![]() |
Cytuj:
|
Up
nie 135 tylko 175 ;) Bo trzeba zevsa wyjebac B) |
Buahahahaha
Widzieliscie artykul na hunted.pl? Smiech na sali...:P Cytuje: "Riders of Morag połączyła się z Suave i pirates <także szwedzkimi gildiami…) no i fag nie miał szans…" "W Lutym mówiło się o nieoficjalnej kapitulacji Fagu, jednak nic nie było powiedziane oficjalnie w między czasie skasowali 2 legendarne chary z świata aurea (fast’molt 175ms fag) (Liam Darcocrosser 152 ms RoM założyciel Riders of Morag)." Zdaje sie ze roznica czasu miedzy deletem Liama~ a Fast'a~ byla dosc duza, heee? |
@up
Ta ciekawe kto to pisal xDD Mi sie zawsze zdawalo ze to Suave i Pirates sie poloczyli z RoMem a nie rom z nimi xd. "(...)w między czasie skasowali 2 legendarne chary(...) Mi sie zdawalo ze miedzy deletem Liama a Molta bylo dobre pol roku :P |
Haha jaki zal japierdole co za kretyn pisze takie bzdury na temat wojny na aurea?-.-
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O ja pierdole Ameryke odkryles. I co jest w tym takiego zajebistego? |
Lool autorem tego na hunted.pl jest niejaki Dark Xeltix - 27 sorc z Aurea. Chciał się komuś podlizać B)
"Chcecie miec hunty za free? po wbiciu 60~ lvl? być przymuszanym do dołączenia do RoMu? wszyscy widziemy jacy to PA! “Nas jest wielu nas nie pokonacie…” jeszcze jest czas by się zjednoczyć i wyzwolić ten świat z okupacji szwedów!" Jeszcze mógł zacytowac tam Hymn Polski aby dodać klimatu... IV rozbiór Polski ;) @DOWN Nie popisałes sie inteligencją ... |
...
@up
WOW ALE Z CIEBIE HAKER! |
Cytuj:
Naplet..?:P Go back to school.:> |
..
@trollu - up
Nie moja wina, ze usuneli post z kolesiem ktory oferuje keylogera |
Ja widze ze niektorzy z was to maja jakies kompleksy z tym nazywaniem prawie kazdego asslickerem, mam wyjebane na ten temat ale tak szczerze to juz mnie galy na*******aja jak czytam co niektorzy z was tu pisza bo nie wiem jak inni ale mnie naprawde chuj boli czy wam nie dziala Unreal Tournament czy cos innego. Mi nie dziala duzo rzeczy ale nie pluje sie z tym na forum o wydarzeniach z Aurea. I jestem w 99% pewien ze ktos kto tu nie gra a chcial by sie czegos dowiedziec o tym servie to jedyne czego sie dowie to to ze wam cos nie dziala albo ze ktos jest asslickerem.
Losari jestes spoko ziom! <3 i kto pierwszy napisze ze sie mu podlizuje? ( napisalem to bo akurat on czyta ten temat atm.) |
Cytuj:
HEuahseuahse jestem pierwszy =) kto bedzie drugi :>? |
Cytuj:
Ciebie ch*j obchodzi to ze komus nie dziala UT a mnie ch*j obchodzi to ze Ciebie to boli.... |
Cytuj:
Wiec jezeli chuj cie to obchodzi to nie trzeba odpisywac na moj post kotq ;) Tylko ze moich postow jest 1 na 2-3 strony a ty piszesz jakies sery co prawie 2 post. Przyjaciol na forum szukasz czy co? |
Jak by ktos chcial dac mi itemy na guardia za itemki na aurea to piszcie na pw =)
|
"(między innymi Zevs Mighty Thunder 150~ Master Sorcerer)" 99% aurea wie dlaczego zevs poszedł do romu tylko on nie:/
"nie pamiętam rozszerzenia tej nazwy ale taki był skrót :D;]" to po co pisze:/ "Aurea czeka na was Polacy abyście wyzwolili nas z niewoli Szwedzkiej gildii! I tutaj prośba to polaków z aurei Łączcie się! Wspólny interes jest ważniejszy niż swój własny! Chcecie miec hunty za free? po wbiciu 60~ lvl? być przymuszanym do dołączenia do RoMu? wszyscy widziemy jacy to PA! “Nas jest wielu nas nie pokonacie…” jeszcze jest czas by się zjednoczyć i wyzwolić ten świat z okupacji szwedów!" "Riders of Morag (ROM)- Szwedzka Gildia Fighting Alliance Group(FAG) - Polska Gildia." Pierdolony rasista :/ FAG nie jest polską gildią!!!!!!!!!!!, a RoM nie jest szwedzką gildią!!!!!!!!!! Napisałem PW do redaktora "kamosblue", żeby usunęli ten "artykuł". Jak ktoś może to niech też napisze wtedy będzie większe prawdopodobieństwo usunięcia. Tylko jakieś sensowne a nie "usuńcie to" |
Raksu akurat nie czytalem ja mam pc wlaczonego jakies 15/24 ale nie zawsze jestem przy nim a akurat tibia.pl mam czesto otwarte i zostawiam tak i sobie stoi xP
Ps. Wiem ze jestem fajny^^ |
Cytuj:
Asslicker. Drugi :) Rzeczy* |
Duuki wielki znawca z Aurei a skad wiesz ? 20 + lvl tu miales i co udzielasz sie z opowieści Hellaha, Skokiego czy Adu ? Moze pociągiem do szkoły z nimi jezdzisz?
Zna zna...ale chodzi mi o to że myśli ze wie najlepiej a gówno prawda może ja też dużo nie wiem ale sie nie udzielam :) |
Cytuj:
Ja póki nie miałem Cromaka wiedziałem więcej o tym co się dzieje na aurea niż nie jedna osoba z tego tematu. |
Heh...
Moze chara 100lvl+ nie mialem ale gram na aurea dlugo i owszem duzo wiem z opowiesci kolegow, no i ch*j Ci do tego.... Pewnie ci zal dupe sciska, bo Ciebie jak widzileli w miescie to zamist rozmawiac probowali zajebac.;| PS. Skoro uwazasz ze mialem tylko 20 lvl na aurea, to moze sie gdzies umowimy i pokazesz klase xp |
Cytuj:
|
Wiem ze to nie jest zwiazane z aurea, ale jestem taki mily i uprzejmy ze dam wam linka do zajebistego filmiku xP
http://www.youtube.com/watch?v=umNJw...related&search |
Bardzo to bylo zabawne ....
|
;o
Wojowniq deleted ?;o;)
|
Nie ma chuja we wsi...:P
Nie usunie chara :PP Pewnie jakies jaja:) Ej mam propozycje:) Obstawiajcie ktory lvl wbije Zevs~ podczas bana Vesz'a :P Ten kto bedzie najblizej dostanie 1k [wiem nie duzo ale chodzi o to by zabic nuda xP] Ja obstawiam 180 x) Bede edytowal post i wklejal to jak uwazaja inni :P PS! PISAC NA PW TE PROPOZYCJE XP |
a do kiedy Vesz ma bana ?
|
Nastepny artykuł o wojnie na Aurea na hunted.pl =P
Czy oni nie moga sie czepic innych servow ?;/ |
No akurat ten news ciekawszy, ale znowu te nieporozumienie, że to niby wojna SWE - POL...
|
Jak gadalem z wojowniq (po tym jak mnie bil) to wypieral sie pajac, ze tego chara nie zrobil polak.(teraz gra nim szwed-.-)
|
@up
Ale nick jakoś chyba jest polski:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a może zostanie na tym 161 :D |
Cytuj:
pzdr...xD |
nuda a wy sie bawic nie chcecie xP
|
Cytuj:
|
21:52 Pekejamaha [6]: komunisto pierdolony
21:54 Kolirn [99]: tak 21:54 Kolirn [99]: jestem 21:54 Kolirn [99]: pieprzonym komunista 21:54 Kolirn [99]: jestem do szpiku krwi czerwony 21:54 Kolirn [99]: GLOSUJE NA SLD 21:54 Kolirn [99]: SZANUJE ALEKSANDRA KWASNIEWSKIEGO 21:54 Kolirn [99]: KIBICUJE FERRARI 21:54 Kolirn [99]: JESTEM FANEM MANCHESTERU UNITED 21:54 Kolirn [99]: I JESTEM Z TEGO DUMNY nerwy mnei troche poniosły na tym noobie :P |
...
[quote=Kolirn;1390958]21:52 Pekejamaha [6]: komunisto pierdolony
21:54 Kolirn [99]: tak 21:54 Kolirn [99]: jestem 21:54 Kolirn [99]: pieprzonym komunista 21:54 Kolirn [99]: jestem do szpiku krwi czerwony 21:54 Kolirn [99]: GLOSUJE NA SLD 21:54 Kolirn [99]: SZANUJE ALEKSANDRA KWASNIEWSKIEGO 21:54 Kolirn [99]: KIBICUJE FERRARI 21:54 Kolirn [99]: JESTEM FANEM MANCHESTERU UNITED 21:54 Kolirn [99]: I JESTEM Z TEGO DUMNY Nie badz lewy badz prawy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |