Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Poznanski Rycerz 06-01-2007 19:25

...

Musisz dolicz stres towarzyszacy walce. I pomysl na chlopski rozum... sorc nie bedzie all the time spamic sdl, bo to sie mija z celem. Zrobiles zalosna symulacje :sorc stoi wali sd i jak zobaczy reda a ue a knight biega. Ty czytaj ze zrozumieniem, jesli knight by sie uhal tak jak napisal XEnthor= to ... knightowi szybciej by sie skonczyly uhy... Czyli nie latal by 45 minut.
+ zauwaz co tharrinb napisal
Sorc strong haste wlacza a knight wacha stopy kumasz? Taka sytuacja zalezy od umiejetnosci pvp gracza. Gra gracz nie knight, gra gracz nie sorc zauwaz to. Jesli knight umie teraz dusic hotkey, to sorc ni uj'a nie zabije go. To samo knight moze sorcowi naskoczyc, bo ten w kazdej chwili mu ucieknie bo zobaczy ze zostal mu bp mf;ow to wrotki wtedy. Prawdopodobnie sorc nie nawalal by czesto z sd = 1 uh knighta(zalozenie) to wtedy i tak sorc odpada.

Ten pojedynek zakonczyl by sie NICZYM, chyba ze ktorys z tych graczy bylby kompletnym debilem. Pamietaj zamiast burstow, ktore sporo waza, sorc nawalal by z wanda, a sd uzywal by sporadycznie... tak na chlopski rozum.

Atlas 06-01-2007 20:09

RE UP!
Kolejny pan który nie czytał mojego pierwszego postu.
Cytuję siebie:

Wniosek z walki sorcerer 100 lv vs knight 100 lv = Sorcerer albo uciekł by z pola walki z powodu braku środków do ataku albo padłby albo z powodu braku środków do ataku albo z powodu braków środków do leczenia
Ogólnie mówiąc walka ta zawsze tak by się kończyła przy głównych założeniach, że:
- Nikt by nie miał freezów/lagów/kicków
- Nikt nie byłby wspomagany runami/MF/zbrojnie/utrudnianiem ruchu etc.
- Oboje gracze byliby w miare doświadczeni (nie jakiś najt co używa exury po ataku UE albo sorc co wiedząc, że bije się tylko z najtem jedzie na mana shieldzie...)

...koniec cytatu!
Jedyne do czego się z Tobą zgadzam to wand zamiast BA - tu masz zupełną rację - mój błąd.

Jeszcze raz podkreślam, że była to symulacja walki honorowej 1 vs 1 DO ŚMIERCI. Nie do tego momentu który gracz pierwszy strzeli kleka w gacie i ucieknie z pola walki.

Owszem knight może paść np na huncie - bijąc np dragi nie ma cały czas full hp więc sorc z zaskoczenia mógłby wygrać.

Poznanski Rycerz 06-01-2007 20:35

...

Mmm...iNNA OPCJA
Knight rowniez by atakowal za pomoca run robiac sobie exhaust i jest szansa zsolowania go. Nie mozna przyjmowac, z gory ze knight go rozwali i zmasakruje i zniszczy i pozamiata, zabije itp.
Jest mozliwosc ze knight na dobite walnie mu exori i sorc gryzie glebe, tez jest taka mozliwosc, niekoniecznie sorc will hit the ground jak mu sie runy itp skoncza, chociaz to jest najbardziej prawdopodobny scenariusz.
Tak, wiem co napisales, ale GRA CZLOWIEKA, NIE PROFESJA.
ZAlosna symulacja, nie mozna przyjmowac ze knight jak jakis frajer bedzie tylko z melee naparzac. I ze caly jego cap zajma uhy
Tak cycku, jak mam rozumiec nie wspomaganie? nie przynosza im run tak jest? To knight na bank posiada jakies runy ofensywne. DOdatkowo trzeba dodac na jakiej powierzchni walcza, walcza na przeciw siebie i stoja, biegaja na przestrzeni.
Umiem czytac, biegac dookola czyli korytarz wykluczamy xD.
Na pustyni np. sorc ucieknie
Symulacja wymaga sprecyzowania miejsca walki.
Bo z twoich postow wynika, ze stoja 2 pacholy, a sorc moze jak pal z dystansu walic i knight nie bedzie walic z melee kpw?
Co wiecej, dokonales symulacji, wyciagnales wnioski jedynie na korzysc NAJTA.

