![]() |
^ albo przyjeżdza się zwiedzać albo na*******ać, jedno drugie wyklucza kolego.
mało wiesz jeszcze joł a się sadzisz do policji :( |
Cytuj:
U nas tym bardziej... OB rox! Zawdzieczacie mi 2 fragi xD! @Edit Sep 14 2009, 01:20:45 CEST Killed at Level 150 by Mental Theo, Pablo Rogdrigues and Timmiie. 01:11 Ketoprom Torg [149]: one question why? 01:11 Mental Theo [204]: dont want u as high lvl 01:11 Mental Theo [204]: go help firek in war I pozdro. |
Cytuj:
jednym slowem wy*******aj stad pod swoj szary blok, kolegom sie pozwierzaj jak to zle na swiecie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no zebyscie jeszcze expili wszyscy ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
15-5 ?? |
Cytuj:
Cytuj:
- twoj kuzyn ma 15 lat - albo poprostu twoja druzyna ma taka ekipe (co nie znaczy, ze wszystkie sa takie same) |
Cytuj:
nie mieszkam i nie mieszkalem tam gdzie mi najebali, mialem szczescie nie urodzic sie na zadnym z polskich osiedli kuzyn ma 16 lat, ten lukasz caly ma tez 15-16 dlatego taki przyklad padł przeczytaj 2 strony wstecz i dopiero graj mądrego |
Cytuj:
dlaczego mowisz, ze miales szczescie nie urodzic sie na polskim osiedlu ? |
moze sie urodzil w stodole
|
co chcecie, na wsi jest teraz git, te dopłaty nie dopłaty xD
a tobie Shan dziękujemy za adekwatny do dyskusji komentarz, zapraszamy ponownie za kolejny rok :) |
ty ultras z łysą głową i JP na czole jak żeś taki mocny to ile policjantów zabiłeś w quescie Killing the name of?
|
Chada - Dramat (Gościnnie Pih)
pozytywnie mnie zaskoczyło |
Cytuj:
wiecej intymnosci jest ze tak powiem w wiosce. |
Cytuj:
|
moim zdaniem jak ktoś jest rolnikiem to nie jest robotnikiem i w drugą stronę.
Denerwuje mnie to że rolnicy robią na polu, dostają dopłaty i dodatkowo zajmują miejsca pracy w miastach... :( poza tym lubię wieś i chętnie jeżdżę na weekendy tamże |
Cytuj:
na jakiej dzielnicy Ci najebali?xD tak w ogole skad ty jestes?:p |
03:27 Hakiv [183]: nie wiedzialem
03:27 Hakiv [183]: ze wy tacy odwazni bez Niklasa 03:27 Reatlia [186]: to nie odwaga 03:27 Reatlia [186]: to alkohol selena ftw :)) boże juz o Rolnikach gadacie co będzie następne polityka? |
|
|
Cytuj:
@elaro najebali mi kilka kilometrow od mojego miejsca zamieszkania, ale nie znalem tych ludzi wiec motyw z gnebieniem ofermy jest niemozliwy. A gdzie mieszkam - godzine drogi od Lublina ;PP Dobrze ze chociaz tarczy nie zbudowali :>> |
grubson jest zajebisty dla mnie ten kawalek wymiata
http://www.youtube.com/watch?v=Mm_cT...eature=related |
bronek wyciaga 100 k expa. Turbodymoman zawstydzil bronka, wyciaga 150 k expa bo ma bonus! xd
|
Chętnie przyjme passy do jakiegoś 60 knighta+(facc)40+(pacc) mogą być bez eq
@Decade http://www.kurierlubelski.pl/module-...pid-77073.html może umówimy się na piwko z 15 ? XD |
Kolega ma do sprzedania bilet na Sensation White.
Jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam na PM. |
Cytuj:
:) |
Cytuj:
I sam masz przykład co się u was działo jak byli Ci z Płocka, rozkręcili zadymę, a policja i tak do kiboli floty podleciała. Fakt, że tamtych na promie dupnęli, ale to inna sprawa. :P |
Cytuj:
10 znaków |
Cytuj:
|
no to masz zajebisty powod zeby jej nie lubic lol
a co do bohaterki tego artykułu to wydaje mi sie ze podobna kiedys widzialem przy wejsciu, moze to ona HEHEHe |
było brać, za 5 dych byś miał swoją odstawioną w kosmos lalunię :evul:
|
Cytuj:
to juz jest zajebisty powod. nie ma co sie nad galeriankami rozwodzic, jedne dziewczynki ida do pracy w maliny 4 zł za koszyk w palącym słońcu, inne wolą dawac dupy, nie ma co robic z galerianek ofiar bo robia to z wlasnej woli i lenistwa. |
wiecie moze kto gra charem gniewo teraz? =)
|
kto dostal bana ??
|
Ja nie dostalem :) ale sram sie teraz z tymi banami jak sa
http://i35.tinypic.com/2ut3uhw.jpg niech ktos kto ma konto na demotywatorach wrzuci ten obrazek tam, screen mojego autorstwa |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
trzeba byc niemozliwie glupim zeby sie na to nabrac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |