![]() |
|
Cytuj:
|
vifarn zamienil dzien na noc, w dzien spi w nocy gra;d
|
sry trzeci post ;/
|
To drugi ;/
|
Taka prawda, że nie każdy potrafi żądzić kiedy już jego guildia wygra żeby nie byc PA. Kiedy bedzie już definitywnie po wojnie to zobaczymy kto będzie PA a kto będzie potrafił żądzić tak jak powinien, to musicie mi przyznać...
Jestem ciekawa jak to będzie i kiedy będzie next open battle bo chyba arc zaspało albo szykują jakiś snejjjjk ^^ |
lol
A ja słyszałem ze to Arcanium siedzi na ventrilo do 4 rano :) Zreszta kurwa kto nie siedzi.... xD
|
czy w ogóle ta wojna się kiedyś skończy ?;o
jeżeli wbije 100+ to hunt za free . Jak codrid padl od mendila ... |
Skonczy,skonczy i to juz niedlugo !!X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Snake - pron. SNEJK - wąż Sneak - pron. SNIIIK - w dosłownym tłumaczeniu "zakradać/podkradać się" czyli sneak attack - atak podkradkowy/ukradkowy Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Niestety pacynko, nie uklękną przed tobą
|
Cytuj:
Uwaga, uwaga! Długo oczekiwana wiadomość! Na prośbę was, moich wiernych fanów:cup: postanowiłem stworzyć postać na koncie facc, bo gdy jestem na Vincento nie mam czas rozmawiać z kukiełkami X(. Postać nazywa się [CHAR]Wincenty Wampir[/CHAR]. Już niedługo nieliczni z was dostąpią zaszczytu rozmowy ze mną!!:cup::cup:8o Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
:retard: :retard: :retard: :retard: pewnie vincent będę szkołe zarywał aby pogadac z twoim noobcharem |
Serbin
Jan 15 2008, 13:26:58 CET Killed at Level 108 by Vreemd iemand and by Elastorm co takiego zrobil? jest polakiem i wbil 100+ ... niech sie konczy ten burdel na serwie;| widze ze dd mass logami tak pyka arc czy co? prawie co dziennie ktos z arc pada od kilku osob~~ |
@up x2
i noc |
Avenger of Gods, Skaylain Tevaz, Krajzel i Van Hellsin zrobili Anni :>
|
ci 3 knajci to zrobili ale ten pallek okazal sie zbyt wielkim noobem i padł , a potem wystawil chara na alleGr0
|
Cytuj:
Skaylain Tevaz anhi zrobil w temple xD Avenger ty jebany farcie ! :) chyba z 4x Deep red :D Krajzel i van hellsing ale bongoanhi to byscie nie przezyli :) " 3 Best Ek on iridia" - van hellsing rozjebal mnie tym tekstem :) Podnieta |
[quote=eeetanz;1846241]Mam dosyć nieustannego poprawiania półgłówków Twego pokroju
Snake - pron. SNEJK - wąż Sneak - pron. SNIIIK - w dosłownym tłumaczeniu "zakradać/podkradać się" czyli sneak attack - atak podkradkowy/ukradkowy Uuuło... Przepraszam panie wielki językoznawco ;o Połowa ludzi kiedy tak pisze to jest dobrze lol. Nvm. A więc po twojemu "(...) ble ble ble kiedy będzie SNIIIK!" Może być? |
Cytuj:
|
Znów wystawił?:\
19:22 Van Hellsin [111]: hlopaki - 19:24 Van Hellsin [111]: huj wam w dyupe 19:24 Van Hellsin [111]: jebac was 19:24 Van Hellsin [111]: kurwy (do Demonów) :) btw. On się tam cieszył jakby właśnie został ojcem :cup: |
Ja bym sie tam nie cieszyl jakbym ojcem zostal ...
|
Cytuj:
|
Double ups
|
Nie cieszylibyscie sie z tego ze przeszliscie ANNI???///11!211!!!@!@!!!
Przeciez to najwazniejszy qłest w rzyciu!!!!!!32422111 Ja bym ómarl ze szczenscia!!:cup::cup::cup::cup::cup: lól |
Cytuj:
#karolek moja postac dostala oferte 1200 zl ;) #ktos tam Edord sie cieszy ze zostanie ojcem ;) za 4-5 miesiecy bedzie mial 2 onwera |
ten kto te postac kupi bedzie zalowal, bo poprzedni owner co Ci ja sprzedal ma rk, ty masz rk, i nowy owner bedzie mial rk, jak postac bedzie miala hacka nikt nie dojdzie kto to zrobil... jednym slowem... juz po postaci ;d
na temat serbina wypowiem sie krutko, a mianowicie uzywam wulgarnych slow do naszych memberow, mowil ze nie zaplaci... typowy noob ;d do tego asslicker... a teraz ? padl, zaplacil, i moze grac spokojnie ;] taki los;d |
Cytuj:
|
3x up
1200 zł ehh, zamiast sobie gitarkę kupić, albo pojechać na wakacje to zaoferował tyle za postać w grze albo ma kasy jak lodu, albo jest głupi, albo jest....!Głupi! =ppp |
Te 1200zl mozna tez przeliczyc na litry piwa puszkowego. To jest ~400 puszek czyli 200l :>
Zawsze tez mozna stawic tez wszystkim w promieniu 3km kolejke... |
Cytuj:
Hmm "za duzo krecil sie wokol arc" i padl to dzisiaj pan kyow'tae z podobnych powodow tylko ze DD zaliczyl dedowe :/ Dziwne ze sie victor sapie do mnie jak przyszlismy po niego to wlasnie pekowal :D Coz zycie. Co do edorda - Jak to ??!! Omagad :( powiedz pliska :[ |
zawsze mozna przeliczyc na palonko co daje jakies 40g czyli jakis miesiac dobrego jarania :D
|
a wy odrazu przeliczacie ;<
#Massior nie musisz wierzyc, twoja sprawa, wkoncu ja dostaje kase #Massterralph piwo puszkowe? ble ;p |
1200 zl to 12 tanich,prokocimskich dziwek spod lewiatana.
|
Cytuj:
czlowieku za tyle kasy to jakies lepsze mozna by wychaczyc :D |
Cytuj:
|
zul czlowiek tez ma swoje potrzeby ;)
|
za 1200 zl uratowalbys 3 dzieci w afryce XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |
|