![]() |
182RP expi na frostach (330K/H)
jak w temacie, taki upload bo plik 2mb+ i nie da się wrzucić na tibicams
Download-Link #1: rapidshare.com/files/76376823/adigoesfrosts.rec.html |
Ziomuś ciężko wkleić cały link ? a nie ze ja się muszę bawić w kopiuj/wklej .,,,
ps. tam pod koniec filmu ktoś napisał "kto gra?" ... ale czemu ja sie dziwie ... to normalka juz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Nie używaj speedyszar. |
Znowu kina stal sie najgorsza profesja...
|
Cytuj:
WHAT!?!?!? czy knight kiedys byl najgorsza proof ?? bynajmniej ja nic o tym nie wiem... a moze chodzi ci o to ze sorcem/druidem zdobywalo sie szybciej exp ?? wyjdz i zamknij drzwi... |
Cytuj:
W każdym twoim poście musisz powiedzieć jak bardzo knight jest słabą profesją, nie jest to może już jakaś choroba? skonsultuj się z psychologiem albo chociaż mamą. P.S Nie podoba się ? nie graj PROSTE? |
Cytuj:
;| |
Cytuj:
@edit Co ten jebany kicksoft sobie za jaja robi? zawsze pierdoloenie bylo ze najt niby forteca , a teraz co kurwa?! 200 ek nie moze sie wy-uhac z 5 DLi czego wole nie komentowac... Po update najtem sie nieda grac-takie moje zdanie... |
Cytuj:
Nie są bezpodstawne jak u reszty. Osobiście gram knightem i widac różnice przed/po updatem ale co poradzic. Knight kiedyś znów bedzie nie do rozjebania solo. pozdriowionka kochasie:* |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty......koleś kurna gadasz? Grałeś kiedykolwiek knajtem? Wbrew opinii ludzi już poprzedni update "spier...." knighta. I nie mówie tu o low-lvlach <80-130>,ale mówie tu o knightach 150 level + nie wspominajac o np EO. Osobiscie moge powiedzieć,że COŚ wiem o Tibi,bo gram już w Nią naprawde długo. Ten update jest kolejnym dobiciem wysoko-levelowych knightow,bynajmniej expiących samotnie. A CIP jak widać ZMUSZA do integracji,czy komus sie to podoba czy nie. Edit : Poza tym wydaję mi się,ze knight ma być taką fortecą - Nie rozumiem myślenia CIPSOFT po cholere chcą cokolwiek wyrównywać - z druida nie zrobią knighta a z knighta nie zrobią druida,a oni usilnie do tego chyba dążą. Każda postać ma swoje zalety jak i wady,i tak było od początku Tibi,nie wiem po cholere te zmiany. Nie wiem czy Cie to bawi czy nię, ale skoro ja, osobiscie SOLO biłem 70 elite knighta swoim low-levelowym sorcem <naprawde niski level> i on nie wyrabial z leczeniem i musial uciec? Coś tu jest nie tak... |
Knight to gowno teraz.
|
Cytuj:
No to jak 200 EK nie dajesz rady wyuhać 5 DLi no to jesteś zajebisty, bo ja jakoś na TSie 75 EK brałem 3 DLe na klate i z grana jeszcze biłem. :O @ot filmik niezły, teraz to dopiero będzie na frostach nie dość że pełno palków/knightów to jeszcze pełno ms i ed |
Cytuj:
1. 10 lat plx ? 2. Pomylileś jego mame z twoją starą -.- |
Hmm, Kiperr ma racje.
btw. moze chociaz ktos by skomentowal ten film, a nie tylko dyskusja na temat jaki to knight zostal spierdolony? ;p @topic w miare szybko exp :P |
Cytuj:
Elite Knight (299) Master Sorcerer (81) Royal Paladin (79) Elder Druid (33) Sorcerer (4) Druid (3) Knight (1) Jak widzisz knightow jest najwiecej wiec czemu ludzie graja najgorsza profesja? @Filmik fajny ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadzam sie - z updatu na update jest coraz gorzej - klimat znikł a nowi gracze i zapewne wiekszość tego forum nie wie co to jest "Pvp",gdyż nie miała szansy sie dowiedzieć. Z jednej strony rozumiem CIPSOFT - hotkeye,zeby znikly macro. Stamina - przeciwko Share... Ale powiedz mi...U mnie to nie ma aż tak źle - straciłem jedynie 700 hp ze swojego leczenia. Co ma powiedziec taki EO? Czy Seromontis? Leczył sie za 2k a do**bali mu jakies gó.wno,które mu daje 600 hp. Od zawsze było,tak,że im postać silniejsza,tym dostaje coś więcej <czytaj - wyższy level,wszystko idzie proporcjonalnie do levela> Ja np lubie samemu expić,i wiec jakim cudem ktoś mnie zmusza,zebym uzywal druida do expienia? Tak,widzialem jego filmiki i sam tez tak robilem-ale w koncu w cholere czasu sie poświęciło na to..co i tak jak dla mnie jest niczym,kiedy widze,ze 100 ed soluje sobie Demon helmet quest ;p Poza tym...sorce tez miały mort hury i te inne ;) Rownie dobrze mogly tak expić z blokerem ;P Wiec nie przekonal mnie Twój argument,jedynie druidy byly pokrzywdzone,bo nie mialy czegos podobnego do mort hura ;p Cytuj:
Cytuj:
Nie ma to jak kogoś besztać za kretyńskie zachowanie a później zachowywać sie identycznie. Gratuluje ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |