![]() |
Sugestie na temat forum
Co dodalibyscie/zmienilibyscie/skasowalibyscie na forum tibia.pl? Prosimy o opinie, latwiej budowac forum, kiedy wie sie czego chca jego uzytkownicy :)
|
Wedlug Mnie nalezalo zmienic ten kalkurator skilow ,poniewaz mam bledy z magia [przeliczania] lub czyms!Dodalbym Taka ,liste ludzie wszytkich na forum byly by ksywy kogos ,swiat w ktorym gra i zdjecie potwora ktorego najlepszego zabil .
|
Ogólnie to szate graficzną by trzeba zmienić i szybkie kasowanie przygłupawych tematow i postow :) (tyle mi starcza) NARKA:D
|
Ja chciałbym aby zniesiono zakaz rozmów o questach. Wiem, że ktoś musiał się napracować żeby odkryć quest, ale można by wielu osobom oszczędzić tej żmudnej i często nieefektywnej pracy. Zakaz jedynie niezancznie utrudnia zdobywanie informacji o questach, ponieważ większość użytkowników jest życzliwa i podaje questy na priv. , więc znosząc zakaz można by ułatwić początkującym użytkownikom odkrywanie tej świetnej gry jaką jest Tibia.
|
A ja proponuje zrobic cos takiego, zeby posty z dzialu O wszystkim i o niczym nie liczyly sie do sumy postow, bo potem sie okazuje, ze ktos ma 200 postow, z czego 150 w tymze dziale, zupelnie nie zwiazanych z Tibia (nie mam tu oczywiscie nikogo konkretnego na mysli)
|
Cytuj:
2. Skoro latwo zdobyc te informacje, a zakaz tylko NIEZNACZNIE je utrudnia to w czym widzisz problem? @marred: A co za roznica, ile kto ma postow? |
1.Jeżeli chcesz sam okrywać questy, to nie musiałbyś (gdyby zniesiono zakaz)otwierać tematów z nimi związanych. Jakie to proste;)
Zakaz nieznacznie utrudnia zdobywanie informacji o questach, ale to zawsze jakieś utrudnienie. |
Co do zniesienia rozmów o questach: mailnij do CIP-ów żeby znieśli zakaz i bedzie po sprawie.
|
@ Starkey
Zapomnij, quest spoiling będzie zakazany do końca tego forum. |
Cytuj:
Topic: Ja bym chchiał zrobić dział FanWorks ... lub pl: Kącik Fana/Prace Fanów ... bo naprawdę zroibłbym wiele tibijskich ejszcze motywów ale nie wiem gdzie to dawać... a ludzie spojrzą i.... oceniają tematy ze zdjeciami itp. byłby taki dział wszytko by było na swoim miejscu... większe pole do popisu... i odkrycie może młodych talentów graficznych etc. :) to moje zdanie - reszta wydaje mi się ok... prócz działu RPG... nie wiem po co on ... |
Dział RPG w założeniu miał dotyczyć RPGowej części Tibii, czyli opowiadanka, artworki itp, szczególnie związane z Tibią. Jak widać, nie do końca się to udało, no ale cóż.
Zastanawiam się jednak nad podzieleniem tegoż działu na RPG dotyczące gier wszelakich (tych cRPG jak i prawdziwych RPG) oraz na opowiadania, arty itd. Zakaz quest spoolingu pozostaje i zapomnijcie o jego zniesieniu conajmniej tak długo, jak ja będę tu adminem Starkey : Cytuj:
marred : Posty nieliczone w jakimś dziale... ta, jak nazbieramy kase na komercyjną wersję tego, to obiecuję, że tak będzie, puki co, na tym forum nie ma takiej opcji, a przejście na inne forum wiązało by się z utratą wszystkich userów i postów. |
a moze tak:
...a gdyby zrobic tak ze na forum nie mozna muwic o questach bo wiesz ktos moze powiedziec etam ja ten quest odkrylem nie zgadazam sie na rozpowszechanie go czy cos w tym stylu...wiec jakby jak ktos chcepodac quest to daje adres e-mail i mozna do niego napisac(gg tez moze byc)i on powie Ci o questach ktorych zna...
co to tym sadzicie?? |
Sa upomnienia. A dlaczego nie ma wyroznien? Moglyby byc dawane, za jakas specjalna prace dla tibia.pl (np. mapka respawnu potworow, jakies taktyki, zeby nie powtarzaly sie milion razy te same tematy, choc i tak sie beda powtarzac, ale rzadziej)
|
No i?
czekam i czekam mozecie mi powiedziec co myslicie o moim pomysle(2posty up)??
|
Panie i Panowie.............
Chłopcy i dzięwczęta........... Mody i Adminy ........... Mendy i zakały...;] Mały wykład nt. co skasować/zmienić/dodać : Zmienić ........ : ......mi upomnienie w range ;] ......to ze upomnienia widnieją pod avatarem ......szate graficzną forum.....;] ......moderatorów ;] Dodać : ....wyróżnienia Usunąć : Mi upomnienie ;] To tyle ;] |
Bysiu : Quest spooling jest zakazany, że tak powiem, odgórnie, przez CIPów, więc nic w tej materii nie mamy zamiaru zmieniać. Zresztą, te questy to już i tak ostatnie ziarenka RPG Tibii, w której to już po za tym pozostały tylko PG i PA oraz nooby.
Marred : nie ma sprawy, nagrody mogą być, ale... jakie? Jak chcesz mieć własną rangę pod nickiem za jakieś zasługi, da się załatwic, a jak coś więcej... no cóż, nic chyba nie możeby zaoferować. |
właściwie to czemu dział Handel znajduje się w grupie "Inne"?? ja bym to umieścił w Ogólnym ale jak tam chcecie mi to zbytnio nie zawadza tylko troszke nie pasuje :P
i podczas zakłądania konta powinno być do zazanczenia pole które trzeba zaznaczyć przez co oświarczasz, że zapoznałeś/aś się z regulaminem ( nie wiem czy to jest bo dawno nie zakładałem :P ) żęby nie było potem " nie wiedziałem zdejmijcie mi upomnienie" ^^ |
Jedno wyróznienie juz jest, dostal je Sulik za niewielki -ale zawsze jakiś wklad w stronke, a konkretnie w dzial download.
|
To forum jest GIT, i niech zostanie jakie jest!!!!
|
Matkus: No jasne, ze nie spodziewalem sie darmowego pacca, albo 10 k w grze. Chodzi mi o to, co powiedziales, aby bylo np. As forum. Ma jedno wyróżnienie. Bo widac, ze ktos wklada takze swoja prace w Forum.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |