![]() |
Fake'owy Turniej
Miano najlepszego fakemakera uzyskał Turok_666. Szczere gratulacje zwycięzcy!
Dodatkowe informacje dot. konkursu: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...7&postcount=23 Więc postanowiłem sam zrobić normalny turniej na Fake'i. Jak już ktoś inny wymyślił, będzie chodziło w nim o ośmieszenie przeciwnika w Formie Fake'a. Będą oceniane: Śmieszność(10 pkt.) Estetyka(5 pkt.) Ogólnie(5pkt.) Wszystkie informacje znajdziecie niżej... ~Jury: Crowal Avager Norah Jury nie bierze udziału w konkursie. Będą tam TYLKO doświadczeni fake'owcy ;), których udział zepsuł by zaciętą rywalizację w konkursie... ~Uczestnicy: 1. Sir Zajacc Smialy 2. Dark Kriss 3. Nadrill 4. Specter 5. Misza 6. Svrl 7. __Dark_Sven__ 8. Sir Speed <---Niestety do jury się nie nadajesz ;) 9. Oerta 10. Turok_666 11. eerion 12. Jwitos 13. Kwaso |
Noooo wreszcie ktoś sie do tego pomysłu przyłorzył. Wielkie gratz dla Crowala!
głaszałem sie wcześniej to zgłosze sie teraz. Dopisz mnie do listy :cup: |
- czyścimy.
|
Hrhr... czemu nie? :oks:
|
Można spróbować...
...wreszcie coś co ma realne szanse powodzenia ;) I czy to będzie coś w guście WBK, czy niezależne fake'i? |
Ja. <10snakuf>
|
Cytuj:
|
Hehe no ladnie ladnie.
Mam nadzieje ze te fake'i beda umieszczane w tym temacie zeby wszyscy mogli zobaczyc :) |
No...no....to może ja.
Mam nadzieje że nie będzie łapówkarstwa.:) <Sven szepcze do Crowala- Dzielisz się z Avagerem czy jemu też płacę? |
No to ja sie zgłaszam.(o ile niebede w jury chociaz to mało możliwe ;) )
|
no to ja chętnie ;)
|
mi łont tó.Tesh sobie wezme udział xD wiec mnie zapisz.
P.S koperte wyslalem już na pw :) |
moge się pobawić ;P
|
Mi Łont Dis.
Zgłaszam się. |
eeee...też bym chcial brac w tym udział :) albo chociarz Jurorem teee xD
|
Ja uważam że na Żuri powinni pójść Norah i Baradax xD bo jakby oni wzieli udział to by była porażka dla każdego xDtylko ich cos dawno nie było X(
|
Baradax faktycznie coś sie ostatnio wogule nie udziela chociaż kiedyś ostatnio dał 8 częśc swojego fake'a .
|
Eh zglosilbym sie ale niestety nie mam juz moich graficzek i dawno nie robilem fakow wiec to nie ma sensu :/
Ale moze bym wskoczyl do jury?:evul: |
A może do jury dałoby się eerion-a?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |