![]() |
Atak piratow na morganie ^^
01:05 You see Deadeye Devious' eye patch. It weighs 1.50 oz. 01:05 You see the Lethal Lissy's shirt. It weighs 20.00 oz. Bylo 3 bossow :P ale zabilem tylko 2 ; < :P @down Thx :p Sie gra, sie ma xd |
@up Gratz
Szybko Ci ten lvl idzie:] |
Jak ktoś chce to CC 6 jest do sprzedania za 500k.
|
Zabsterowi szybko lvl leci poniewaz non stop na hydrach z Anadumiemem i aby mort hury i mort hury. Anadumima kupil jeden z high lvli na morganie z tego powodu aby mogl blokowac potwory jemu ale jak widac wypozycza go innym. Nie pytajcie mnie skad to wiem bo dowiedzialem sie tego od kumpli z tibi z morgany. Dziekuje . Ale i tak gz za lvl.
|
Z tego co wiem anandumima kupił victeron za kase za mouse, ale moge sie mylic.
|
@up
Masz racje ; ) |
a ja mam niski lvl i IHy robie:baby: ;( ale moze kiedys bedzie jaki przyzwoity(złudna nadzieja) mimo wszystko pozrdo dla graczy z Morgany...tych z klasą...
|
Nie ma tu żadnego "haj" lvl. Może ty się charem pochwalisz?
Btw. Zab gz fraga fagasie, elven nie miał farta xD, ale i tak nieźle, chociaż scoti to debil ale flet mu w dupsko A i jeszcze jedno fajnie że sprzedaliście z tym ananem teraz nooby typu vacek sprzedawczyk polecą do ehazina OMG żal... |
No lester na co czekasz pochwal sie lvlem.
|
Lester jak nie masz o czym pisać-to nie pisz....taka moja sugestia...krytyka innych wychodzi Ci nazbyt dobrze...może troszkę pokory>??
|
@up
On usiluje na sile kogos zdenerwowac ale mu nie wychodzi. Moim zdaniem on nie mial 20 lvla a tak sie podnieca zabsterem bo pewnie jest jego rl znajomym. Chce zaistniec chlopak bo w rl mu niewychodzi ;) |
Znowu sie zaczyna rozmowa typu pierdolina :D
|
Cytuj:
Llvl (low level :P) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ŻaaaaaaaaL
|
Cytuj:
zamknij ryj szymek bo pie***lisz glupoty. @topic Dzis znow piraci tym razem to ja wtopilem xd |
Cytuj:
|
@Fureyka
Twoim "mezem" w tibii nie jest juz Ehazin ? Moze odkryl nagle ze jest hetero~? :O |
@2up
Jesli to byla proba zdenerwowania mnie to daruj sobie chlopcze. Nie przejmuje sie ludzmi twojego poziomu, ktorzy uzywaja wulgaryzmow w swojej wypowiedzi oraz nie potrafia napisac zdania poprawnego gramatycznie. @up Ludzie sie zmieniaja. Najwięksi wrogowie są Twoimi najlepszymi przyjaciolmi a przyjaciele staja sie wrogami. Ehazin jest tego przykladem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |