![]() |
1. Tak
2. Nie |
Dzięki :D.
Jeszcze 1 pytanie : do którego levelu mam latac z Bright Swordem? |
Cytuj:
Nie kupuj blue legów, nie potrzebne ci na knighcie... |
A wiec tak mam 75 rp. I okolo 300k gotówki.
Eq na dzień dzisiejszy to: *Royal Helmet *Paladin Armor *Blue Legs *Demon Shield *Boh *P-ammy Wiec zastanawiam sie co jeszcze dokupic ?;/ Prosze o rade ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Blessy oczywiscie mam ale zastanawialem sie wlasnie nad kupnem mmsa i dh. W sumie pallek tez przyjmuje hity na klate.
|
Rp, 45 lev, 12 mlev, skille 71/55 (aktualnie staram się trenować, mam +600 kamieni), eq: noble arm, p legi, crusader helmet, scarf, dwarven shield (tak wyszło;p), leather boots.
Mam jakieś 17k aktualnie - na co zbierać/co kupić? |
Cytuj:
|
@2up
K legs, dragonka obowiązkowo... I jeżeli Ci starczy to k armor jeżeli nie to dozbieraj na niego. :) |
na ktorym lvlu oplaca sie kupic softy knightem ?
|
Jak już masz w miare dobre eq typu:
DSM, k legi, crusader helmet, demon shield albo lepsze to kupuj softy :D A, no i jeszcze blessy/aol obowiązkowo |
Cytuj:
|
Tak ale mając 17k nie poszalejesz :/ Jeżeli wolisz tak to uzbieraj 5cc i kup pal arm, bohy i blue legs ;p
|
Dlatego pytam też na co ewentualnie zbierać. A i nie trzeba wszystkiego od razu kupować, właśnie np. jest dylemat czy kupować pal arm czy zbierać na bohy ;d
|
Jakbyś napisał w poście coś na styl "mam 17k i zastanawiam się czy zbierać na pal arma lub bohy" To zinterpretowałbym to całkiem inaczej... W takim razie na Twoim miejscu zbierałbym teraz na bohy pal arm trochę później 40+ lvl
|
Może nie ten temat ;)
Ale jeśli kupie SOV jednak nie spełniam wymagań na niego to czy on będzie działać ? Znaczy czy będzie walenie z niego liczyło się jako sword czy po prostu go nie założę ? :D |
@up
założysz i będziesz bił, ale słabiej niż normalnie. Nie pamiętam ile tam % słabiej jest o lvl w dół. :) |
A jeśli lvl jest o 34 za wymaganiami ? To nie będzie działać gorzej niż BS ?
|
mam pytanie mam 22 palka skille 58/41 posiadam crusader helmet / p ammy / paladin armor / knight legi /leather bootsy / beho shield //i mam 23k co kupic zastanawiam sie nad wampire shield to dobry pomysł??;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |