Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Lisuu-aleniewrl 16-01-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1844855)
Punkt widzenia zmienia sie wzgledem punku polozenia. Nie chce tutaj bronic Arc ani naskakiwac na DD. Po prostu wielu z Was (uzytkownikow forum) nie rozumie pojecia PA mimo, ze sie tym posluguje. Inni zas pisza o reszcie, ze sa evul PA a sami robia/robiliby to samo. Nie oszukujmy sie ale tak samo Arc jak i DD naduzywa swojej wladzy i wysmieje kazdego kto bedzie gadal bzdury, ze tak nie jest. Przyklady? Zanim DD czyli wtedy Invincible dowiedzialo sie, ze gralem na Sparcco, Helun i Efesos kilka razy mnie wyrzucili z respa,to samo sie stalo kiedy Night Agent (dla mniej zorientowaych to czlowiek od Arc) wjebal sie na resp Dax'Riderowi. Dlatego napisze tutaj szczerze. Ta wojna w malym stopniu ma podloze walki z power abusing'iem.

Inna sprawa to fakt, ze sa tez ludzie, ktorzy pisza mi na pm teksty typu: idziecie bic szwedow?
Mam nadzieje, ze po paru miesiacach wojny znajda sie osoby, ktore zrozumieja, ze to nie jest wojna 'polacy-rodacy kontra evul shwedzi'.

Ostatnia rzecza jest to, ze niektorzy na sile probuja wprowadzic miedzy obie gildie nienawisc. Pewnie, ze jak na kazdej wojnie ludzie gadaja glupoty o sobie i czasem ich zaluja ale sa tez przypadki, ze walcza ze soba ludzie, ktorzy sie znaja dobrze i czesto sie lubia (You see Eternal Karolek.) Pozwole sobie na moim i Karola przykladzie pokazac jak to jest, ze dwoch kumpli ze soba walczy.
Obaj mamy swoje powody i oba sa jak najbardziej uzasadnione. Ja walcze z DD o to by moc spokojnie grac na serverze a nie jak niektorym sie wydaje zeby miec wladze. Po prostu chce miec mozliwosc pojscia z kumplami na hunta bez koniecznosci marnowania polowy many na exive czlonkow DD. Dobrze wiem, ze dla Murata, Xandar fajny to taki, ktorego nie ma na Iridii i to mi dal do zrozumienia. Wiec jak latwo zgadnac walcze o mozliwosc gry na tym serverze. Karol ma podobne powody. Jak sam mowil nie chcial dochodzic do DD ale to Arc go zmusilo. Ja tu nie bede sie rozwodzil kto ma racje bo to slowo przeciwko slowu i trudno to rostrzygnac ale rozumiem czemu walczy. Z jego punktu widzenia bez powodu go wciagnelismy w ta wojne. Mysle, ze gdyby byly inne okolicznosci, inna wojna i inni ludzie to potrafilibysmy walczyc ramie w ramie.

Ja mam tylko jedna prosbe. Niech zamkna swoje jadaczki osoby, ktore o tej wojnie nie maja pojecia. Jezeli chcesz sie wypowiadac w jakiejs kwestii musisz miec chociaz male pojecie o tym co jest grane a jak nie masz to siedz cicho i zachwycaj sie frag lista.

Tyle.

Mądre;)...

Karolek98 16-01-2008 12:49

vifarn zamienil dzien na noc, w dzien spi w nocy gra;d

Eve_Liven 16-01-2008 13:45

sry trzeci post ;/

Eve_Liven 16-01-2008 13:46

To drugi ;/

Eve_Liven 16-01-2008 13:47

Taka prawda, że nie każdy potrafi żądzić kiedy już jego guildia wygra żeby nie byc PA. Kiedy bedzie już definitywnie po wojnie to zobaczymy kto będzie PA a kto będzie potrafił żądzić tak jak powinien, to musicie mi przyznać...

Jestem ciekawa jak to będzie i kiedy będzie next open battle bo chyba arc zaspało albo szykują jakiś snejjjjk ^^

Heram_Elion 16-01-2008 14:39

lol

A ja słyszałem ze to Arcanium siedzi na ventrilo do 4 rano :) Zreszta kurwa kto nie siedzi.... xD

Emiliev 16-01-2008 14:59

czy w ogóle ta wojna się kiedyś skończy ?;o
jeżeli wbije 100+ to hunt za free . Jak codrid padl od mendila ...

Rosjaninn 16-01-2008 15:04

Skonczy,skonczy i to juz niedlugo !!X(

Massterralph 16-01-2008 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emiliev (Post 1846067)

Codrid jak sie nie myle sprzedal swoja postac, przynajmniej wystawil na aukcji

Kiełek 16-01-2008 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1846101)

Chyba Artharun Hoodz gra Codridem, CHYBA!

eeetanz 16-01-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eve_Liven (Post 1845874)
Taka prawda, że nie każdy potrafi żądzić kiedy już jego guildia wygra żeby nie byc PA. Kiedy bedzie już definitywnie po wojnie to zobaczymy kto będzie PA a kto będzie potrafił żądzić tak jak powinien, to musicie mi przyznać...

Jestem ciekawa jak to będzie i kiedy będzie next open battle bo chyba arc zaspało albo szykują jakiś snejjjjk ^^

Mam dosyć nieustannego poprawiania półgłówków Twego pokroju
Snake - pron. SNEJK - wąż
Sneak - pron. SNIIIK - w dosłownym tłumaczeniu "zakradać/podkradać się" czyli sneak attack - atak podkradkowy/ukradkowy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1846101)

Każdy kiedyś musiał to zrobić, nie?:)

Vincento_Vampire 16-01-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emiliev (Post 1846067)

Wkrótce już rzucimy kukiełki i polaczków na kolana, wprowadzając Iridię w przyszłość bardziej jaśniejszą niż jakakolwiek teraźniejszość i przeszłość!!:cup::cup::cup:8o:DB)B)

Wasz szczerze,
Shane

~

Pan_Olimpu 16-01-2008 16:05

Niestety pacynko, nie uklękną przed tobą

Vincento_Vampire 16-01-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan_Olimpu (Post 1846287)
Niestety pacynko, nie uklękną przed tobą

Hunt i rook, marna podróbko wielkiego Disowca Zielpera, niech mu Bozia da dobry loot i fragi!X(8o:cup::cup::confused:

Uwaga, uwaga! Długo oczekiwana wiadomość! Na prośbę was, moich wiernych fanów:cup: postanowiłem stworzyć postać na koncie facc, bo gdy jestem na Vincento nie mam czas rozmawiać z kukiełkami X(. Postać nazywa się [CHAR]Wincenty Wampir[/CHAR]. Już niedługo nieliczni z was dostąpią zaszczytu rozmowy ze mną!!:cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

Lisuu-aleniewrl 16-01-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1846291)
Hunt i rook, marna podróbko wielkiego Disowca Zielpera, niech mu Bozia da dobry loot i fragi!X(8o:cup::cup::confused:

Uwaga, uwaga! Długo oczekiwana wiadomość! Na prośbę was, moich wiernych fanów:cup: postanowiłem stworzyć postać na koncie facc, bo gdy jestem na Vincento nie mam czas rozmawiać z kukiełkami X(. Postać nazywa się [CHAR]Wincenty Wampir[/CHAR]. Już niedługo nieliczni z was dostąpią zaszczytu rozmowy ze mną!!:cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

:blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :spam: :spam: :ban: :ban: :fool: :fool: X(X(X( ;(;(;( :evul::evul::evul:
:retard: :retard: :retard: :retard:

pewnie vincent będę szkołe zarywał aby pogadac z twoim noobcharem

Emiliev 16-01-2008 17:30

Serbin
Jan 15 2008, 13:26:58 CET Killed at Level 108 by Vreemd iemand
and by Elastorm
co takiego zrobil? jest polakiem i wbil 100+ ... niech sie konczy ten burdel na serwie;| widze ze dd mass logami tak pyka arc czy co? prawie co dziennie ktos z arc pada od kilku osob~~

heineken 16-01-2008 17:32

@up x2

i noc

Kiełek 16-01-2008 18:28

Avenger of Gods, Skaylain Tevaz, Krajzel i Van Hellsin zrobili Anni :>

bilabong 16-01-2008 18:51

ci 3 knajci to zrobili ale ten pallek okazal sie zbyt wielkim noobem i padł , a potem wystawil chara na alleGr0

Morseton 16-01-2008 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1846610)
Avenger of Gods, Skaylain Tevaz, Krajzel i Van Hellsin zrobili Anni :>

Skaylain Tevaz anhi zrobil w temple xD
Avenger ty jebany farcie ! :) chyba z 4x Deep red :D
Krajzel i van hellsing ale bongoanhi to byscie nie przezyli

:) " 3 Best Ek on iridia" - van hellsing rozjebal mnie tym tekstem :)

Podnieta

Eve_Liven 16-01-2008 19:02

[quote=eeetanz;1846241]Mam dosyć nieustannego poprawiania półgłówków Twego pokroju
Snake - pron. SNEJK - wąż
Sneak - pron. SNIIIK - w dosłownym tłumaczeniu "zakradać/podkradać się" czyli sneak attack - atak podkradkowy/ukradkowy

Uuuło... Przepraszam panie wielki językoznawco ;o Połowa ludzi kiedy tak pisze to jest dobrze lol. Nvm.

A więc po twojemu "(...) ble ble ble kiedy będzie SNIIIK!"

Może być?

Lisuu-aleniewrl 16-01-2008 19:06

Cytuj:

A wiec mam na sprzedaz postac jest to 141 Royal paladin postac posiada w dniu wystawiebia 81 dni pacc. Postac posiada wszytsko widoczne na ss dodatkowo w dp sa rzeczy typu ringi i amulety oraz inne ozdoby. Postac ma przed soba do wykonania duzo warosciowych Questow miedzy innymi Anhi~~, Poi, Demon Helmet Quest wiec bardzo latwo bedzie sie wzbogacic. Jesli ktos chce wiecej ssow lub uzyskac wiecej informacji na temat postaci prosze o kontakt pod nr gg 6274603 lub kom 512391351 moga byc smsy. Zapraszam do licytacji cena jaka mnie interesuje to minimum 600zl Lepsze ssy wysylam na gg lub na meila bo te sa slabe.
HAHAHA piszemyy do Skaylaina smsy :D:D8o8o

Kiełek 16-01-2008 20:08

Znów wystawił?:\

19:22 Van Hellsin [111]: hlopaki
-
19:24 Van Hellsin [111]: huj wam w dyupe
19:24 Van Hellsin [111]: jebac was
19:24 Van Hellsin [111]: kurwy
(do Demonów)
:)
btw. On się tam cieszył jakby właśnie został ojcem :cup:

Yooshi 16-01-2008 20:45

Ja bym sie tam nie cieszyl jakbym ojcem zostal ...

Karolek98 16-01-2008 21:21

Cytuj:

A wiec mam na sprzedaz postac jest to 141 Royal paladin postac posiada w dniu wystawiebia 81 dni pacc. Postac posiada wszytsko widoczne na ss dodatkowo w dp sa rzeczy typu ringi i amulety oraz inne ozdoby. Postac ma przed soba do wykonania duzo warosciowych Questow miedzy innymi Anhi~~, Poi, Demon Helmet Quest wiec bardzo latwo bedzie sie wzbogacic. Jesli ktos chce wiecej ssow lub uzyskac wiecej informacji na temat postaci prosze o kontakt pod nr gg 6274603 lub kom 512391351 moga byc smsy. Zapraszam do licytacji cena jaka mnie interesuje to minimum 600zl Lepsze ssy wysylam na gg lub na meila bo te sa slabe.
chyba nie tak latwo, skoro padl na Anni i juz chara sprzedaje ;]

Massterralph 16-01-2008 21:21

Double ups

Massterralph 16-01-2008 21:22

Nie cieszylibyscie sie z tego ze przeszliscie ANNI???///11!211!!!@!@!!!

Przeciez to najwazniejszy qłest w rzyciu!!!!!!32422111

Ja bym ómarl ze szczenscia!!:cup::cup::cup::cup::cup:

lól

Ankit 16-01-2008 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emiliev (Post 1846479)
Serbin
Jan 15 2008, 13:26:58 CET Killed at Level 108 by Vreemd iemand
and by Elastorm
co takiego zrobil? jest polakiem i wbil 100+ ... niech sie konczy ten burdel na serwie;| widze ze dd mass logami tak pyka arc czy co? prawie co dziennie ktos z arc pada od kilku osob~~

Chodzby o to ze za duzo krecil sie wokol Arc, i jeszcze za wyzywanie mnie.

#karolek

moja postac dostala oferte 1200 zl ;)

#ktos tam

Edord sie cieszy ze zostanie ojcem ;) za 4-5 miesiecy bedzie mial 2 onwera

Karolek98 16-01-2008 21:32

ten kto te postac kupi bedzie zalowal, bo poprzedni owner co Ci ja sprzedal ma rk, ty masz rk, i nowy owner bedzie mial rk, jak postac bedzie miala hacka nikt nie dojdzie kto to zrobil... jednym slowem... juz po postaci ;d

na temat serbina wypowiem sie krutko, a mianowicie uzywam wulgarnych slow do naszych memberow, mowil ze nie zaplaci... typowy noob ;d do tego asslicker... a teraz ? padl, zaplacil, i moze grac spokojnie ;] taki los;d

Massior 16-01-2008 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankit (Post 1846953)
#karolek

LOL Nie chce okreslac kogos kto dał tyle kasy za ludzika ;O! poaztym nie wierze :]

Valard 16-01-2008 21:50

3x up
1200 zł ehh, zamiast sobie gitarkę kupić, albo pojechać na wakacje to zaoferował tyle za postać w grze albo ma kasy jak lodu, albo jest głupi, albo jest....!Głupi! =ppp

Massterralph 16-01-2008 22:02

Te 1200zl mozna tez przeliczyc na litry piwa puszkowego. To jest ~400 puszek czyli 200l :>
Zawsze tez mozna stawic tez wszystkim w promieniu 3km kolejke...

Morseton 16-01-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankit (Post 1846953)
Chodzby o to ze za duzo krecil sie wokol Arc, i jeszcze za wyzywanie mnie.

#karolek

#ktos tam

Edord sie cieszy ze zostanie ojcem ;) za 4-5 miesiecy bedzie mial 2 onwera

Hmm "za duzo krecil sie wokol arc" i padl to dzisiaj pan kyow'tae z podobnych powodow tylko ze DD zaliczyl dedowe :/ Dziwne ze sie victor sapie do mnie jak przyszlismy po niego to wlasnie pekowal :D Coz zycie.

Co do edorda - Jak to ??!! Omagad :( powiedz pliska :[

heineken 16-01-2008 22:43

zawsze mozna przeliczyc na palonko co daje jakies 40g czyli jakis miesiac dobrego jarania :D

Ankit 16-01-2008 22:52

a wy odrazu przeliczacie ;<

#Massior

nie musisz wierzyc, twoja sprawa, wkoncu ja dostaje kase

#Massterralph

piwo puszkowe? ble ;p

Yooshi 16-01-2008 22:54

1200 zl to 12 tanich,prokocimskich dziwek spod lewiatana.

heineken 16-01-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yooshi (Post 1847169)
1200 zl to 12 tanich,prokocimskich dziwek spod lewiatana.

czlowieku za tyle kasy to jakies lepsze mozna by wychaczyc :D

Massterralph 16-01-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankit (Post 1847158)
a wy odrazu przeliczacie ;<
#Massterralph

piwo puszkowe? ble ;p

Polowe warunki, rzadko nosi sie otwieracze, poza tym puszki mozna dac okolicznym zulom;>

heineken 16-01-2008 23:10

zul czlowiek tez ma swoje potrzeby ;)

TyranX 16-01-2008 23:15

za 1200 zl uratowalbys 3 dzieci w afryce XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.