Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Matut666 03-11-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1726290)
Czesc, moj Ty kochany fistaszku, moja psiapsulecko od selduska :*:* Kiedy znow mi cos zaspiewasz?? xD! Boooooosiam Mocno! =*

OmG Barru¶ mój ty Koffanie :* Mój ty misssiaczku :* Kofffam Cię Mocniej Niż Własn± Matke :*

Matut666 03-11-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1726290)
Czesc, moj Ty kochany fistaszku, moja psiapsulecko od selduska :*:* Kiedy znow mi cos zaspiewasz?? xD! Boooooosiam Mocno! =*

OmG Barru¶ mój ty Koffanie :* Mój ty misssiaczku :* Kofffam Cię Mocniej Niż Własn± Matke :*
__________________________________________________ ______
BtW.
Alex Fast Hunter

Nov 03 2007, 01:57:08 CET Killed at Level 102 by Loratho Lome
and by Iros jaba

Głupia wyjebka na expie ?

dudek_lfc 03-11-2007 13:29

Dobra matut skoncz nikogo to nie obchodzi ze ty go kochasz

Iron'knight 03-11-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1726647)

Jak nikogo? Ja lubie ogladac telenowele (br?).

Losari 03-11-2007 14:34

<je popcorn> qrde przejdzcie wkoncu do scney milosnejjjjj!

Barrek 03-11-2007 14:36

Cytuj:

Jak to nikogo? a mnie? w ogole koles chyba mu zazdroscisz ze Matutek ma osobe ktora kocha, moze sie przytulic, pocalowac, spedzic milo czas, osobe zaufana, na ktorej zawsze moze polegac... ktora go nigdy nie zostawi... zal Ci dupe sciska ze nawet jak siedzisz na czacie nikt Cie nie chce? Ajjjjjjjc

PS. Sorry musialem...

NaTA90 03-11-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1726785)
<je popcorn> qrde przejdzcie wkoncu do scney milosnejjjjj!

Sceny milosnej narazie nie ma ..... ona dopiero bedzie na wakacjach jajaja

Slide_Aurea 03-11-2007 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1726793)
Jak to nikogo? a mnie? w ogole koles chyba mu zazdroscisz ze Matutek ma osobe ktora kocha, moze sie przytulic, pocalowac, spedzic milo czas, osobe zaufana, na ktorej zawsze moze polegac... ktora go nigdy nie zostawi... zal Ci dupe sciska ze nawet jak siedzisz na czacie nikt Cie nie chce? Ajjjjjjjc

PS. Sorry musialem...

Patrze w ten Twój avatarek, i zaczynam być zazdrosny... :D (noo, chyba że góra, której tam niema, zupełnie niepasuje... ;o)

Z ostatniego fighta były 2 filmy... mam tylko ten z d lairu... 2 jest na rapidzie... help!

Iron'knight 03-11-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1727099)
Patrze w ten Twój avatarek, i zaczynam być zazdrosny... :D (noo, chyba że góra, której tam niema, zupełnie niepasuje... ;o)

Wiesz ja zrobilem dochodzenie i doszedlem to takiego wniosku: Skoro Barrek i Matut sie tak kochaja a ta dupa w avatarze to dupa milosci Barrka wychodzi na to ze gora tego avatara to jest twarz Matuta, druga wersja to taka ze Matut jest tylko kochankiem Barrka a gora avatara Barrka to twarz jego prawdziwej milosci ktora zdradza z Matutem.

xD

Slide_Aurea 03-11-2007 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1727117)
Wiesz ja zrobilem dochodzenie i doszedlem to takiego wniosku: Skoro Barrek i Matut sie tak kochaja a ta dupa w avatarze to dupa milosci Barrka wychodzi na to ze gora tego avatara to jest twarz Matuta, druga wersja to taka ze Matut jest tylko kochankiem Barrka a gora avatara Barrka to twarz jego prawdziwej milosci ktora zdradza z Matutem.

xD

Rozrysuj mi to.... :D

Edit: już nie napisze, że żartowałem.... ;D

Iron'knight 03-11-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1727120)
Rozrysuj mi to.... :D

wersja 1.

Avatar Barrka -> Milosc Barrka -> Matut -> Avatar to tylek Barrka

wersja 2.

Avatar Barrka -> Milosc Barrka -> Jakas laska ->Barrek to tylko kochanek -> Avatar to tylek jego dziewczyny ;D

Iron'knight 03-11-2007 16:47

te posty maja charakter edukacyjny i nie maja na celu ponizenie ani obrazenie innych uzytkownikow forum

Matut666 03-11-2007 17:02

Cytuj:

Skoro ciebie to nie obchodzi to się nie wypowiadaj...idĽ lepiej mieszać bigos kolanem i zapytaj się starej dlaczego przegrała w Jumanji. :D:D

Barrek 03-11-2007 17:16

Huhu, widze ze was interesuje moj zwiazek z Matutkiem... wiec tak moj avatar to jest pupcia Matuta... i powiem tak, Matuta kocham i nigdy bym go nie zdradzil z nikim innym :* Pozdrawiam Cie moj MisQ! :*:*

Russ'el 03-11-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1727195)
Huhu, widze ze was interesuje moj zwiazek z Matutkiem... wiec tak moj avatar to jest pupcia Matuta... i powiem tak, Matuta kocham i nigdy bym go nie zdradzil z nikim innym :* Pozdrawiam Cie moj MisQ! :*:*

HAHA Matut nie wiedziałem, że masz tak± dupeczke hah :D:dance::balwanek:

Hasah 03-11-2007 17:52

Cytuj:

A czy kogos obchodzi moja wieczna milosc do Hanysa?

KoffuSiam CiE MóJ Ty SłItOoOlCiU KrEjZoLcIu JeStEs TaKi MnIaMnIu¶Ny :*:* ElO eLo CZeSc BoO$IaCzKuFf StO DwAdZiEsCiA SzEsC :*:*:*

Iron'knight 03-11-2007 17:58

Hanys fajny z Ciebie kotek <- HAhaha:D

a MnIe niKt nIe koFFa :(

Raga 03-11-2007 18:19

Napisz o tym do Bravo ...

NaTA90 03-11-2007 18:33

@Iron
Nie wiesz jak poderwac laske? http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
Bierz przyklad z kolegi badz taki luzny jak on hahahahaha
"hello bejbe" haha

Iron'knight 03-11-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1727403)
@Iron
Nie wiesz jak poderwac laske? http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
Bierz przyklad z kolegi badz taki luzny jak on hahahahaha
"hello bejbe" haha

Ja raczej podrywam na moj intelekt, np. http://www.youtube.com/watch?v=QE7NyWsneWw

Hanys777 03-11-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 1727303)
A czy kogos obchodzi moja wieczna milosc do Hanysa?

KoffuSiam CiE MóJ Ty SłItOoOlCiU KrEjZoLcIu JeStEs TaKi MnIaMnIu¶Ny :*:* ElO eLo CZeSc BoO$IaCzKuFf StO DwAdZiEsCiA SzEsC :*:*:*

Slonce ty moje. Swiata po za toba nie widze ;*;*;*
Kocham twoj tyleczek jak jest nasmarownay wazelinka mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

A teraz kurwa mozecie nam pozazdroscic :PPP

@Iron
Na intelekt to ty laski skoncz wyrywac;)
Dobry bajer i jest twoja:)

Barrek 03-11-2007 21:37

http://pl.youtube.com/watch?v=0o9KqvFrMwk

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ;D
Jakby komus sie nudzilo :D!!

Matut666 03-11-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1727865)

HaHaHa omg niezłe koteczQ :* Niezła polewka :D

Matut666 03-11-2007 22:59

Barru¶...Musze Ci co¶ wyznać...Mam nadzieje ze z tego powodu ze mn± nie zerwiesz...Kocham jeszcze jedn± osobe oprucz ciebie...Jest ni± Doneq, przystojny chłopiec, wysoki, wysportowany, inteligentny, lubie ciasne otworki, ruchanie po ciemku...Doneq Kocham Cie :* :* (btw. Barru¶ misiaczku mam nadzieje że Ci to nie przeszkadza że czasami poza twoimi plecami kocham się z Donkiem :* Ale on jest troszke starszy od Ciebie i ma wszystko większe :) Oskarku Kofffam Cię :* Ty moj missssiaczku o ogromnych genitaliach :* :* I Ciebie też Barru¶ :*

Barrek 03-11-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 1728127)
Barru¶...Musze Ci co¶ wyznać...Mam nadzieje ze z tego powodu ze mn± nie zerwiesz...Kocham jeszcze jedn± osobe oprucz ciebie...Jest ni± Doneq, przystojny chłopiec, wysoki, wysportowany, inteligentny, lubie ciasne otworki, ruchanie po ciemku...Doneq Kocham Cie :* :* (btw. Barru¶ misiaczku mam nadzieje że Ci to nie przeszkadza że czasami poza twoimi plecami kocham się z Donkiem :* Ale on jest troszke starszy od Ciebie i ma wszystko większe :) Oskarku Kofffam Cię :* Ty moj missssiaczku o ogromnych genitaliach :* :* I Ciebie też Barru¶ :*

LOL hahahahhahahaha, jak by to Paszczus powiedzial o lolewicz, kurde jak tak sie zwierzamy sobie na publicznym forum to powiem wam ze tez sypiam z Oskarkiem :*:* huhu chlopaki teraz to Ja licze na trojkacik !

ITS OKEY TO BE GAY! remember!

Funieck 03-11-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1727865)

Spoko filmik ładnie się u¶miałem :]

Matut666 03-11-2007 23:05

Donku i Barreczku musze wam co¶ wyznać...Poza wami mam jeszcze jedn± osobe kochanego Kidlera ...Jest on dobrze zbudowany, uroczy, ¶piewaj±cy i bardzo pomysłowy chłopczyk, lubi±cy sex oralny, nocne igraszki, szybkie numerki...Mam nadzieje ze wam to nie przeszkadza i możemy się wszyscy zabawic razem w jednym czasie :) B)

Iron'knight 03-11-2007 23:08

To jak nazwiemy telenowele ? A jak Aurea czy T jak Tibia ?

@Hanys
Wiesz jaka mam zajebista fure? Z gorki 60 wyciaga :cup:

NaTA90 03-11-2007 23:09

dobra kurw* styka wam tych milosci jak macie na siebie ochote spotkajnie sie na rl a nie piszecie jakies poje posty .... co za zal matut ty chyba ze duzo tej turbocoli wypiles i cos ci sie juz jebie ... nie pij wiecej ... Nie robcie juz tu spama a jak chcecie sobie pogadac na ten temat macie ventrilo ...... boze dzieci neo !
Ps. Matut to wreszcie kogo kochasz ?

Hanys777 03-11-2007 23:11

@Gotic
Oni chyba nie wiedza jak my sie zabawiamy.:)

Chlopaki cisna dziurka gotica juz nie jest ciasna mozna powiedziec ze stracil czucie w zwieraczu ale to nic pozostaly mu usta ale i tak go kocham ;*;*;*
MOze zorganizujemy taka male imprezke wszyscy wy ja i wazelina co wy na to?:D:D:D:D

Barrek 03-11-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1728180)
dobra kurw* styka wam tych milosci jak macie na siebie ochote spotkajnie sie na rl a nie piszecie jakies poje posty .... co za zal matut ty chyba ze duzo tej turbocoli wypiles i cos ci sie juz jebie ... nie pij wiecej ... Nie robcie juz tu spama a jak chcecie sobie pogadac na ten temat macie ventrilo ...... boze dzieci neo !

HAHA teraz to chyba zazdroscisz swojemu koledze z rl ze ma komu i w co wjechac :D!!
A na ventrilo nie moge zbytnio gadac bo mam chore gardelko przez moich chlopcow :/

@Matut
HiHi to zapraszam was do siebie.. domu analnej rozkoszy :* rowniez zapraszam wszystkich
nienacyconych przystojniaczkow :*

@Hanys
Moze powymieniamy sie swoimi sposobami jak i w jaki sposob zadawalac partnera? Bo moi chlopcy lubia czasem doznac czegos nowego :)

Matut666 03-11-2007 23:13

Cytuj:

Nie interesuj się tym... A je¶li już tak bardzo chcesz wiedziec to kocham trzy osoby;
1.Doneq: za jego wielkie genitalia
2.Kidlera: za to że lubi sex oralny
3.Barrka: za to że jak się ze mn± kocha to nie sci±ga mundurku

Hanys777 03-11-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1728194)

@Hanys
Moze powymieniamy sie swoimi sposobami jak i w jaki sposob zadawalac partnera? Bo moi chlopcy lubia czasem doznac czegos nowego :)

Musze to skonsultowac z Goticiem on jest taki staroswiecki :].
Juz po pierwszym zdaniu powinienes sie domyslic jak lubi ;p

NaTA90 03-11-2007 23:18

o zal !!!!! dobra styka wam tego spamu ;/

kidler 03-11-2007 23:28

Cytuj:

Najpierw każesz mu przestać pisać na ten temat, aby zaraz zadać mu pytanie z tym zwi±zane. Ogarnij sie frajerze. (:

DemonstaR 03-11-2007 23:45

Pojebalo Was rowno xDDDDDDDDD

DemonstaR 03-11-2007 23:46

Dajemy do 400 GOgogogogog

troszkie sie nayebalem :///

aim 04-11-2007 00:33

Jaga po emocjonuj±cym meczu pokonała Lecha Poznań 4:2, a w meczu nie brakowało dramatycznych zwrotów akcji.

Kotorowski z 40 metrów taka szmate pu¶cił -,-

Sesef 04-11-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aim (Post 1728434)
Jaga po emocjonuj±cym meczu pokonała Lecha Poznań 4:2, a w meczu nie brakowało dramatycznych zwrotów akcji.

Kotorowski z 40 metrów taka szmate pu¶cił -,-

eeeee?????????

15 left

btw nie tylko przez tibie matki krzesłami tyraj±
http://gry.onet.pl/1634730,,Pobi%B3_...wiadomosc.html

Markdevire 04-11-2007 17:34

own3d (ostatnich dwóch minut radze nie ogladac XD)

http://pl.youtube.com/watch?v=LzEPidNTRWw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29.