy wygląd hattricka : p |
LOL, wy sie przejmujecie sparingami? O to w nich wlasnie chodzi, by zagraly rezerwy.
Ojj chyba cos wrócić do HT... |
Wygrałem dzisiaj sparing 3:2 ... ledwo ledwo ;).
Trzech piłkarzy pozytywnie mnie zaskoczyło i wystawie ich w następnym meczu ligowym ;). |
Cytuj:
I pamiętaj, że w 7 lidze zaczyna się już liczyć obrona i choć jeden zadowalający atak ;) |
Wygrałem dzisiaj 7:0 i to jest moja 3 wygrana z rzędu. W tabeli awansowałem na trzecie miejsce i do drugiego zespołu tracę 3 pkt, a do pierwszego 6 pkt. Jeszcze cztery mecze w lidze więc uda mi się wywalczyć awans do 9 ligi.
|
Czytam se forum Czytam patrze hattrick poczytalem troche i czekam juz az mi dadza druzyne ^^.Mam nadzieje ze pomozecie mi w tym troche bo bede "noobkiem" :)
|
5:0 zwyciestwo, skok na pozycje lidera:)
O dziwo mecz bedz kontuzji, tylko jedna kartka :p Za tydzien mecz o awans, jak wygram to awans zapewniony, jak przegram to skoncze na 3 miejscu..chyba ze vice-lider przegra, ale to raczej nie mozliwe bo gra z botami z przed i ostatniego miejsca :/ |
ja 4-0 wygralem ;d i 3 mecz z rzedzu ktos ode mnie dostaje czerwona kartke
|
Wygrałem 6:0 nowym ustawieniem 4-4-3. Do lidera i vicelidera tracę tylko 3 pkt - oba te zespoły mają po 21 pkt, a ja 18 pkt. Następny mecz gram właśnie z wiceliderem - botem. Wygrać będzie łatwo, ale trudniej będzie awansować do wyższej ligi, bo zostały tylko trzy spotkania, a lider wygrywa mecz za meczem ;/. Jak się nie uda w tym sezonie to w następnym.
|
To co grałeś bez bramkarza ? XD
|
Sorry to ustawienie nowe to 4-3-3 :P.
A wiecie może jak szybko poprawić finanse klubu, bo cały czas jestem pod kreską ;// |
Wstrzymaj się z akcjami typu kupowanie zawodników cyz dobudowywanie czegoś na stadionie. Sprzedaj to co ci zbywa :] Zrezygnuj z nakładów na szkółkę. Zajmij wysokie miejsce w lidze :D Pzdr :D
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
No i awans pewny ;) latwe zwyciestwo 4:0 i az 4 zawodnikow dzis poprawilo swoje umiejetnosci ! Mile zaskoczenie ;)
|
A mi już po raz 2 nie chcą drużyny przyznać:( kiedyś grałem fakt dawno ale mogliby się zlitować:P
|
Napisz do adminów i powiedz o swoim problemie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |