![]() |
Cytuj:
A teraz łatwiejsze i wyróżnione, specjalnie dla ciebie. Z tego co mi się wydaje, to jesteśmy tu dłużej niż ty, zwłaszcza na podforum Rookgaardu, więc nie uwierzylibyśmy w to. I to była ironia. Rozumiesz? |
Dobra, skończcie już. Kwestia znikania Ghoula jest zamknięta, dopóki ktoś nie poda wiarygodnego dowodu.
@down Prosiłem o coś. |
Cytuj:
|
@up nie pogrążaj się jeszcze bardziej...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zakończmy rozmowę o ghulu (albo bardziej nabijanie się z .N3pt3r.). Po prostu nie reagujmy na niego...
|
;)
Mino maga da się pokonać nawet z tymi skillami co na Rooku.
Jeśli ktoś by tam wszedł to wystarczyło by wykorzystać otoczenie.;) |
Cytuj:
@.N3pt3r. Proszę cię .... nie błaźń się więcej <ort :D> |
Bylo Juz Trabiane, Ze Ghoul Kiedys Pilnowal Katana Rooma! Odczepcie Sie Od Biedaka!
|
Cytuj:
@.N3pter. Zmień ten numer GG bo mnie denerwują użytkownicy piszący w twojej sprawie... -.- |
Kiedy ty w końcu zrozumiesz że robisz z siebie debila? ............
@topic Olać wersję ze "Znikniętym Ghoulem"... Ściema na maksa |
widze, ze na tym forum to potraficie sie tylko wyzywac. weszlam tu zeby sie czegos dowiedziec o grze a nie uczyc sie nowych wyzwisk ;/ rezygnuje nara!X(
|
Cytuj:
|
Zgadzam się, ale czego 10 latek się może tu nauczyć?
Osobiście nie pochwalam tej gry.... Więc Koniec kłótni panowie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niee w Żadnym wypadku... tylko poprostu uczęszcza tutaj dużo 10 latków którzy "cfaniakują" a potem piszczą że forum do dupy..
Nie czuj się obrażony/na |
Nie 10-latków tylko po prostu nie wychowanych albo nie do uczonych 13-16 latków... niestety.
A ja mam o 1 rok więcej i należę do tych nie umiejących sie zachować ;) Sry za spam Pozdro. |
Dokładnie , też prawda. Młodzież teraz jest dość cwaniakowata jak na młodych ludzi , nie powiem bo sam mam 14 lat ale potrafię się zachować , a nie przyjdzie ci taki .N3pt3r. i będzie robić syf
|
@up. Podziwiam cie za to że się przyznałeś że masz 14lat... i oczywiście twoje nastawienie wskazuje że jesteś dobrze wychowany...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu jak się ktoś pokazuje tak go nazywają .... Sądzę ze z pewnością sam o nim masz nie miłe zdanie :D Ale ok, koniec o .N3pt3rze.... @Luker's Dziękuje :) W końcu trzeba się jakoś zachowywać :) tzn, nie ma sensu udawać kogoś kim się nie jest. |
Kolejne zbędna praca dla modków, no cóż, nie mogę znaleźć wątku głównego, napisałby go jakiś użytkownik? Tzn. wątek bez spamu. Coś ostatnio popularne jest wyzywać ludzi od n-latków. Po co to? Czy dziesięciolatek nie może być inteligentny i normalny? Myślę, że nie we wieku jest problem. Co do kłótni to chyba hipokryzja się szerzy, a mianowicie jeden zabrania kłótni, a sam ją prowadzi.
|
Fakt :D trochę się zapomnieliśmy :) to się nie powtórzy :D
@ topic Grzebiemy nadal :) |
No dobrze, za poroponuje teorię.
Jeżeli wierzyć słowom Pana Piombona to musimy otrzymać błogosławieństwa: Zatem jeżeli pierwsze błogosławieństwo daje nam Hyiacynth - Crunora, uważam, że błogosławieństwo Banora daje nam jakiś rycerz, tylko kto? Post dla podtrzymania tematu. |
A co z CipFriendem? Tzn może mało ma piernik do wiatraka no ale jak wiadomo jest to "skromny mnich" ew. Seymour z tego co wiadomo jest on królem bez korony..
|
Cytuj:
|
Wiem ze to tak moze troche z innej beczki ale moze "blind orc" ma cos wspolnegoz spikeswordem albo do niego powiedziec "banor" czy jakos tak ...
w koncu nazw wlasnych na inne jezyki sie nie tlumaczy na jezyk orkow moze tez :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A czy bow to nazwa własna? Nie sądzę. @down Cytuj:
|
@ up
Own3d. Dla nas łuk to nazwa własna? tak! A CipSoft to raczej nie polacy więc dla nich nazwa własna to Bow... |
Cytuj:
przez to pisze na tym forum zeby ktos kto ma chara na rooku to sprawdzil |
Cytuj:
|
@up
Cytuj:
@up Ja też i co? |
Ja tu nikogo nie usprawiedliwiam-
Jezu czy część z was nie rozumie że nie wiek , ale to co się pisze jest ważne... |
No dobra może się i myliłem :D Nie dopatrzyłem xP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |