![]() |
:>
Cytuj:
Do wszystkich: Ludzie, jeśli znacie jakiś fajny server PvP bez PA, napiszcie do mnie na gg Z góry thx |
Cytuj:
@Polska czesc lifestyle Jeśli macie jakieś filmiki (od 7.8) proszę o podanie linków na pw |
Cytuj:
a teraz chciales inva do gildi mojej i ze ci nie dalem bo tylko rl komple to wygadujesz takie zeczy... |
Cytuj:
pl? br? swe? |
Cytuj:
bkw? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Legenda: bkw: bukowno language |
Ej ej, malolat troche szacunku mi sie nalezy :<
1. Co cie to obchodzi co zrobilem z Anubis Crusade,Kajn etc. 2. Chcialem do gildi for fun zobaczyc o czym gadacie;D W zyciu bym nie chcial z takimi noobami w gildi byc, nigdy z toba nie bylem nie jestem i nie bede.Jak taki kozak jestes, to kto placil mi zeby przetrwac? Ty i twoj stary.Kiss 3.Ja bylem kims bedac jednoczesnie soba, a ty jestes na tym swiecie kims? Jestes nikim:> psem na lancuchu kh.Knightsolo przyjdzie powie leave, odejdziesz. 4.Jeszcze mam kilka charow na berylia zeby uprzykrzyc wam zycie. 5.TROCHE SZACUNKU. btw. wywiad z tibiarzem, slyszalem glosy ze to ty i twoj brat;D |
Cytuj:
Jak to jest być smieciem demon? (nigdy nie mialem 30 lvl, ale mam honor) |
Cytuj:
tłumaczenie dla kauczuka : PROSTA PRAWDA ! |
someone get own3d xd
kauczuk nie udzielaj sie na tym forum wiecej plax xd! nikt cie tu nie kocha8o ;( |
[quote=H.L;1379252]Co to som komple?
hehehehehehehhehehe szczerze powiedziazne ...xD |
Witam, chcialbym sie przywitać jako nowy członek grupy "hunted".
Moze zrobie to tak jak na zebraniach Anonimowych Alkocholikow. :) Hi Jestem Abun, i jestem hunted za nic. :) Szczeze mówiąc, może to i dobrze. Już i tak mnie w*****ał ten server i ta gierka. Wkońcu mam powód żeby wyjebać ją z życia. Mogłem lizać dupe jak to Kommandos Family robili i robią to może bym coś wiecej pograł, ale nie zniżył bym sie do ich poziomu. Poprostu sumienie mi nie pozwala. Well, cos wiecej bym napisał, ale mi sie niechce. |
Cytuj:
alicus poprostu wpadl i ujebal? |
Kloed Apr 21 2007, 07:58:00 CEST Killed at Level 61 by Gemaro
and by Leerok A co robi nasz Alicus :D strzela pare sdkow a pozniej S*******a HAhah przedemna i Leerokiem :P i To jest Spartanski Honor?:D 08:19 Gemaro [115]: Spartan run? 08:19 Alicus of dark [141]: hmm.. when i logg i only have 23 spells sd on me 08:19 Alicus of dark [141]: xd 08:19 Alicus of dark [141]: thats normal i cant make nothing 08:20 Alicus of dark [141]: and i run :s thats al |
Cytuj:
|
Cytuj:
08:21 [32]: Fine too. gz frag on Abun. reason sis? 08:22 Alicus of dark [141]: no reason just come kill and he's hunted 08:22 Alicus of dark [141]: xd 08:22 Alicus of dark [141]: your amigo? 08:22 [32]: Nahhhh you crazy?; ) 08:23 Alicus of dark [141]: g2g i'll msg u later.; * sie tyle dowiedziałem = ) |
Cytuj:
Obchodzi mnie to ze ojebales mojego kompla za anubisa z kasą A po pierwsze to nie jestem malolatem hahaha jestem rok mlodszy od ciebie psiocho |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To byla moja postac od 1 lvla on gral ze mna potem od 60, masz 15 czy 16 wiec 3-2 lata mlodszy odemnie jestes.Hm ok wziolem, ale Corso potem mnie okradl :< takie zycie.
TWOJ CZAS DOBIEGA KONCA to jest pewne ;] Powiem wam ze juz nie mam sentymentu do berylia tylu dobrych chlopakow, odeszlo same ****e zostaly. Ostatnio spartanin podchodzi do ziomka i tekst "Ty jestes polak, nie mzoesz tu expic" rotfl ;] Demon tez wylazi jak to slyszy fu nikt cie nei chce na tym forum cieciu, wlacz blackd i expij i stfu |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |