![]() |
Przełomowe odkrycie?
Może to nie jest przełomowe odkrycie :p, ale chciałem aby ktoś tu zaglądnął i powiedział mi dlaczego te 2 kratki są zaznaczone na minimapie na szaro, skoro na ich miejscu znajduje się trawa?
http://i179.photobucket.com/albums/w...sof/ssmapa.jpg |
paint rox!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widziałeś na Ghostlandzie pewne miejsce, w którym Ghosty latają na +1, a jedyna "podłoga" jest na 0, więc one tak jakby unoszą się w powietrzu - jak przystało na duchy. Nie wiem co dalej wymyślili w każdym razie była taka teoria jak i wiele innych. @autor. Nic nowego nie odkryłeś. |
@up
wiem o co ci chodzi :> |
nom macie racje to nie paint bo sam sprawdziłem tylko może tam jakaś dźwignia jest aby z spike sword isle wyjść? tylko jakby to bylo wszystko UP to kurde żeby się nie okazało że za rok jakiś gracz wchodzi Cały happy! a tutaj patrzy żę spike sword jest na +1 !;( to by była załamka :D
Co otym sądzicie? |
up@
Edytuj plx topic@ Boże, spike sword'a nie da się zdobyć, pomyślcie, jakby taki rookstayer kosił z tego SoF'a (jakna rook to by były duuuuże obrażenia) |
Tak ! to zalkowity przelom , teraz wszystko juz wiemy!.
|
ja myślę że za rok tam nikt nie wiejdzie ;)
|
Jeżeli spike sword się okaże że jest na +1 to się ile ludzi zabije 8o pomyślcię !
|
UP
lol? i tak nie da się tam wejśc więc nie pierxxxdol ... co Ci da że spike sword jest na 0 jak i tak tam nie wejdziesz... to tak jakbym się cieszył że boots of waterwalking są pod drzwiami (tyle że zamkniętymi i nie da się tam wejśc) zamiast na półce... |
Cytuj:
Poczułem się urażony. |
Cytuj:
|
OMG! ile razy trzeba udowadniać, że miecz i kamienie są na tym samym poziomie czyli 0... już mi się po prostu nie chce. Ludzie może sami zaczniecie takie rzeczy robić a nie od razu na forum z kolejną teorią? Przecież to wystarczy dosłownie 3 razy kliknąć.
Co do szarych pól, w jaki sposób mają one pomóc? Nie bardzo kojarzę co w tym przełomowego. |
skończcie z tym spike swordem i resztą hiper mega evul questów bo na rooku po prostu ich nie ma z resztą na mainie również, tibia to prosta gra polegająca na wbijaniu lvla a jedyną fabułę tworzą w niej sami gracze których średnia liczba IQ oraz wiek spada z roku na rok przez co gra schodzi na psy...
|
Nie myślę, że jest to coś przełomowego, tylko napisałem tak, żeby przyciągnąć tu ludzi i dowiedzieć się czemu te kratki są szare... Kiedy ostatnio zrobiłem taki temat, tyle że z tytułem "Wyspa ze Spike Swordem" czy coś takiego to dostałem jedną odpowiedź, że jest to bug :D... Może nie odkryłem nic nowego, ale nie mogłem nic na ten temat znaleźć, a trochę mnie to zaciekawiło.
Cytuj:
|
Temat = Pwn3d...
Idę sobie zrobić herbatę bo przez ten temat mi się chce spać.. @topic Ta, ubierzesz cooper shieldy na nogi i przejdziesz przez wode? dotkniesz spajk sforda i dostaniesz bana za aim bota... thx |
nie ...........................
|
Cytuj:
|
1 główny temat już jest... Więc po co zakładać takie głupie tematy, które i tak nic nie wnoszą? A jeżeli się chciałeś dowiedzieć, to trzeba było szukać, szukać i jeszcze raz szukać lub zachować tą bardzo "ciekawą" informację dla siebie i wykorzystać ją do zdobycia SoF.
Z uznaniem i szacunkiem, Qnip |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |