![]() |
|
Imargam lamisz lamisz chłopcze ]:-> :D :D
|
Cytuj:
|
@up
Popisałeś się swoim poziomem IQ :) |
Cytuj:
|
Najazd piratów był na Furorze. Niestety bossy się nie pojawiły:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zalosne, sorry ;) to, ze nie umiesz normalnie odpowiedziec, tylko dopieprzyc, w dodatku slabym ;/ textem jest zalosne ;/ |
Dziś Pits of Inferno.
Ciekawy jestem jak to bedzie wyglądało i czy Dusk~ sprostaja zadaniu. Podobno duzo osob idzie. |
O której mają iść ??
|
Cytuj:
o 22 bo mniej osob na servie i wolniejszy resp monsterow;) |
Wydaje mi sie moga miec problemy.. Filmiki pokazuja nam ze nawet 200lv na tym quescie moze w 1 sec miec red.. a oni nie maja 200 knighta.. Jednak licze ze sie uda, powodzenia!:)
|
Cytuj:
|
Czas zalezy od tego jaka taktyke obiora i jak zgrani beda.
Moze i 200 lv najta nie maja ale np Spaaw 194 Fenix 160~ Magrami i MOczykij 150~ Moze uda im sie brak takiego najta nadrobic sila sorców |
='(
Na forum Imargam pisał ze idzie z nimi xD
btw. Niedawno jeszcze do czytania bylo ze 4-7 page a teraz? Teraz po 5, 6 postów chłopaki co sie dzieje? =((( |
Cytuj:
|
Wiecie moze czy poszli na te PoI :P ?
|
Sam quest nie jest problemem gorzej jak Vision wpadnie
|
Cytuj:
Pierwszy i ostatni raz odpowiadam na takie pytanie. Quest zacznie sie o 22. Wydaje mi sie jednak ze quest bedzie ciezszy niz ewentualny najazd Vision. |
Mysle ze napewno jesli pojda na ten quest to w tym temacie, w krotkim czasie pojawi sie o kilkanascie stron wiecej ;D
|
Witam
Czy moglby ktos mi powiedziec co ostatnimi czsy dzieje sie na Furorze? Gdzie nie wyjde (czy to na ghostland,czy na d guardy) wszedzie roi sie od PK 50+ lvl.Nie wiem czy to jakas wojna czy co ale pamietam jak parenascie dni temu mozna bylo spokojne sie przejsc na ghostland (zazwyczaj nie bylo tam nikogo powyzej 30 lvl) a teraz to jest to normalnie masakra!!! Ostatnio to nawet taifuna widzialem przed depo w Carlin. |
Cytuj:
A paśc nie padną bo Spaaw to dobry bloker jak i gracz ; ) - |
Cytuj:
a co do Vision wydaje mi sie ze nie uda im sie nic zrobic bedzie zaduza ekipa...:) a co do szybkosci wykonania to bedzie pewnie bardzoooooo dlugi quest poniewaz idzie bardzo duzo ludzi :p pozdro i 3-mam Kciuki :)) |
Na moje vision się nie wpierdoli bo tam bedą równiez ludzie z Aristocracy którym na pewno na tym queście zależy a połączenie się Aris~~ z Dusk~~ przesądzilo by wojnę ( oczywiście mogę się mylić , nie jestem za bardzo poinformowany)
|
Charnosi
Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 139 by a hellfire fighter Dadada Hail Duskiness _/ Vision chyba już nie wpadnie... |
A jednak mialem racje.. trzeba miec z dwa 200 knighty... Padl juz Fenix, Charnosi oraz Jitvey... Bedzie ciezko... mimo to good luck!;)
|
Fenix'Gru
Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 163 by a hellfire fighter \o/ @up aff nie zauwazylem twojego posta :< |
Szkoda, ze padli ;/
bez nich moze byc duzo trudniej wykonac im tego questa... ale good luck xD Vision... chyba juz nie wpadna... chociaz kto wie ;) xD |
Ja padlem bo sie pchalem glupio;)
Zycie. Fenek i Charo padli w jednej sekundzie.. doslownie, obadajcie sobie: 00:00:53 CET |
Quest już prawie wykonany :)
|
Wykonali???
|
@up
Już prawie :) Są przy końcówce questa. Myślę że za jakieś pół godziny, max. godzinkę będą odbierać nagrody. |
Cytuj:
|
Kolek el'Baq dead[*] Jeżeli Spaaw padnie to po queście.
|
Konczą ostatni "rodział" questa ze tak powiem.
P.S Vision , nawet jak do Duskiness dojdzie Aristocracy to walka,walka,walka ;] :cup: Hail Vision :cup: |
powiem krótko
DONE. |
Anubis Crusade [101]: SELL ARBALEST
Feliana [88]: SELL AVENGER hehe ; ) ps. Fenix'Gru Feb 24 2007, 00:00:53 CET Died at Level 163 by a hellfire fighter ps2. A gdzie sa teraz ludziki z vision ? Nie mowia juz ze kasa w bloto pojdzie ? Ahh te dzieci ;D |
bedzie filmik z tego ?
|
niby juz koniec a...
Feb 24 2007, 10:41:38 CET Died at Level 188 by a plaguesmith roftl;p |
Done !
:cup: udalo im sie:cup: nie wszystkim ale udalo sie ;p
GRATULUJE ! PS: Duss~ maja znow kase na wojne ;p i to duzoooo xD |
Szkoda że Czipsu padł :(
Mam nadzieję że będzie filmik :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |
|