![]() |
Petycja
Jako Premier, brat Pana Prezydenta żądam przybicia za jaja wszelkich drętwych pał zamykających tematy na forum.
Podpisano, Ja, Jarosław. |
My szarzy użytkownicy (i użytkownicy czerwoni) podpisujemy się pod petycją.
|
Podpisuje sie! Jako przedstawiciel środowisk lewicowych zgadzam się z opinią Pana Premiera.
|
Moze dodaj ankiete. :D
|
Ja, Roman, popieram.
|
W imieniu Radia Maryja, moherowych beretów i całego kościoła podpisuję sie pod petycją.
|
No prosze, wszystkie środowiska polityczne się zjednoczyły :-P.
|
Ja, Władzio, popieram.
|
Mimo mojej niechęci do kółka wzajemnej adoracji Radio Maryja <=> Koalicja, muszę się zgodzić, nawet wyżej wymienione kółko trzymało względny poziom dyskusji!
|
http://dziennik.pap.com.pl/zdj/17444...430303_max.jpg
Nie moja wina, że pochodzicie od małpy. ~Maciej Giertych. |
Ja, Cederiel - jedyny neutralny czlonek tego forum, nie popieram! Precz z tymi oszustami z forum! Popieram drętwe pały zamykajace tematy!
|
Opozycja pierwszy raz w Historii Rzeczypospolitej popiera wniosek i zdanie Premiera.
|
Ja też!, ja też!!. Popieram.
|
Ja też osobiście popieram!
Chwała Wielkej Rewolucji! |
Podpisuje się pod tym obiema mymi 20 centymetrowymi rączkami!
|
Ja, Soze, sram na to o0
|
My szarzy użytkownicy domagamy się większej tolerancji od strony lewicy oraz prawicy!
|
Wracajcie lepiej na Irca ;;
|
Do pana powyżej jako Premier stosuję specjalny list otwarty o treści:
"Ssij pałę". Podpisano, Ja, Jarosław. |
Ja, jako szary uzytkownik tego forum, podisuje sie pod oboma listami/petycjami, znajdujacego sie na pierwszej i na drugiej (tej) stronie.
Avager. |
Ja, Leszek, jako przedstawiciel środowisk lewicowych podpisuje się pod drugim listem.
|
Nie poraz pierwszy staje mi ..
_ ~J.Zych |
Podpisuję sie również pod drugim listem dodając jednakże do niego :
"Mason! Żyd! Satanista!" |
jestem za,aby tamten temat został na nowo otwarty i abyście śmiecili tylko w jednym miejscu
|
Panowie... cisza.
Każdemu mikrofon odłącze i herbate zabiorę. |
To wszystko przez mamuty i inne zwierzęta ^^
|
podpisałem... :)
|
Mamutami niech Pan oczu nam tu nie mydli, panie Giertych.
|
W imię dobra RP! Za jaja ich!
|
Ja pierdole,to już nie jest zabawne...Możecie wymyślić coś innego....
|
Ja, Leszek, jako przedstawiciel środowisk lewicowych, wnoszę o wystosowanie listu otwartego do pani Moniki Olejnik potępiającego jej jakże karygodne zachowanie.
|
Opozycja popiera po raz pierwszy "rząd'.
|
Wybaczy Pan, Panie Leszku...
Staram się tylko wydobyć informacje nic więcej. Karanie mnie niczego nie da, żadne przesłuchania, JESTEM CZYSTA!!. Pragnę tylko odkryć p(h)rawdę. |
I nie understand so dobrze polisz, but I think you byc right. Hang ich jaja! Nie speak that ja szuldnt mowic about polish sprawyers. Caly world is mój (or bedzie mine). Panie president Duckczynsky - Co with antirokiet system?
|
Cytuj:
Podpisuje sie, bo owies podrozal/ |
Pani Reniu, pani nigdy bym nie odłączyła. Przecież on tych masonów i kapitalistów zwalcza! Pani ma u mnie swój stały, nie odłączny. Będzie r[h]azem z moim.
|
Cytuj:
|
Podpisuję się ^^
|
Podpisuję się pod petycją i listem Pana Premiera. I pewnie zwołam komisję nadzwyczajną ds. zamykania tematów przez pały z modami. Albo na odwrót.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |