![]() |
Imageboard HydePark comments
Tu możecie komentować "geniusz" autorów fotomontaży z tego tematu.
|
Marudzą, że nie wolno im tak na forum. A jak im człowiek pozwoli to i tak dalej marudzą. Oto cały sens waszej "specyficznej" grupy ;)
|
Co żeś zjebał Gelt? Nie denerwuj wujka, bo zmieni zdanie. Jest już ten regulamin?
|
Yoh, wydaje mi się, że "trochę" przesadziłeś.. Mi się "podoba", ale inni moga o inaczej odebrać: P
|
To na razie usunę, podpytaj droma, czy przejdzie.
|
Czy tylko mi chwilowo imageshack nie hostuje plików? A mam taki hicior...
Btw. Możecie przestać postować czyjeś prace (które, na dodatek, wszyscy znamy)? |
Mam coś o Wieszoku ^^ Mogę wstawić? xD
Nie obraźliwe : > "From zero, to hero!" |
Cavebotter hahahahha XD
|
Radziłbym przeczytac pierwszy post uważnie.
|
Cytuj:
Po prostu brawo. Wkurwcie Droma w pierwszym dniu wybłaganego tematu. P.S: NSFW? Nie bardzo. |
Bleh, teraz temat zauważyłem, Gelt, wrzuć sznurkę w temacie na obrazki.
@Drunk: shoop a lightsaber matching my boots. Bo na razie słabo ; ) @Racon: OH EXPLOITABLE!* |
Btw widziales ktos super huberta negro i crime? Lolowalem chyba z 4 minuty przy tym.
|
Racon...
To było tak genialne w swej prostocie, że ze śmiechu uroniłem łzę. Wgniotłeś mnie w ziemię ;d. @up Ta, widziałem przed chwila jak szukałem innych Super Hubertów ;d. |
Oho, tibia.pl i śmieszne obrazki vide 4chan i fajfusy, bo myślą że są fajni jak siedzą na /b/. Będzie wesoło.
|
Cytuj:
po 2 - nie fajfusy po 3 - SIEG IN HELL, /b/!!! |
Cytuj:
nom, jesteś fajny już, już |
Nikt Ci nie każe czytac/oglądać. Osobiścię wolę to niż zdjęcia 11-15latków ktorzy sie napinaja albo maluja sobie pentagramy na twarzy itp. Btw to nie 4chan.
|
|
Racon:
: 0 Zastanawiałem się chwile, kto jest wklejony koło DROM'a. |
@Racon
Lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |