![]() |
Pełny Helmet of the Ancients na Secura!
Właścicielem tego ładnego hełmiku jest Surufon 113 elder druid bodajże.
http://img275.echo.cx/img275/5818/hot2bn.gif Ładny, no nie? ;) |
Eee, no ladny, ale juz bylo kilka takich tematow ;)
Helmet of the Ancients (pelny) to nic nowego :) |
Patrzcie! Mam Helme----------------------------------------------------------------<błysk>[Przepraszamy użytkowników, za przerwę w połączeniu]
Nigdy bym nie pokazał czegoś cennego w depo. |
A cuz to za programik w pasku zadań 8o hehe nieladnie X(
|
Cytuj:
"Nieładnie" to robić błędy... -.- |
...
Omg.Na Securze to prawie w co drugim domu jest ten hełm...idz do Venore i tam masz ze 4 takie.
|
Ładnie, ładnie, ale wystarczyłby kick i koleś może się pożegnać z helmetem :p
|
Na Secura jest okolo ~50 "pełnych" Hota. Wiec nie odkryłeś nic nowego.
|
Ja mam takie pytanie, czy aby ten hełm miał 11 obrony trzeba wsadzić ten rubin czy nie?
|
Hełm ładny, ładny. Tylko jak już kilka osób pisało - na Securze dużo jest już tych hełmów, więc niestety... Ameryki nie odkryłeś ;)
P.S Fajny masz program w pasku zadań - Tibia Suite... hmm... Cytuj:
|
Hail Suiterz!
HoT'a najtrudniej nie pełnego zrobić. Potem tylko Small Ruby wystarcza (600 gp w shop). |
Nie ma się czym podniecać.Szczególnie, że to nie twój helmet.Temat do... ( no tam gdzie u człowieka światło nie dochodzi :D)
|
Tam sie ktos o arma pytal.
do Hota mozna wlozyc zwykly ruby ale ma 11 def na 30 minut, i jest takze pewien rubin, ktory robi to na stale. Wiecej nie powiem bo to QS :) |
ja z bratem dostaliśmy od kolegi 2 części tego hełmu lecz nikt z nas nie iwedzial do czego to służy!! ja dostałem lewy róg a mój brat kryształ ten pośrodku hełmu ja róg wyrzuciłem a brat krzyształ zostawił "Bo się ładnie świecił" hehe. Ale to było dawano teraz bym tego błędu nie :D popełnił :D
|
Debil...
Nieładnie używać tibia suite mój drogi. Ale HOA ładny. Ojojoj... Macro suks.
|
Sam debil jesteś
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php...&page=12&pp=10
masz tu ich kilka :P niepełny HotA+~400gp=pełny HotA(czasowo) |
Pikne
Pikna zecz
|
Cytuj:
bez wlozonego rubina helm ma 8 oborony po wlozeniu ma on obrony 11 no i oczywiscie ladny programik tam w pasku zadan |
Cytuj:
Tyg~ używa już po nowym update tibia suite. Ale on już przestał grać w Tibie, gra w MU i dał mi swoje konto :P Aha- Wiadomość od Tygrysqa: "Sam jesteś debil i **** jeszcze..." Ps. helmet fajny:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |