![]() |
|
Jest moze gdzies jakis filmik z open battle na edron?;>
jak nie to lipa, a to nie ejst tak duzo wlaczyc tibiCam. @Valoria forever in my heart. |
Tyle zamieszania na kyrze i coraz wiecej noobs ma 100+,może powiecie mi czy opłaca sie wogóle grać na kyra?Prosze o uzasadnion± odpowiedĽ:baby:
|
Cytuj:
OK!!!!!!!!11111111111 Tetrowy jestes geniuszem |
Cytuj:
PROSSIIIEE JESZCE JEDNO POWIEDZ PLIIIISS AŻ SE W KULE PIERDOLNELEM JAK TWOJEGO POSTA ZOBACYLEM!!! MOOREE PLIISS |
Olik pisz cos bo nudno na tym forum :D
|
Napisalem wyzej, prosze sie smiac ;O
Nic na kyra sie nie dzieje konkretnego to co mam pisac?:D |
Cytuj:
|
Olik opowiedz nam cos co dzi¶ robiłe¶ i wogole to napewno tez dobre bedzie.
Moim zdaniem to ty bys dobry do kabaretów był! |
O Jaaaaa... aż się mało nie posikałem jak to czytałem... My¶lisz że komu¶ imponujesz? aahhh tak tym swoim kolegom co żal się robi Twoich postów i się smiej± -.-
Realia Realia Realia. . . . . ps: teraz napiszesz: "Skibo a ty kurwa ty też jeste¶ idiot± i wogóle" Nieprawda? x] |
Poprostu ludziom typu Tetrowy się nudzi i nie maj± co z sob± zrobić.
Życie.. |
Cytuj:
Jak wygra Wiw prawdopodobnie bedzie inaczej i mozesz spokojnie grac nie sadze zeby takie rzeczy mialy miejsce. Chyba ze bedziesz zajebisty pa to wtedy moze cos tam sie wydarzyc. Na Kyrze gra duzo dobrych graczy. Na kyrze graja Polacy(50%) Szwedzi(20%) Belgowie-Holendrzy (10%) Meksykanie i Brazyliczycy(15%) [Tak podaje szacunkowo nie musi sie zgadzac] Szwedzi - najlepsi w PA i w zabijaniu, wyludzaniu, haracze, myta etc Polacy - na Kyrze najepiej co im idzie to to, ze dobrze expia i maja h levele (albo maniaki albo sharing etc ) Belgowie i Holendrzy - graja glownie knightami, jak maja sorca to kupil od POlaka. Rozwniez PA. Z Meksyku i Brazyli - graja dla przyjemnosci, nie wiedza za duzo o Tibi nie stwarzaja problemu, z wyjatkiem ze wchodzi do kopalni bo nie ma pojecia co to zajmowanie. |
Wiesz ile paymentow się płaciło jak LS, Mo Murda rz±dziła?
Jak ty by¶ był u władzy też by¶ nie zdĽierał paymentów? PA jest na każdym serverze, jeżeli nie odpowiada Ci kyra zapraszam na saphire to dopiero się przekonasz co to jest PA. : )) |
Nom, racja, kazda gildia ktora jest na topie zbira paymenty i nie zaleznie od tego jakiej sa narodowosci ludzie z tej gildii, ale na Julerze jest przegiecie bo brazole rzadza.
|
Cytuj:
Zgubiles hiszpanow ktorych jest bardzo duzo np Phiro, Fozzye, Eon, Eliseo i wiele wiele wiecej Niemcy np Teraxul, Asteph Teraz tak co do mnie to powiedz kiedy kazalem komus placic za nic :> Hahahaha dojechales twardo z tym ja pamietam jak rzadzilo ls/mm i jechali np mnie za to ze robie mage bomby, dobre nie? Bylo wiele wiecej takich akcji typu lanie Patteha za nic itd Na Kyrze malo dobrych graczy, a wiekszosc z nich to SWE, a napewno nie polacy pokazala to wczesniejsza wojna. No ale z Polakow za jakis lepszych graczy to moglbym uznac Xoloriana moze Garl, mooth i nonixów chociaz nonixy (zenek morx) zaslyneli czym innym na kyrze ;). kupowaniem charow oczywiscie |
@~Olik
Jestes popi*****ony, nic dodac - nic ujac WiW:cup: |
Olik jedna rzecz mnie interesi zajebiscie.
Po co pisales na Ob w ab do patteha i innych ze masz hacka?Jeslinie mailes hacka po co to pisales? |
Szufi to nie moj char. Jak juz mowilem wczesniej to wkret.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |
|