![]() |
Nom ja chyba se pogram na sypherze. Kosti kiedy wejdziesz na otsa? bys rzucil troche kasy xd jak cos moj nick Destro
|
@up
mówiłeś żeby wbić na tego kaczooha :P to mam już 200knh i Kamykhoz z Silvy ma 170lv chyba :] .. tylko że tu ciężko sie gra.. bo kurway biją :| ale ZERO lagów itp. od ponad tygodnia nic :]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No coś ty xD, grałem tam 2 dni chyba to pamietam xD, ogólnie to juz w tibie nie gram;p
|
Noob jesteś i tyle. Jak ja przestałem grać w Tibię to po prostu wróciłem na rookstayera i noobem nie jestem, a ty jesteś. ~.~
|
Do tych co grają na sypherze:
Chce ktoś kupić glacier set,lighting headband ,magma monocle lub magma boots? (bo kasy trochę potrzebuje xD bo nawet na blessy mnie nie stać xD) |
@Mazo
Tak tylko zaproponowałem ,a na sypherze gra więcej ludzi wiec wole tam grac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po chuj ściemniasz?^.- |
Cytuj:
2.Widocznie kolesiowi pilnie brakowało "glacier robe" do dekoracji albo coś a kasy miał dużo i chciał szybko kupić |
Cytuj:
btw Zmien podpis bo bede musial cie zniszczyc... :( |
Chcesz być fajny?
|
jakby ktos chcial sie wzbogacic w swiecie tibijskim xD
http://allegro.pl/show_item.php?item=433956540 1 pakiet=100k za 30zl, mniejszych ilosci nie sprzedam. ktos chetny to gg6679088 ;) |
A właściwie to przydałoby mi się coś kaski do pk i odrabiania lvla na Sharlii (no bo mi się nudzi czasem na tym rooku, więc się bawię), więc może się skuszę... :X
@edit A może nawet pobocę nowego chara kiedy mi stamina na tym będzie rosła... |
Ey ja mogę sprzedać 200 k za 50 zł na allegro jakbyś chciał.
|
On kradnie. Kupujcie od lukiego xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie sie rozmyślił przez twoje "mądre słowa" i stracił niezłą okazje. heh |
Nie boj sie, on pewnie zrozumial ironie... Nie wiem jak ty... ;>
|
i tak juz mu nie sprzedam bo zablokowali mi konto. Zapomnialem napisac jak sprzedawalem konto w plemionach ze sprzedaje czas jaki poświęciłem na rozbudowe konta... nie no zal ;/
|
nowa wojna sie zaczela... wkoncu ;d
|
@shaka
bedac w hp zaslaniales sie aervanim zej estes tam bo nie lubisz ftp i aervani to twoj bro. teraz aervani jest neutral, nie ma ftp a ty wciaz z barinasami, czyli soobami ktore wyjebaly pl z serva ;d |
Jak zwykle coś ci się w kaszance przegrzało. Jestem retired, a to oznacza, że nie walcze. Btw jestem w gildii u Odima nie Larena ;o.
I tak wogóle po co zaczynasz jakieś bezsensowne tematy? Znowu zabolało, że dostaliście? Nie obchodzi mnie w tym momencie co się dzieje na Silverze. Cya |
Laren roX xP
|
Cytuj:
nie jestes w gildii u larena, tylko po jego stronie :evul: |
Przecież nie kłamię ;o. Fakt, że jestem i będę po stronie Vinery, ale tymczasowo jestem retired. Jest kilka osób, których nie lubię, ale to FTP mnie upokorzyło =]
|
Ja tam tez wole viniere , barinas itp. Mimo ze barinas robilo NAJWIEKSZE PA tak przyznam to wole ich, niz FTP i innych poplecznikow tej bandy dzieci -.-
Zreszta z Barinas dobrze znam (znalem ) Mago, Nelshoka R.I.P. Leoo DDF Ogolnie ujebali mnie 2x xD ale to byly rozne sytuacje itp. NIe wykluczam zmiany frontu (w przenosni bo przeciez nie walcze w war) xD ale to by musiala byc znow jakas sytuacja btw. Czy moje czy kogos innego racje przekonania poglady maja sluzyc do klotni...? xD wiec peace |
|
Dzis o 20 jade do grecji wiec see ya all za 2 tygodnie.
|
Party like rockstarrrrrrr \o
|
mi Nie jest do smiechu!
|
(gejm czat)
21:16 Atropoz [128]: is there any polak here? ;x 21:16 Eragog Rook [41]: I am.. [...] 21:18 Atropoz [128]: where u live 21:18 Atropoz [128]: which city 21:19 Eragog Rook [41]: lól 21:19 Eragog Rook [41]: rl or tibia? 21:19 Atropoz [128]: rl @edit @holu mam taki sam addon, ale NA ROOKU! @edit2 edit dwa pedofilia! |
uhahua juz masz hunta za to ze jestes pl xD
|
Może pogadacie o czymś innym? ^^
|
O czym? :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused:
|
Np. o tym, ze jestem na 1 stronie tibia.pl xDDDDDDDDDDDDDDDD
|
WOw brawo 8o Tez kiedys tam sie znajde :o
|
0o najs & GZ... może jakaś biba z tej okazji? Wypijemy w tibj po kielichu i na spanie. :-P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |