![]() |
|
Twierdzisz ze fragi wygrywają wojne?
Lol... |
Nie twierdze ze ilosc fragow decyduje o wyniku wojny pewnie zaraz napewno ktos wyskoczy ze lv decyduje mlv i wogule ze expia to juz sa najlpesi
|
Cytuj:
Cytuj:
Aha i jeszcze zastanów się czy piszesz wszystkie polskie litery a nie tylko niektóre [ ; |
Cytuj:
Co sie stalo krzysiu ze juz nie lubisz murzynskiego petrobota? ____________________________________ Its all about who is better kill(I think vision) |
a i 3m sie z fartem bo jak tym razem wyjedzie do angli to zrobi kyrce pociska
bo jak by inaczej murzyn bez expienia wytrzymal _______________________________________ Its all about who is better killer(i think vision) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurwa szkoda mi Taifuna :( Vision ****e niemyte z Imagramem na czele X( Grrr! Tak czy owak Taifun to odrobi i niech zajebie tą całą niemytą gildie :cup:
Cytuj:
|
Ej,Chlopaki :p Jest moze jakis temat z ss'ami z furory ? ja szukalem i nie moge znalezc ;s ;\
|
Cytuj:
|
Zull Lucyfer:
Jan 06 2007, 07:56:58 CET Killed at Level 120 by Zwidek and by Yeetro 11:9 :D |
Małe sprostowanie co do wczorajszego mass loga.
Otóż sprawa wygląda tak, że logneliśmy wczoraj z zamiarem ubicia Taifuna który expił na PoI lecz niestety wielki hero Taifun~ się wylogował, więc my w tej sytułacji, aby pokazać im, że sie ich nie boimy nawet w dzień, zabilsimy Irow Meft Jan 05 2007, 17:56:15 CET Killed at Level 75 by Zwidek and by Katrila Lecz oni nie przyszli po nas, czego ? Na to pytanie odpowiedzcie sobie już sami. |
Taifun niby bohater wielki ,a pvp ma naprawde słabe...
|
A co by kurwa zrobił sam Taifun na 15 ludzi z Vision? Puścił by 4 razy ue? Vision by wtedy ani jednego SS nie zuzyla... Gdyby sie lognoł ponownie gdy Vision byli on-line to moglby z łatwością wpaść w trapa ...
|
Mimo wszystko widac logneli sie za daleko.
Vision rzadko popelnia takie bledy;) |
Zwidek co tak cwaniakujesz ze Taif non toper gra i nie ma zycia..??Popatrz sie na swoj czas online i sie zacznij z siebie napieprzac chyba ze gra was 5 od pon do piatku:/
|
Cytuj:
|
Przeciez zwidek to nie zwidek lol...
Wczoraj Duskiness urzadzili sobie pk w ab :D Zabili mi knighta potem skasowali jeszcze paru 20 lvli i byli zadowoleni z siebie. Najbardziej podobalo mi sie jak Nenon zabil 9 red skulla a Dalus krzyczal do noobkow w dp "No Kurwa KTORY KOZAK WYJDZIE" ehhh... zal :* |
Taifun znalazł sobie nowego pupilka xD:
Taifun Devilry (Seth Ymy) Ymy (Seth Taifun) Ciekawe hmm Na jak Dlugo?;> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |
|