![]() |
Eiv vs Aliance
Tu bedziemy Rozmawiac na te tematy z powodu zamkniecia naszego tematu :D
Tak apropo Vilum Niewiem o jakim Mage bombie mowicie >.< |
Cytuj:
|
Po pierwsze: ciekaw jestem z jakiego powodu nam tamten temat zamkneli.:O
Po drugie: no wreszcie cos sie dzialo w tej wojnie:P Gratki fragow.:) Po trzecie: ma ktos filmik z tej akcji? |
Cytuj:
|
Miałbym ale oczywiscie aster city 3 razy mi neta puff wiec niemam byłem free fragiem stojacym w grze 3 razy po 40 sec - 1 min ale miałem farta
Skrzat zato Tak sie podniecił Koniem ze Mu Komp Puff suahsua >.< Stara przyjdzie to zadzwoni do astera i im kruwa binladena naśle bo nawet niemam szans dobrze sie pobić ;/ jak by niebyło walka była 2:1 dla nas :* Gz Dla Viluma Gz Uszolowi A co do Mage bomba niewiem jakim cuden bylo nas 7 na Ventr max a z Mage bombe m nic niesłyszałem zebyśmy byli związani możliwe ale niesądze :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czyli gowno wiesz, i zawsze gowno wiedziales.
|
Cytuj:
P.s Wy nie chodziecie do pracy ani szkoly nie ? ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@openik Słów mi brak - jak mogliście robić openbattle kiedy mnie nie ma na kompie?! =[ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Madreth Ty sie tak nie smiej jak mialem palca zlamanego to tylek ledwo lewa reka podcieralem xDD a Bolter to pewnie rzepka podciera haha wybacz misiu ze Cie zdradzam =* ;) Yapan przeciez wiesz jak jest tam u szwedow nic nie robia a i tak zyja lepiej od nas ;P a Bolter ma ciagle "ded rzepki" xDDD haha ale Wy tam tez nie jestes wiele gorsi niektorzy ;) |
Tak po
1. Garimo, Latuz,Joel,Vazz, JA,Sorcererr,Fummlan oosoby ktore walczyly @Madreth 2 Nie namnie jest umoa wiec sie niemadrz tam bo tak naprawde gdy nienamnie jest umowa huj moge zalatwic zwiazanego z rozwiazaniem jej @ Adera Niestety to tez niebył moj wybor akurat gdy ASTER robole grzebali cos i mi 3 razy rozlaczyli mi neta :< pedaly :P |
Hahahahaha powiem wam panowie >POMPA<
Jeszcze nigdy tak śmiesznie nie padłem XD. Pozdrówki dla Konia =* |
ehh, TGK zamiast bić mnie to zabijcie fratena, saigaia, a nie ograniczacie sie biciem w 5 osob 22 lv ;P <noobs blz> poki co jest wiekszy score dla nas Smieciu juz raz od nas padł a raczej od mojego noob chara ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw nie czepiam się tylko poprawiam: -póki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |