![]() |
Spam UE [Elysia] !
Nadszedl czas zamieszczenia tego filmu. Tym rozpoczela sie kolejna wojna.
Link: www.neuter.vanilla.pl/Movies/Potop.rec Prosze o komentarze. Pozdrawiam Neuter |
Ciekawe, Ciekawe... :>
|
co jest?
albo to gej logger albo ja cos mam z kompem bo jak klikam na link to jakies bzdurne naisy m isie wyswitlaja nir to polsku ni to po innemy jakies marsjanskie :(
|
Cytuj:
|
plik czysty!!!!
ale malo się dzieję oprócz ladnej EXORY 8o 8o chyba z 5 padło na raz :D |
Hehe. A zastanawiałem sie jak to zrobili¶cie. Ładny pogrom xD. Tylko szkoda że nie szło wam tak dobrze póżniej...napewno nie ma już szans na uratowanie elysi? :( Sam tam grałem i troche nie przyjemnie było ostatnimi czasy ;)
|
wow niezly filmik :evul:
p.s co sie stalo z rekrulem ze 2 razy u***al go jakis noob? :baby: |
oO omg piekny filmik :d
ue latalo jak na ots xP |
Nie no po prostu gz;] Hehe tak z dupy se padli od UE no ale pieknie, kocham te UE kill
|
Rekrul chyba sprzedał postać
|
:d
Dobre jak zawsze :)
NAzgak - Elysia |
Przewin±ć do 25 min; ps. kiedy był nagrywany ten film?
Combo z Ue niezłe. ^.^ |
@raczki-city
Padlo wiecej osob niz 5 :) @Samek Juz od dawna nie ma :P @system0 Rekrul ma nowego ownera. Gra nim ktos, kto nie ma zielonego pojecia chyba o sorcu. Tak to jest jak dzieci maja kase i nie maja co z nia robic. @rapax Filmik byl nagrywany jakos 3 miesiace temu. Pozdrawiam Neuter ;) |
Chłopaki film był boski..
Więcaj takich.... 8o Btw przed takim kombosem nikt by nie uciekł 8o 8o 8o |
Nieno po prostu filmik zaje***, jutro musze obejrzeć to drugi raz. Fajnie się ¶miga w boszkach + utani ... hur + ten lvl, a teraz ¶migam spać. :cup:
|
Szkoda ze REkrul ma new ownera gralem sam kiedys na elysi i wiem ze rekrul to byl spoko koles B) Gratz z tymi ue bo tego kogo u***aliscie nigdy nielubilem zwlaszcza avvasarow czy jak im tam :D
|
gz :P
i co neuter jak odchodziles z gh to mowiles ze idziesz zabic jakiegos n00ba udało się ?? szkoda,że rekrul sprzedał chara :( pozdro |
Cytuj:
nowy owner zmarnuje chara. Akcja za***ista, wszystko dobrze przemyslane, zrobione tak by nie hitnac michaela. heh, dzieci beda dumne z takiego ojca ;] |
WoW-jak dla mnie mistrzostwo-albo mieli¶cie pica albo umiecie grać.raczej to 2 powodzenia...brak mi słów mój najlepszych filmik w filmotece ;)
|
Nie ma to jak zdrowe zaje***** z ue gratz bois
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |