Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Zabster 26-03-2007 02:09

Atak piratow na morganie ^^

01:05 You see Deadeye Devious' eye patch.
It weighs 1.50 oz.
01:05 You see the Lethal Lissy's shirt.
It weighs 20.00 oz.

Bylo 3 bossow :P ale zabilem tylko 2 ; < :P

@down

Thx :p
Sie gra, sie ma xd

hazab 26-03-2007 02:54

@up Gratz
Szybko Ci ten lvl idzie:]

Vacek 26-03-2007 12:18

Jak ktoś chce to CC 6 jest do sprzedania za 500k.

Ellein 26-03-2007 19:01

Zabsterowi szybko lvl leci poniewaz non stop na hydrach z Anadumiemem i aby mort hury i mort hury. Anadumima kupil jeden z high lvli na morganie z tego powodu aby mogl blokowac potwory jemu ale jak widac wypozycza go innym. Nie pytajcie mnie skad to wiem bo dowiedzialem sie tego od kumpli z tibi z morgany. Dziekuje . Ale i tak gz za lvl.

Noname18 26-03-2007 19:38

Z tego co wiem anandumima kupił victeron za kase za mouse, ale moge sie mylic.

Ellein 26-03-2007 19:48

@up

Masz racje ; )

Arminuss 26-03-2007 19:55

a ja mam niski lvl i IHy robie:baby: ;( ale moze kiedys bedzie jaki przyzwoity(złudna nadzieja) mimo wszystko pozrdo dla graczy z Morgany...tych z klasą...

Lester_back 26-03-2007 20:03

Nie ma tu żadnego "haj" lvl. Może ty się charem pochwalisz?

Btw. Zab gz fraga fagasie, elven nie miał farta xD, ale i tak nieźle, chociaż scoti to debil ale flet mu w dupsko

A i jeszcze jedno fajnie że sprzedaliście z tym ananem teraz nooby typu vacek sprzedawczyk polecą do ehazina OMG żal...

Ellein 26-03-2007 20:07

No lester na co czekasz pochwal sie lvlem.

Arminuss 26-03-2007 20:10

Lester jak nie masz o czym pisać-to nie pisz....taka moja sugestia...krytyka innych wychodzi Ci nazbyt dobrze...może troszkę pokory>??

Ellein 26-03-2007 20:55

@up

On usiluje na sile kogos zdenerwowac ale mu nie wychodzi. Moim zdaniem on nie mial 20 lvla a tak sie podnieca zabsterem bo pewnie jest jego rl znajomym. Chce zaistniec chlopak bo w rl mu niewychodzi ;)

Noname18 26-03-2007 21:25

Znowu sie zaczyna rozmowa typu pierdolina :D

hazab 26-03-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hazab (Post 1323301)
Jestem naprawdę rozczarowany tym co tu można przeczytać. Przecież to forum "wydarzenia ze światow" > Morgana. Niestety od dłuższego czasu tylko sobie ubliżacie. Naprawdę chciałbym dowiedzieć się tu co się na tym serwie dzieje, a nie "Ty taki , a Ty owaki". Proszę odpuśćcie sobie, bo gdyby to zależało odemnie połowę z tych postów skasowałbym.

a już było prawie prawie:/ więc jeszcze raz proszę piszcie konkret a jak co poniektorzy niech sobie przejdą na priv czy tam gg a nie śmietnik z forum.

Llvl (low level :P)

Spai 26-03-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellein (Post 1335678)
@up

On usiluje na sile kogos zdenerwowac ale mu nie wychodzi. Moim zdaniem on nie mial 20 lvla a tak sie podnieca zabsterem bo pewnie jest jego rl znajomym. Chce zaistniec chlopak bo w rl mu niewychodzi ;)

Jak dla mnie to ty Vandoz jesteś.

Lester_back 26-03-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellein (Post 1335678)
@up

H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!

Fureyka 26-03-2007 22:51

ŻaaaaaaaaL

Zabster 27-03-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1336066)
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!

zamknij ryj szymek bo pie***lisz glupoty.

@topic

Dzis znow piraci tym razem to ja wtopilem xd

Lester_back 27-03-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabster (Post 1336937)
zamknij ryj szymek bo pie***lisz glupoty.

@topic

Dzis znow piraci tym razem to ja wtopilem xd

Bóg Cię pokarał!!! A Fureyka się zdenerwowała bo nie poexpiła se na hydrach :D, miałaś mi dać fotobuketa bijacz

boorex 27-03-2007 19:30

@Fureyka
Twoim "mezem" w tibii nie jest juz Ehazin ? Moze odkryl nagle ze jest hetero~? :O

Fureyka 27-03-2007 19:32

@2up

Jesli to byla proba zdenerwowania mnie to daruj sobie chlopcze.
Nie przejmuje sie ludzmi twojego poziomu, ktorzy uzywaja wulgaryzmow w swojej wypowiedzi oraz nie potrafia napisac zdania poprawnego gramatycznie.

@up

Ludzie sie zmieniaja. Najwięksi wrogowie są Twoimi najlepszymi przyjaciolmi a przyjaciele staja sie wrogami.
Ehazin jest tego przykladem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45.