PRawda taka, nigdy przenigdy( zakladajac ze gracze potrafia cokolwiek) ten pojedynek nie zakonczyl by sie dedem.

DfJ 06-01-2007 20:48

20:06 You advanced from Level 49 to Level 50.

Chciałem poinformować, że przez jakiś miesiąc nie będziecie widywać nudnego sorca Dawida from Jaworzno, przerwa do ferii, które zaczynają się 12 lutego, jak na razie żegnam was drodzy użytkownicy i chciałem złożyć szczególne podziękowania Lukaszowi paladynowi i Koniakowi, moim dwóm przejacielom z rl, dzięki za gre! See ya.

A forum będe czytywał jeszcze.

Atlas 06-01-2007 21:02

Poznański Rycerzu, "Cycku" to sobie możesz powiedzieć do swojej matki, nie do mnie. Nie obrażaj mnie, bo ja tego nie robie, ok?

Ciągle wspominasz, że gracz gra postacią - tak, ale każda postać jest ograniczona zakresem liczb a gracz może tylko postarać się o ich dobre wykorzystanie.
Oczywiście, że najt nie nosi na codzień 40 bp UH, ale od początku zaznaczyłem (-liśmy), że obie postacie wiedzą, że to będzie duel 1 vs 1. A wiemy oboje, że najt nie zaskoczy w żaden sposób sorca jakimś mega combem bo (i tu kłaniają się ogranicznik knighta - nie gracza) po prostu jest to nie możliwe.

Przeważnie duel rozgrywa się na obszarze 10x10/12x12 etc. i tak też obszar miałem na myśli ew. mogli by się ganiać po jednym mieście. Jeśli bierzemy pod uwagę cały obszar Tibii, to możemy przypuścić że sorc mógłby np zaciągnać najta pod ogień silnych potworków i wtedy mógłby spróbować szczęscia combem SD + UE itd.
Ale ogólnie idea mojego pierwszego postu była uświadomić wam, że sorc nie wygra jeśli nie ma pomocy z zewnątrz - jest ograniczony tym co otrzymał od CiPsOfTu i chodźby nie wiem kto nim grał, nie zwyciężyłby najta.

Ahh i proszę już nie rozważajmy głupich pomysłów typu, że sorc ucieknie najtowi i wskoczy sobie po drodze do dp zabrać pare bp run/mf...

A to, że symulacja przeprowadzona przeze mnie nigdy w rzeczywistej grze się nie wydarzy to chyba każdy z nas wie, no nie? Tu chodzi tylko o racje, że jeśli... (wiemy o co chodzi - nie będe tego tysiak razy powtarzał)

Jeśli dalej ktoś nie wierzy w to co mówię niech sobie sciągnie progsa do tworzenia OTsów i ustawi realia normalnej Tibii i zagra z kumplem.

O wiele ciekawsze byłoby symulowanie walk dwóch czarodzieji. Ostatnio nawet na forum trafiłem na filmik 135 MS w oiachu przez 78 MS (bodajże).

Pozdro dla zaciekłych obrońców magicznych postaci ^.-

Raziel kosiaz 06-01-2007 22:12

Moim zdaniem tibia się polepsza chociaż była czasami lepsza.
Także myśle że sork na początku jest zjechany a puźniej najlepsza prof.
I nie wiem czy się myle ale tak mi się wydaje.
Xenthor : Popieram cię wolałem jak to knighty byly dobre.

Ajron 88 06-01-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1178686)
Moim zdaniem tibia się polepsza chociaż była czasami lepsza.
Także myśle że sork na początku jest zjechany a puźniej najlepsza prof.
I nie wiem czy się myle ale tak mi się wydaje.
Xenthor : Popieram cię wolałem jak to knighty byly dobre.

