![]() |
Biała i czarna lista.
Witam.
Zgłoszenie powinno wyglądać tak: Cytuj:
Cytuj:
Biała lista: Ukryty tekst:
Czarna lista: Ukryty tekst:
|
ciekawe ciekawe ale wielu rookstayerow i tak nie zostanie dostrzerzonych bo niewielka czesc graczy zaglada na forum a jeszcze mniejsza pisze posty
Ps. ciekawe kiedy pojawie sie na czarnej liscie :D |
No to ja zaczynam...
Wersja według wzoru: Gracz o nicku Soru Halton na serverze Antica pomógł mi z własnej chęci i dlatego że go poprosiłem ale zrobił to bez problemu. :D Moja wersja "opisowa": Gracz o nicku Soru Halton na serverze Antica pomógł mi w zdobyciu ekwipunku, pożyczył pieniądze na rozkręcenie interesu i ogólnie pomógł mi w expieniu... |
Mmm.. jak się domyślam złych rookstayerów bedziesz karał klapsem? ;)
|
;)
@Up,
Tu chodzi o to, aby np. robisz chara na Xerenie. No i nie chcesz jakoś w trapa wpaść albo coś w tym stylu. Lookasz w listę i wiesz na kogo uważać a kto Ci ew. pomoże. Tylko nie róbcie czegoś w stylu Halp mi plax. Gif mi som fri staf. bo załapiesz na 99% trapa. |
Gracz Soru Halton pomógł mi na świecie Antica w trudnych początkach gry.
|
Zgłoszenie
Cytuj:
|
W sumie fajny bayer:
dodajcie do białej listy "rycerski cinek" i "patold" pomagali mi wiele razy w grze i nigdy nie wykazywali noobostwa.Na arcanii. |
;)
Ja chciałbym dodać jedną osobę do black listy:
Pyeter'Roock~Morgana~Bije sobie na legalu rotwormy a ten wpada i mi je wybija:/ I dwie osoby do white listy: Pikaczka~Morgana~Za pomoc w questach... Nie Wazne Kto~Morgana~Za pomoc newbie... |
Osso huck norris pomaga w questach
|
Zgłoszenie do czarnej listy
Gracz Tosiex na świecie Aurea, który ogólnie jest uważany przez innych rookstayerów z Aurey za nooba, przegiął ze swoim zachowaniem więc napisałem tego posta. 13:28 Tosiex: yo 13:28 Tosiex: dasz mi iventa do gildi ?? 13:29 Rihekel: Nie 13:29 Tosiex: ***ana cioto 13:30 Tosiex: mama ci niekocha chy co/ 13:30 Tosiex: ***any noob na roku 13:30 You are now ignoring player Tosiex. Wstawiłem oczywiście gwiazdki, żeby nie było, że on taki kulturalny ;) |
Przepraszam za napisanie tego samego posta dwa razy, ale to już wina internetu :p
|
Aqua Pal Aurea Pomogl na poczatku pomaga wielu ludzia ;p
|
Szkut.
Szkut, a jaki to świat? Na przyszłość podawać światy ^^
|
Zgloszenie do białej listy (wszystko aurea)
-Rihekel dawne to byly czasy gdy po moim ostatnim deadzie pomógl mi odzyskac moje zwloki :p -oraz rookstayerzy na których zawsze moge liczyc nieraz pomagali mi gdy tylko tego potrzebowalem (Aqua Pall, Pholtus, Kwiatek on Rook, Thoragon, Xenonner, Vincenzo'Cortino, Welipox, Emilka-san). Jesli kogos pominolem bardzo przepraszam ;) |
Lady Shadow of spider pomogła mi i innym na Nebuli. PL
|
Cytuj:
@topic pomysl dobry zakladajac rookstayera masz do wgladu na kogo uwazac a kogo prosic o pomoc |
...
@Up:
Nie prosić, ewentualnie zagadać i czekać co wyjdzie. Powodzenia jak zagadasz: Hi; Plx free stuff; plx plx. Niedługo edit listy ;) |
A można zgłaszać swoje chary do czarnej listy? Znęcam się okropnie nad noobami, trapuję zabijam, zabieram exp i loot. :p
|
Propan of Butan Pomaga prawie karzdemu w wykonywaniu prawie karzdego questa :) ( nieukrywam ze to ja : P ale zawsze chętnie pomagam) Morgana btw
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |