Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   182RP expi na frostach (330K/H) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157236)

Golden'Fanatyk 13-12-2007 23:43

182RP expi na frostach (330K/H)

jak w temacie, taki upload bo plik 2mb+ i nie da się wrzucić na tibicams

Download-Link #1: rapidshare.com/files/76376823/adigoesfrosts.rec.html

Lexii 14-12-2007 00:34

Ziomuś ciężko wkleić cały link ? a nie ze ja się muszę bawić w kopiuj/wklej .,,,

ps. tam pod koniec filmu ktoś napisał "kto gra?" ... ale czemu ja sie dziwie ... to normalka juz

Golden'Fanatyk 14-12-2007 02:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lexii (Post 1788341)
Ziomuś ciężko wkleić cały link ? a nie ze ja się muszę bawić w kopiuj/wklej .,,,

wklejając nazwe s peedy sh a re pojawiają się gwiazdki ;)

..::QRAS::.. 14-12-2007 07:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1788361)
wklejając nazwe s peedy sh a re pojawiają się gwiazdki ;)

za ukrywanie rozszerzenia jest ban :)

Rybzor 14-12-2007 08:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lexii (Post 1788341)

lol, przecież wklejenie by zajęło 10x mniej czasu niż napisanie tego posta :P.

@
Nie używaj speedyszar.

--Cienius-- 14-12-2007 08:06

Znowu kina stal sie najgorsza profesja...

grucha123 14-12-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1788409)

WHAT!?!?!? czy knight kiedys byl najgorsza proof ?? bynajmniej ja nic o tym nie wiem... a moze chodzi ci o to ze sorcem/druidem zdobywalo sie szybciej exp ?? wyjdz i zamknij drzwi...

Santaks 14-12-2007 23:30

Cytuj:

Czytając twoje posty zawsze mi sie robi ciebie żal :/
W każdym twoim poście musisz powiedzieć jak bardzo knight jest słabą profesją, nie jest to może już jakaś choroba? skonsultuj się z psychologiem albo chociaż mamą.

P.S Nie podoba się ? nie graj PROSTE?

sliver 15-12-2007 01:20

Cytuj:

tak, znowu najgorsza profesja, bo teraz 200 ek nie bedzie mogl zrobic solo hota, wziasc 6 demonow na klate i wszystkie na raz zajebac z exori gran.

;|

Dartof 15-12-2007 02:42

Cytuj:

tak, znowu najgorsza profesja, bo teraz 200 ek nie bedzie mogl zrobic solo hota, wziasc 6 demonow na klate i wszystkie na raz zajebac z exori gran.

;|
...Powiedzial 346 ek i poszedl expic na bugi po update...

@edit
Co ten jebany kicksoft sobie za jaja robi?
zawsze pierdoloenie bylo ze najt niby forteca , a teraz co kurwa?!
200 ek nie moze sie wy-uhac z 5 DLi czego wole nie komentowac...
Po update najtem sie nieda grac-takie moje zdanie...

Jucha Furora 15-12-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dartof (Post 1788929)

@edit

Twoje argumenty mi się zajebiście podobają.
Nie są bezpodstawne jak u reszty.
Osobiście gram knightem i widac różnice przed/po updatem ale co poradzic.
Knight kiedyś znów bedzie nie do rozjebania solo.
pozdriowionka kochasie:*

--Cienius-- 15-12-2007 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1788756)
Czytając twoje posty zawsze mi sie robi ciebie żal :/
W każdym twoim poście musisz powiedzieć jak bardzo knight jest słabą profesją, nie jest to może już jakaś choroba? skonsultuj się z psychologiem albo chociaż mamą.

P.S Nie podoba się ? nie graj PROSTE?

Z twoja juz gadam pod biurkiem ;]

Kiperr 15-12-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1788859)

;|

Co ty......koleś kurna gadasz?

Grałeś kiedykolwiek knajtem?

Wbrew opinii ludzi już poprzedni update "spier...." knighta.

I nie mówie tu o low-lvlach <80-130>,ale mówie tu o knightach 150 level + nie wspominajac o np EO.

Osobiscie moge powiedzieć,że COŚ wiem o Tibi,bo gram już w Nią naprawde długo.

Ten update jest kolejnym dobiciem wysoko-levelowych knightow,bynajmniej expiących samotnie.

A CIP jak widać ZMUSZA do integracji,czy komus sie to podoba czy nie.

Edit :
Poza tym wydaję mi się,ze knight ma być taką fortecą - Nie rozumiem myślenia CIPSOFT po cholere chcą cokolwiek wyrównywać - z druida nie zrobią knighta a z knighta nie zrobią druida,a oni usilnie do tego chyba dążą. Każda postać ma swoje zalety jak i wady,i tak było od początku Tibi,nie wiem po cholere te zmiany.

Nie wiem czy Cie to bawi czy nię, ale skoro ja, osobiscie SOLO biłem 70 elite knighta swoim low-levelowym sorcem <naprawde niski level> i on nie wyrabial z leczeniem i musial uciec? Coś tu jest nie tak...

Raditz Saiya-jin 15-12-2007 10:51

Knight to gowno teraz.

Master Knight de'Vere 15-12-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dartof (Post 1788929)

@edit

No to jak 200 EK nie dajesz rady wyuhać 5 DLi no to jesteś zajebisty, bo ja jakoś na TSie 75 EK brałem 3 DLe na klate i z grana jeszcze biłem. :O

@ot

filmik niezły, teraz to dopiero będzie na frostach nie dość że pełno palków/knightów to jeszcze pełno ms i ed

Deronel 15-12-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1789058)
Z twoja juz gadam pod biurkiem ;]

1. 10 lat plx ?

2. Pomylileś jego mame z twoją starą -.-

Ev_ 15-12-2007 12:48

Hmm, Kiperr ma racje.
btw. moze chociaz ktos by skomentowal ten film, a nie tylko dyskusja na temat jaki to knight zostal spierdolony? ;p

@topic
w miare szybko exp :P

Esther 15-12-2007 13:00

Cytuj:

O chryste panie... skad sie tacy biora?;s wejdz sobie na erig net zobacz pierwsza 500 ludzi w expie
Elite Knight (299) Master Sorcerer (81) Royal Paladin (79) Elder Druid (33)
Sorcerer (4) Druid (3) Knight (1)

Jak widzisz knightow jest najwiecej wiec czemu ludzie graja najgorsza profesja?

@Filmik fajny ^^

sliver 15-12-2007 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiperr (Post 1789070)
Co ty......koleś kurna gadasz?

Grałeś kiedykolwiek knajtem?

Wbrew opinii ludzi już poprzedni update "spier...." knighta.

I nie mówie tu o low-lvlach <80-130>,ale mówie tu o knightach 150 level + nie wspominajac o np EO.

Osobiscie moge powiedzieć,że COŚ wiem o Tibi,bo gram już w Nią naprawde długo.

Ten update jest kolejnym dobiciem wysoko-levelowych knightow,bynajmniej expiących samotnie.

A CIP jak widać ZMUSZA do integracji,czy komus sie to podoba czy nie.

Edit :
Poza tym wydaję mi się,ze knight ma być taką fortecą - Nie rozumiem myślenia CIPSOFT po cholere chcą cokolwiek wyrównywać - z druida nie zrobią knighta a z knighta nie zrobią druida,a oni usilnie do tego chyba dążą. Każda postać ma swoje zalety jak i wady,i tak było od początku Tibi,nie wiem po cholere te zmiany.

Nie wiem czy Cie to bawi czy nię, ale skoro ja, osobiscie SOLO biłem 70 elite knighta swoim low-levelowym sorcem <naprawde niski level> i on nie wyrabial z leczeniem i musial uciec? Coś tu jest nie tak...

tez gram w tibie dlugo, co z tego.. cip soft wszystko zawsze piperzy, co nie zmienia faktu ze i tak nadal sporo ludzi gra w ta gre. knight zawsze byl forteca ale nie jest, taka polityka producenta. juz to dawno powiedzialem, ze cipsoft "balansuje" kosztem klimatu i systemu gry, ktory sprawil, ze wogole kto kolwiek sie nia zainteresowal. knight mogl pozostac forteca tak jak byl kiedys. ale kiedys gdy juz bral te 5-6 dli na klate to nie mogl uderzac ich wszystkich na raz po 500-600 na ture, jak to mialo miejsce po letnim update. ogladaliscie filmy estroza~? (nie pamietam dokladnie nicku) 200 ek robi solo wszsytko w tej grze co chce, nie tylko bloczy ale tez zabija. solo. to wg mnie byla paranoja.

Kiperr 15-12-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1789305)
tez gram w tibie dlugo, co z tego.. cip soft wszystko zawsze piperzy, co nie zmienia faktu ze i tak nadal sporo ludzi gra w ta gre. knight zawsze byl forteca ale nie jest, taka polityka producenta. juz to dawno powiedzialem, ze cipsoft "balansuje" kosztem klimatu i systemu gry, ktory sprawil, ze wogole kto kolwiek sie nia zainteresowal. knight mogl pozostac forteca tak jak byl kiedys. ale kiedys gdy juz bral te 5-6 dli na klate to nie mogl uderzac ich wszystkich na raz po 500-600 na ture, jak to mialo miejsce po letnim update. ogladaliscie filmy estroza~? (nie pamietam dokladnie nicku) 200 ek robi solo wszsytko w tej grze co chce, nie tylko bloczy ale tez zabija. solo. to wg mnie byla paranoja.

Zgadzam sie - z updatu na update jest coraz gorzej - klimat znikł a nowi gracze i zapewne wiekszość tego forum nie wie co to jest "Pvp",gdyż nie miała szansy sie dowiedzieć.

Z jednej strony rozumiem CIPSOFT - hotkeye,zeby znikly macro.
Stamina - przeciwko Share...

Ale powiedz mi...U mnie to nie ma aż tak źle - straciłem jedynie 700 hp ze swojego leczenia.

Co ma powiedziec taki EO? Czy Seromontis? Leczył sie za 2k a do**bali mu jakies gó.wno,które mu daje 600 hp.

Od zawsze było,tak,że im postać silniejsza,tym dostaje coś więcej <czytaj - wyższy level,wszystko idzie proporcjonalnie do levela>

Ja np lubie samemu expić,i wiec jakim cudem ktoś mnie zmusza,zebym uzywal druida do expienia?

Tak,widzialem jego filmiki i sam tez tak robilem-ale w koncu w cholere czasu sie poświęciło na to..co i tak jak dla mnie jest niczym,kiedy widze,ze 100 ed soluje sobie Demon helmet quest ;p

Poza tym...sorce tez miały mort hury i te inne ;) Rownie dobrze mogly tak expić z blokerem ;P Wiec nie przekonal mnie Twój argument,jedynie druidy byly pokrzywdzone,bo nie mialy czegos podobnego do mort hura ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esther (Post 1789299)
O chryste panie... skad sie tacy biora?;s wejdz sobie na erig net zobacz pierwsza 500 ludzi w expie
Elite Knight (299) Master Sorcerer (81) Royal Paladin (79) Elder Druid (33)
Sorcerer (4) Druid (3) Knight (1)

Jak widzisz knightow jest najwiecej wiec czemu ludzie graja najgorsza profesja?

@Filmik fajny ^^

Osz,faktycznie masz podstawy ku temu,żeby zadawac takie pytanie ledwo tydzień po updacie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deronel (Post 1789272)
1. 10 lat plx ?

2. Pomylileś jego mame z twoją starą -.-

Nie ma to jak kogoś besztać za kretyńskie zachowanie a później zachowywać sie identycznie.
Gratuluje ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48.