Źle to ujeliście , nie jak knighty były dobre , tylko jak sorc/druid nie był tak przesadnie wypasiony.

Kiedyś sorca sie expiło powoli i mozolnie , do czasu , później rozwijał skrzydła.

Teras najsilniejsza klasa w pvp , jest także najszybszą w expieniu , co moim zdaniem jest absurdalne.

Dzumior 06-01-2007 23:58

Tibia jaka by nie byla ludzie beda w nia grali
Tibia jest bogiem.
Expienie nalogiem.
Pk zabawa.
Smierc zwatpieniem.
Cala przyjemnosc dlamnie to odkrywac nowe tereny expic a najlepiej co kocham to Wary zreszta mnie ludzie swego czasu znaja jak kamikadze od*******am ;p
Inaczej mowie kocham ten dreszczyk Emocji jak cie w 2-5 bija gonia wojna bojsz sie ze zaraz sie rzuca na ciebie ze bedziesz ich celem i to lubie ale nie lubie jak mi rece lataja w rl i sie w*****am przed pc a jak padne to albo klawiatura do wymianu albo cos ale to jest moj zywiol :)
Kazdy lubi zabjac a nie padac :cup:

pawlon 07-01-2007 00:40

podoba mi sie ten nowy mmorpg, gralem w niego jeszcze 20 min temu ;)

co do tych walk, mylicie sie, idac na duel 1 vs 1 do smierci, knightn ie bierze runek ofensywnych, bo to absurdalna strata kasy przy naprawde biednych hitach, a combo i tak nie zrobi i tak bo nie ma jak. ladujesz sie uhami, zcekasz az pzreciwnikowi sie skoncza srodki do walki, capa masz duzo, duzo wiecej, ptoem dobiajs z miecza i tyle. sorc ci ataku nie bloknie:p

co do palka i knighta oraz ich leczenia, przy takiej walce leczysz sie przed poziomem maxymalnego hita przeciwnika, to jest generalna zasada i jedyna ;) ewentualnie mozna sie uleczyc ciut czesciej jesli hit ktory dostales przekracza liczbe tego ile leczysz, bo wtedy nie ma co czekac(w przypadku knighta w przypadku palka to raczej nie wystepuje, hcyab ze przy duzej roznicy lev). tak wiec:
jesli np ja mam 1305 hp, i walcze z sorcem na podobnym lev, on mi wali z sd powiedzmy 320(strzelam na oko) i neich bedzie ue ok 620(ciagle "na oko"), wiec jesli dostane ue - lecze sie od razu bo drugie ue moze mnie wykonczyc, zalezy jak sie trafi, jesli dostane sd za te 320 zostaje mi hp ok 1k, spokojnie moge wykrzystac ten czas na hit z sd, bo nawet jak dolozy z bursta to nie bedzie wstanie w next kolejce mnie zlozyc na ue. sorc przy wykorzystaniu ue traci duzo many, opanowany player nie jedzie na mana shielzdie bo nie jestem w stanie go zabic na combo, noobek tak, wiec musi mane uzupelnic, chcial nie chcial to ejest wtedy "moj" moment bo moze sie latwo zagalopowac w lykaniou manasow;) wiele zalezy od playera, a szczerze mowiac ustawiony z gory duel, przy przygotowaniu i walce tylko i ywlacznie 1 na 1 nie jest zadnym stresem, bo czym sie tu stresowac? jedyne co to dobrze obmyslec jak rozlozyc wykorzystanie capa jako ze bolce sa bardzo ciezkie :p najciekawsze sa duele sorcow 1 na 1, bo reszta to nuda :p

PS:
ale chaotycznie napisalem, w ogole nie stosuje kropek jak tu pisze ;D ale nie chce mi sie na to tracic czas, mozecie to zgonic na moje wrodzon lenistwo(niestety:()

sliver 07-01-2007 00:46

powatpiewam w ten 163 level niby na antice.

Xmazy 07-01-2007 00:50

NVM.. Już łapie heheh

Ajron 88 07-01-2007 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xmazy (Post 1179059)
Dajcie namiary na tego nowego MMOrpg'a bo sam nic nie moge znaleźć. Jakiś link pls ;]

Mój pierwszy post na poprzedniej stronie , tam jest link , ale z góry powiem że to był żart dla tych co angielskiego nie znają na tyle dobrze :D

Adelao 07-01-2007 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1177948)
Pawlonie mój drogi, z całym szacunkiem rozpisałem to właśnie po to by uświadomić ludkom jak by wyglądała walka 1 VS 1. Nie wspominałem o tym, że z logicznego punktu widzienia jest to nierealne bo to chyba oczywiste nawet dla nowych, że na h lvlach walka 1 vs 1 jest bez sensowna...więc nie muszę się budzić ;) a poza tym ładnie zaznaczyłem kiedy sorc mógłby wygrać/zremisować, no ni?

BTW. Adelao - co do tego telefonu za którego poszedł (ponoć) Pucol to może to był jakiś SE K800 albo Nokia N73 ?

Pozdro all!

To była nokia NG :p

Dzumior 07-01-2007 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1179044)
podoba mi sie ten nowy mmorpg, gralem w niego jeszcze 20 min temu ;)

co do tych walk, mylicie sie, idac na duel 1 vs 1 do smierci, knightn ie bierze runek ofensywnych, bo to absurdalna strata kasy przy naprawde biednych hitach, a combo i tak nie zrobi i tak bo nie ma jak. ladujesz sie uhami, zcekasz az pzreciwnikowi sie skoncza srodki do walki, capa masz duzo, duzo wiecej, ptoem dobiajs z miecza i tyle. sorc ci ataku nie bloknie:p

co do palka i knighta oraz ich leczenia, przy takiej walce leczysz sie przed poziomem maxymalnego hita przeciwnika, to jest generalna zasada i jedyna ;) ewentualnie mozna sie uleczyc ciut czesciej jesli hit ktory dostales przekracza liczbe tego ile leczysz, bo wtedy nie ma co czekac(w przypadku knighta w przypadku palka to raczej nie wystepuje, hcyab ze przy duzej roznicy lev). tak wiec:
jesli np ja mam 1305 hp, i walcze z sorcem na podobnym lev, on mi wali z sd powiedzmy 320(strzelam na oko) i neich bedzie ue ok 620(ciagle "na oko"), wiec jesli dostane ue - lecze sie od razu bo drugie ue moze mnie wykonczyc, zalezy jak sie trafi, jesli dostane sd za te 320 zostaje mi hp ok 1k, spokojnie moge wykrzystac ten czas na hit z sd, bo nawet jak dolozy z bursta to nie bedzie wstanie w next kolejce mnie zlozyc na ue. sorc przy wykorzystaniu ue traci duzo many, opanowany player nie jedzie na mana shielzdie bo nie jestem w stanie go zabic na combo, noobek tak, wiec musi mane uzupelnic, chcial nie chcial to ejest wtedy "moj" moment bo moze sie latwo zagalopowac w lykaniou manasow;) wiele zalezy od playera, a szczerze mowiac ustawiony z gory duel, przy przygotowaniu i walce tylko i ywlacznie 1 na 1 nie jest zadnym stresem, bo czym sie tu stresowac? jedyne co to dobrze obmyslec jak rozlozyc wykorzystanie capa jako ze bolce sa bardzo ciezkie :p najciekawsze sa duele sorcow 1 na 1, bo reszta to nuda :p

PS:
ale chaotycznie napisalem, w ogole nie stosuje kropek jak tu pisze ;D ale nie chce mi sie na to tracic czas, mozecie to zgonic na moje wrodzon lenistwo(niestety:()

Ciekawe ciekawe ja mialem duela Camuh+Rivenn tylko taki duel z panami co mi Kaaaa Boom robili to raczej nie zabawa poczym sie zwinalem a bylem 1 dzien free :)

Ascario 07-01-2007 10:18

Tylko camuh mial wtedy lvl 80 a rivenn cos kolo 90.

Azenus 07-01-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atlas (Post 1177948)
BTW. Adelao - co do tego telefonu za którego poszedł (ponoć) Pucol to może to był jakiś SE K800 albo Nokia N73 ?

Dla tego smiecia nie dal bym nawet 3310, nie mówiąc już o N73 :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1179051)
powatpiewam w ten 163 level niby na antice.

ja także
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xmazy
Dajcie namiary na tego nowego MMOrpg'a bo sam nic nie moge znaleźć. Jakiś link pls ;]

OWNED!8o hail inteligencja forumowa

22:01 Warning! The murder of Huckle'berryfin was not justified.

im back ;> ehueh hue

Adelao 07-01-2007 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1179362)

ja także

im back ;> ehueh hue

Pucol kazal mi napisac ze jestes...(brak słów/ rece opadaja). Poniewaz nie wchodzi na strony zwiazne z tibia
" a tym bardziej na jakies pedlaskie forum, przepoelnione idiotami " Kazał tez pozdrowic was :)))

P.s Azenus szkoda slow na takiego idiote jak ty...wiec nie bede Cie jechal, jeszcze Ci sie przykro zrobi ;/

Pozdro xDD

Azenus 07-01-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1179600)
Pucol kazal mi napisac ze jestes...(brak słów/ rece opadaja). Poniewaz nie wchodzi na strony zwiazne z tibia
" a tym bardziej na jakies pedlaskie forum, przepoelnione idiotami " Kazał tez pozdrowic was :)))

P.s Azenus szkoda slow na takiego idiote jak ty...wiec nie bede Cie jechal, jeszcze Ci sie przykro zrobi ;/

Pozdro xDD

Rozpłaczę się kiedy błyśniesz swoją inteligencją 13 latka i powiesz na mnie "klaun"
rotfl

Xmazy 07-01-2007 13:09

Cytuj:

ja także

im back ;> ehueh hue

Masz coś do mojej inteligencji? Nie zorientowałem się w pierwszym momencie, że to żart bo nie wczytałem się w to co jest na screenie. Ale ty jesteś przecież wszechwiedzącym super inteligentym użytkownikiem forum to co ja mam pisać :baby:

FajerWarjor 07-01-2007 13:27

Azenus buahaha , wsadzcie se ta galane w dupe, mozna grac na innym serwie. przynajmniej wszyscy widza jaki z ciebie jest smiec hahahahahyahuhauhauhauhauha AHAUHAUHAUHAU HWD Rox huahuahuahuah powwnniscie byc HWDP a nie HWD bhuayhauha

pawlon 07-01-2007 14:06

adelao znajac zycie to sam zes tego mmorpg szukal w googlach

Bartol1 07-01-2007 15:06

Cytuj:

Liczac w ten sposob to twoj char nie wartuje telefonu na korbke :fool:

Adelao 07-01-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1179675)
Rozpłaczę się kiedy błyśniesz swoją inteligencją 13 latka i powiesz na mnie "klaun"
rotfl

<załamka> Powiedz mi co ma klaun do inteligencji 13 latka z uzasadnieniem albo nie pisz nic.

Tharrin o co Ci chodzi, ze co ja znalazlem w necie? :p , bo nie wiem co to jest to mmorpg xddd

DfJ 07-01-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1180464)
<załamka> Powiedz mi co ma klaun do inteligencji 13 latka z uzasadnieniem albo nie pisz nic.

Tharrin o co Ci chodzi, ze co ja znalazlem w necie? :p , bo nie wiem co to jest to mmorpg xddd

To między innymi tibia.

Azenus 07-01-2007 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1180223)
Liczac w ten sposob to twoj char nie wartuje telefonu na korbke :fool:

Ja nie wydaję prawdziwych pieniędzy na grę, w przeciwieństwie do wszystkich tu?
rotfl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FajerWarjor (Post 1179816)
Azenus buahaha , wsadzcie se ta galane w dupe, mozna grac na innym serwie. przynajmniej wszyscy widza jaki z ciebie jest smiec hahahahahyahuhauhauhauhauha AHAUHAUHAUHAU HWD Rox huahuahuahuah powwnniscie byc HWDP a nie HWD bhuayhauha

Tak, nie lubię policjantów, czemu nie drogi Pucolku, powodzenia na nonpvp xD

DfJ 07-01-2007 16:23

To są wydarzenia z Galany czy "Kto ile dał na tibie?"

Edit: Ajron- głupoty*

Ajron 88 07-01-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1180600)
rotfl

Nie nie wszyscy tutaj wydają kase , tak sie składa że odwiedza te forum kilkanaście osób które w Tibii cos osiagneły bez łamania zasad czy (co jest szczytem głópoty oczywiście) kupowania kogoś lub czegoś (związanego z Tibią) na Allegro.zal.pl.

Adelao 07-01-2007 16:50

Cytuj:

rotfl

Tak, nie lubię policjantów, czemu nie drogi Pucolku, powodzenia na nonpvp xD

Placku czemu mi nie odpiascales na moje pytanie, hmm juz wiem twoje odpowiedzi sa "puste" i jeszcze cos jak piszesz ze wszyscy kupuja kase itp to czemu mowisz o wszystkich? Z tego co wiem kupowales kase na allegro <ziewa>

FajerWArjor, to pucol new owneR? xDD

Bartol1 07-01-2007 17:39

Cytuj:

rotfl

Hmmm a pacc dostales w prezencie pewnie? Albo kupiles za pieniadze Tibijskie ;)

Pan Devon 07-01-2007 17:44

Czy ktoś wie dlaczego power super gejmer największy pa na galanie nie jest w HWL?
Cytuj:

Name: Wielki dajmos
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 60
World: Galana
Residence: Edron
Last login: Jan 07 2007, 00:10:20 CET
Dziwne(?/!/.)

Baz'Astral 07-01-2007 18:06

Dziś przed chwila miałem zacząc robić Postman Questa i zobaczcie co mnie spotkalo :|
17:46 Keekz'Lorenzo [130]: PAy
17:46 Unded [40]: why
17:46 You lose 31 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Keekz'Lorenzo [130]: eq
17:46 You lose 32 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Dredix [68]: now or die
17:46 Unded [40]: ?
17:46 You lose 70 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Dredix [68]: Exori Vis
17:46 You lose 37 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 You lose 58 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:46 Keekz'Lorenzo [130]: pay or die
17:46 You lose 36 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:47 You lose 36 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:47 Unded [40]: k
17:47 You lose 33 hitpoints due to an attack by Dredix.
17:47 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
17:47 Using one of 40 spell runes...
17:47 You lose 56 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
17:47 Unded [40]: w8
17:47 Unded [40]: !
17:47 Dredix [68]: Exori Visok
17:47 Keekz'Lorenzo [130]: stop
17:47 Dredix [68]: now
17:47 Keekz'Lorenzo [130]: and pay now
17:47 Unded [40]: but
17:47 Unded [40]: why
17:47 Dredix [68]: boh
17:47 Unded [40]: ?
17:47 Dredix [68]: becuase we have the power
17:47 Dredix [68]: and u will die if u dont pay
17:47 Keekz'Lorenzo [130]: pay..

Rzucilem bohy i chchcieli armor.Ale Przebiegał jakiś 60+lvl to się na niego przezucili :|

Azenus 07-01-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1180687)
Placku czemu mi nie odpiascales na moje pytanie, hmm juz wiem twoje odpowiedzi sa "puste" i jeszcze cos jak piszesz ze wszyscy kupuja kase itp to czemu mowisz o wszystkich? Z tego co wiem kupowales kase na allegro <ziewa>

FajerWArjor, to pucol new owneR? xDD

"Placku", "klałnie"... to nie wymaga komentarza, wnioski na temat Twojej inteligencji nasuwają się same po różnorodności i poziomie słownictwa ^^
Navoxiv, tu mnie masz co do pacca ;P
A kasy na allegro nie kupowałem.

Xmazy 07-01-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baz'Astral (Post 1181013)
Dziś przed chwila miałem zacząc robić Postman Questa i zobaczcie co mnie spotkalo :|

Rzucilem bohy i chchcieli armor.Ale Przebiegał jakiś 60+lvl to się na niego przezucili :|

Dredixowi i Keekz'Lorenzo widocznie bardzo się nudzi i wykorzystując swój lvl i to, że sa w takiej "Suupah" "Masstah" niepokonanej gildii mogą robić co chcą z ludźmi, którzy ani nic nigdy nikomu nie zrobili, ani nigdy do nikogo nic nie mieli i nie wychylając się spokojnie grali na galanie. Widocznie nie da się już spokojnie, nie wdając się w żadne konflikty grać na tym servie bo jest on zniszczony przez takich śmieci jak Dredix, Keekz'Lorenzo czy Wielki srajmos. Mam nadzieje, że kiedyś się to zmieni.

Bartol1 07-01-2007 18:45

Cytuj:

W takim sytuacjach nigdy sie nie placi...
Oni zastosowali taktyke "Masz frajera to go dus :D"
Zobaczyli ze dales bohy to chcieli jeszcze arma... :P Miales szczescie ze spotkali kogos innego :P

pawlon 07-01-2007 18:53

Cytuj:

jak sie jest takim noobem to nie ma sie co dziwic, kazdy by chcial zarabiac 30k w 10 sekund. sami jestescie sobie winni ze placicie, to co ze by cie zabili? ale drugi raz by juz nie opdeszli bo by wiezdieli z nie zaplacisz a szkoad by im bylo unjusta, a tak... do nastepnego razu :D
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xmazy (Post 1181182)
Dredixowi i Keekz'Lorenzo widocznie bardzo się nudzi i wykorzystując swój lvl i to, że sa w takiej "Suupah" "Masstah" niepokonanej gildii mogą robić co chcą z ludźmi, którzy ani nic nigdy nikomu nie zrobili, ani nigdy do nikogo nic nie mieli i nie wychylając się spokojnie grali na galanie. Widocznie nie da się już spokojnie, nie wdając się w żadne konflikty grać na tym servie bo jest on zniszczony przez takich śmieci jak Dredix, Keekz'Lorenzo czy Wielki srajmos. Mam nadzieje, że kiedyś się to zmieni.

zmien to wiec? narzekanie nic nie pomorze, jakby tak bili kogos obok ciebie to zamiast mu jakos pomoc to bys sie cieszyl ze to nie ciebie leja.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1180464)

o to ze sam zes szukal tej gry ze screen shota...

a tak w ogole to zalamka, co to mmorpg? -.-
Massive Multi Online Role Playing Game = mmorpg, np tibia, kalonline, lineage, mythwar, WoW i duzo innych...

Xmazy 07-01-2007 18:58

@pawlon

No tak! Zapomniałem, że przecież ty wszystko najlepiej wiesz "miszczu" B)

Poznanski Rycerz 07-01-2007 19:01

...

tharrin
Twe orty mnie porazaja...
"pomorze"/? ta kraina geograficzna czy co?

Frajerzy rzucaja bohy i na koncu i tak padaja

FajerWarjor 07-01-2007 19:09

Tak, nie lubię policjantów, czemu nie drogi Pucolku, powodzenia na nonpvp xD[/quote]

hauhauhauhuh , jezeli ty nazywasz kogos smieciem tos am nim jestes, old pucol to byl 1 z lepszych graczy na galanie wiec niewyrazaj sie o nim tak, jezeli on jest smiec to kim ty jestes? :baby:

Wapivos 07-01-2007 19:24

Wiecie co?
Juz wiem czemu akurat to forum ma najwiecej postow i "lookniec" ze wszystkich "wiadomosci ze swiatow"...
Banda rozwydzonych dzieciakow daje (slowny) upust swoim frustracjom nie wnoszacym niczego nowego do tematu forum.
Szkoda tylko ze admin nie zaglada tu czesciej...

Co do Pucola i Adelao to szkoda ze sprzedali chary.
Hehe takich jak oni to jeszcze dlugo na galanie nie bedzie;)

DfJ 07-01-2007 19:48

Cytuj:

Kolesiu czy ty się dobrze czujesz? W życiu się za takie coś nie płaci ile ja miałem takich sytuacji, nie zapłaciłem i po 2 dniach sprawy nie było, jednym słowem dałeś się wycyckać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09.