![]() |
Exori najsilniejszym czarem??
No to tak Jezeli 40 EK z 5 magicznym potrafi z exori zadac obrazenia (POTORKA) ok. 100~ to wyobraźcie sobie 40 ms z 40~mlvl ktory by walna z exori...
Według mnie eoxir jest jednym z najsilniejszych czarów ofensywnych. ^^^^to moje zdanie, comment plx |
a o Ultimate Explosion słyszałeś? zresztą exori jest tylko dla rycerzy
|
Cytuj:
Ta slyszalem, Tylko ile by walnął z UE sorc na 60 lvl z 6 mlvl a ile z eoxir 60 EK tez z 6 mlvl Duży plus UE to zasieg |
sorc:
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 220 do 441 rycerz: nie wiem, ale moim 53 ek z 5 mlvl w potwora mam best hit za 183 edit: zresztą sorc na 60lvl na pewno nie będzie miał 6mlvl |
Cytuj:
|
Tyle, ze dmg exori zalezy tylko i wylacznie od posiadanego lvlu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
The power of the attack will rise with his level. Nigdzie nie jest wspomniane o mlvlu, a sam grajac tez nie doswiadczylem wzrostu sily exori przy wyzszym poziomie magicznym. |
Rycerz nie jest postacią czysto magiczną i nie możemy jego magi porównywać do magi maga. A exori jest jednak mocnym czarem i na wyższym lvl się bardzo opłaca EK. A jak dla mnie i tak sorc the best:D
|
Czy przypadkiem max dmg z exori to nie lvl*4
Więc nawet jeśli mlvl się liczy, to wzór na max dmg wygląda w ten sposób Cytuj:
Cytuj:
1. Gdyby rycerz mógł użyć UE, to dmg byłby znacznie większy niż z exori. 2. Mag nie używałby syfu, który nie dość że jest słabszy od UE to spala do tego ~80% many. |
Boze jedyny .... ludzie nauczcie sie czytać ze zrozumieniem ...
Juz bylo wyzej napisane Exori zalezy --> TYLKO <-- od LVL .... Cytuj:
A co do UE ... ktos napisal ze 60 sorc z 6mlvl niemoglby uzyc UE ... dlaczego niby to? Po update sie wszystko zmienilo ... teraz juz nie potrzeba mlvl zeby zrobic jakikolwiek czar (potrzebne tylko do strzelania z run) ... Aby uzyc czaru wystarczy teraz tylko zwykly poziom. geez -.-'' PS. To "gamonie" to nie do wszystkich oczywiscie bo widzialem ze pare osob jednak rozumie to co czyta. |
Zależy tylko od levelu . Exori jest na niższym lvl od UE . Możliwe że jest lepsze . Napewno knightci woleli by exori niz UE .
|
Cytuj:
|
@2up
jedwabiste podsumowanie |
Cytuj:
|
Exori dla Sorca ??? NIeeeeeeeeeeX( X( X(
UE to potęga , a pozatym ma 10 razy więkrzy zasięg niz exori |
Pole razenia UE to 70 sqm dookola postaci, pole razenia exori - 8 sqm;
promien razenia UE to max 5 sqm od postaci, exori - 1 sqm. Podsumowujac: zasieg UE nie jest *10* razy wiekszy niz exori :) |
exori i UE hmm oba dobre exori na lvl i only dla knighta a ue na mlvl fakt faktem ze UE jest leprze od exori np:zasieg exori tylko wokol knighta bo knight w zwarciu.Mimo wszystko UE to najleprzy czar ofensywny moim zdaniem^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |