![]() |
|
11:24 You have found a magic sword.
|
Cytuj:
@Doneq RoM upadl i dobrze o tym wiesz ;) Gdyby nie Pirates to nigdy byscie nie wrocili ... ale jak to mowia, sa lepsze i gorsze dni ;) PoD _/ @Pirates 2 lata wojny na marne? Tak |
No, no, no x Mastro robi sie drugi Liam ~, Zdobył już o ile sie nie myle 4 fragi, Gz.
Rom nie tyle Upadł co się rozpadł |
Cytuj:
Jak grał na nim Polak To może i był sprzymierzeńcem... |
Filmik Puldi Kreciles?:>
Gz |
Dopiero teraz obejrzalem filmik Butiego...nudny:( Biegal gdzie z tylu i w ogole biegal do przodu do tylu, do przodu do tylu-.-
|
Gratz Puldi
gratz PoD bitwy. Moje kondolencje PIaty :( :*:* A ja skromnie 42 lvl ;) |
Folari hacked?zal.pl:<
|
...
@doneq
TY uposledzony debilu... Nie jestes smieszny ani nic chociaz bardzo tego chcesz BTw. Smieszy cie ze ma haka? jak ty bys mial to by byla beksa... @Rom + Pirates pwn3d :] |
@up
po 1 to nie bylo do ciebie po 2 idz na swoj swiat pisac glupty po 3 naucz sie czytac, gdzie napisalem, ze sie z tego ciesze? po 4 haka mialem nie raz ;) po 5 idz do psychologa, bo jak byles maly to cie chyba mama po scianach rzucala i masz uraz |
...
@Up
jestes przewidywalny... Wiedzialem ze napiszesz txty typu wannnabe funny ... ach ZALOSC |
Losario nie zrobimy mass loga wiec mozecie skonczyc ta szopke
|
Mmm tzn? Jaka szopke wlasnie wrocilem.
|
zapytaj na venitrlo:P
wiesz ze jestes 5 dni starszy ode mnie?:P |
Folari hacked... :S gowniarzu!! xDDDDD
|
:< odrazu tak ostro:P
cos slabo widze ten hak folariego>.< gm nie przyszedl przez 2h po najwyzszego palka na servie i wogole 10 ludzi od was pilnowalo go a reszta czekala na venitrlo na mass log?:< |
Nie wiem moze xP
|
slabe to bylo mlogliscie mu zrobic acc diabalsed:< pamietaj ze mamy wasze numery:>
|
Coś się dzisiaj działo? Płynąłem na liberty bay i w venorcu lognął się POD.
Btw. Wczoraj vamp shield looted ;p LOL Pozdrawiam @down :P Czekam na filmiki ;) |
@UP
obecnie z tego co widzialem i wiem od znajomych jest rypańsko :D, Wbijam sie noob charem ... Saori Ma Killed at Level 135 by Zevs Mighty Thunder and by Soldek |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |
|