![]() |
|
W którymś poście ktoś z DoF'u wspominał, że huntowany będzie każdy kto pomagał Wanted oraz ci ludzie, którzy byli w WA oraz No Remorse.
Proste? @Sir max pal Ciebie widziano w Wanted Academy, ale możesz rządać dowodu. Więc, na co czekasz? Powiedz im, żeby Tobie udowodnili, broń się ... Screeny poproś, że tam byłeś... Czy to takie trudne? ;/ |
Cytuj:
Pozdro Jacek |
14:52 Shanoz [100]: widze ze zachowujesz sie jak pies spuszczony z lancucha
14:52 Shanoz [100]: bijesz all co popadnie ahhaha 14:52 Drazharm [166]: mam malo czasu na gre 14:52 Shanoz [100]: ahhahah 14:52 Drazharm [166]: wiec jak juz gram 14:52 Drazharm [166]: to intensywnie 14:52 Shanoz [100]: to noobow zabijasz 14:52 Shanoz [100]: :) 14:52 Shanoz [100]: hahahahhaha 14:53 Drazharm [166]: radzikk to noob 14:53 Shanoz [100]: dobre hahahahah 14:53 Drazharm [166]: jak i reszta dofu 14:53 Shanoz [100]: no co ty 14:53 Drazharm [166]: ty 14:53 Drazharm [166]: sathan 14:53 Drazharm [166]: itp 14:53 Shanoz [100]: radzikk 14:53 Drazharm [166]: lamki 14:53 Shanoz [100]: odkrycie 14:53 Shanoz [100]: tylko ze mnei nie zabiles ani razu 14:53 Shanoz [100]: ;) 14:53 Shanoz [100]: lamuchu 14:53 Shanoz [100]: :) 14:53 Shanoz [100]: a ile razy goniles 14:53 Shanoz [100]: :) 14:53 Shanoz [100]: a pozatym 14:53 Shanoz [100]: jak ja jeste lamka to czemu urban dal 2x loga przed nami :D 14:54 Shanoz [100]: on jest taki sam kozak jak ty 14:54 Shanoz [100]: zabija nooba 14:54 Shanoz [100]: i kozacza 14:54 Shanoz [100]: :D 14:54 Shanoz [100]: hahha 14:54 Shanoz [100]: my cie pozniej ujebiemy jak nie dasz loga 14:54 Shanoz [100]: :D Draz aktywnie gra chowaj armor kto moze bo ci ukradna :( |
Cytuj:
Co prawda taki ktos jest nikim gdy opuszcza gildie w najtrudniejszych momentach, no ale mial taka mozliwosc. |
Cytuj:
ale co mielismy zrobic jak 4 naszych w temple poh, kilku na nowych landach na questach, paru w ven, paru edron, paru na naszych tajnych expowiskach jak bysmy byli wszyscy w 1 kupie to mozna zawalczyc ale tak? zanim bysmy sie zebrali to wanted zaatakowalo by tych co jeszcze nie dobiegli do zebranego dof i rozgromili np 5 naszych pod gs brige bo 10 mielismy w ven a 5 jeszcze z poh bieglo po co? jak to mowia co nagle to po diable my mamy czas czekalismy pol roku to poczekamy jeszcze troche i zawalczymy jak bedziemy zebrani - narazie taktyka dof sprawdzała sie bardzo skutecznie jak widac wiec po co zmieniac cos co zdaje egzamin?:) |
Cytuj:
Ale nawet jezeli zacznie sie bronic i tak obiecano mu hunta i ktos zlapie sobie fraga na nim....tak to juz niestetybywa......:) :) :) A tak w ogole jezeli ktos moglby mnie oswiecic jaki jest wynik rywalizacji DoF vs Wanted |
@mechatronik 2
Wynik wojny to 16:3 dla Dof'u |
Sensej....
http://img236.imageshack.us/img236/2...sejnoobwy3.jpg
.... poco Ci był Zixid ??? sam bys nie dał rady 20 druida ubic ?;s |
Cytuj:
dokladnie... szkoda, ze Radzikk za bardzo sie podpalil i za daleko expil... |
@lord sensej & Zixid
zajebiste pa robicie na ludziach ktorzy nawet nie maja run na sobie ahhahahah 2x vs 22 lvl :) buahahahahahhahah zawsze wiedzialem ze wanted posiada bardzo inteligetnych czlonkow |
Brawo, widać Wanted nie ma co robić jak tylko bić 20+ druidów.
Pathetic... @ sensej Mówiłeś, że traktujesz tibię jako zabawę. Więc dla zabawy ubiłeś taki niski lvl? Czy nie większą zabawą byłoby ubicie jakiegoś równego sobie? ;) |
Są jakies filmy:>?
|
A kogo innego takie 2 nooby mogly by zabic?
|
Wczoraj dodano filmik na http://tibicams.tibianetwork.net/ jak ubito niedawno Drazharma. Szkoda ,że tak pozno ale lepiej pozniej niz wcale;p
Film kręcony przez jakiegos nooba,ale i tak jest pokazana akcja najważnieksza czyli ded Drazharma. |
Już jestem w Wanted Academy , już nie musicie szukac sobie powodów zeby mnie huncić ;) ;) ;)
|
Cytuj:
powedzenia Sir Max Pal |
Cytuj:
Ty masz Hunted juz ...... Co was ciagnie do tego zeby byc w tym Wanted Ac ,moze to ze ciagniecie palki Drazharmowi albo Urbexxowi :P:P:P Nikt tego nie wie ale ja wiem jedno ze masz hunted a wanted ac bedzie wybijane tak jak wanted .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo nie jestem kamikaze tak jak ty i nie podaje nicku by nie raz za glupie gadanie na forum pasc w gdzie i zmarnowac caly dzien expienia. A jak bede chcial pokazac cos to pokaze w grze a nie na forum :P pozdro :P:D |
Cytuj:
Mysliciel zapomniales jeszcze o Drazharmie ktory niema czasu grac :evul: :evul: ;] heh wanted sie konczy na jakies 2 miechy bedzie spokoj a potem znow wielkie zgrupowanie tak jak w Lutym br....:berserk: :berserk: Zbrojna akcja Wanted...... a co do senseja jestem pewnien ze na ta bitke z tym druidem stracil ze 2 bp uh ;] heh naprawde chwalebny czyn:dance: :dance: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |
|