![]() |
Plemiona
Cytuj:
Czyli fani Traviana znajda tu to co chcieli :) Beta wystartowala nie dawno, wiec bardzo zachecam do gry. Jak by ktos linka nie widzial to... http://www.plemiona.pl |
no...gram. rozbudowane to troche bardziej od traviana...chociaz zobacze jak poznam do konca. w traviana gram od lipca i nie zamierzam tak łatwo sie przerzucac. avager, ty masz wioske na K54?
|
Czekam na emiala potwierdzajacego , cos nie przychodzi :<
|
Tak, mam wioske na K54. Jest to jeszcze beta polskiej wersji (niemiecka juz dlugo stoi.. moze dluzej niz travian).
E-mail ... ja czekalem na niego 5 minut . |
hehe właśnie się zarejstowałem fajne nawet a przy okazji co najpierw budować ? xD
|
minerałki
Cytuj:
tartak i wszystkie budynki co dają surowcę;) |
www.tribalwars.net <--- juz jakies dobre pol roku temu wystartowalo...wiec nie wiem czym tu sie szczycic..polska wersja ? to tak samo jak z ogame...
mimo tego, dzieki wielkie bo i tak mialem zamiar do tego powrocic ;) dobra...jakos ruszylem. jak cos to priv Evalor |
No, no.
Też zaczynam grać, zobacze jak będzie na piewszy rzut oka fajna gierka. Zobacze jak będzie poźniej. |
Niezła gierka... mam 51 Pkt. i rośnie ;D
|
111p ;] fajna gra
|
92+pkt + czlonkostwo w 666 ;]
|
up:
Masz sie czym cieszyc ... pff... macie jakiegos gma czy cos w tym stylu (nie wiem... gostek co ma 15+++ k pkt ) topic: Tak chcialem jeszcze dodac, ze gra ma odrebny widok na miasto w nocy :)) (Po polnocy). btw. 135+ pkt i czlonkostwo w PL :) . |
przez chwile bylem w PL, i jak na razie Jannas spi z decyzcja nad sojuszem, chociaz pewnie sojusz bedzie ;)
|
A ja dzisiaj zostałem przyjęty do sojuszu Polan , wczoraj zaczełem grać.Mam 53pkt
|
mam
Cytuj:
|
niezbalansowana gra +_0 btw 2 dzien i 300 pkt ;]
|
up:
Bo to jeszcze beta testy Polskiej wersji :) Pozniej wystartuje normalny serwer, i bedzie all od nowa...teraz jest tak by sie oswoic z gra dla tych co nie grali w niemiecka wersje. Pozniej bedzie wszystko wolniej chodzilo raczej :P (chyba). |
183 pkt i też w PL.
Polanie Rox. |
Pl , BR , SWE ? Niee.... POLANIE !
Ja 191 i tez w PL :D
Edit: Wie moze ktos kiedy bedzie wersja Alpha? bo konta z beta itak beda suuniete... niemoge sie doczekac wersji Alpha :D Down: niestety... pierw są beta a pozniej alpha panie znawco... |
Cytuj:
|
up:
"Niedlugo, naprawde niedlugo" cytat z forum gry. |
spoko gra :)
|
Gram 1 dzień - 175 p. Plemie : DOD
|
rowniez gram jeden dzien i mam 250pkt :p dochodzcie do polan
|
Jak mogę dołączyć do jakiegoś plemienia?
|
musisz sie zglosic do człowieka werbującego, u polan (dobre plemie) to Zoth
|
Co się stało z moją wioską...? Nie wiem, skasowało mi ją. Może to dlatego, że ciągle mnie najeżdżali? W końcu raptem nie grałem "aż" 2 dni. W każdym razie odechciało mi się grać. Poczekam sobie na koniec bety.
PS. Może jak się skończy beta, zalożymy nasz sojusz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o.O polish version mojej ulubionej (tego typu) gierki...
Ale po tym, jak mi konto (wtedy - top 200 world 2, 3 wiochy, ~9k pkt) skasowali przez głupotę kumpla odechciało mi się grać ; p Może kiedyś pogram. Wyśle mi ktoś (plx!!!11166611!) PW jak się skończy beta? Wdzięczny bym był ^.- |
Wojna z *DoD* ? Jakoś nic nie słyszałem... no ale dobra.
|
Cytuj:
|
heuhueauhea marzysz mamy z nimi wojne i zaniedlugo zbieramy na nich sily.A gdbym nie mial czemu mam na jasny czerwony all z DoD i z 666 pozaznaczanych?.....Tzn. oni o tym jescze nie wiedza wiec cicho ;>
|
Cytuj:
|
Patryk jaki masz nick w grze ? Nic nie wiem o wojnie więc ciekawi mnie twój nick :)
|
mam głupie pytanie...
Jak zbudować(i w czym?)Wojsko bo ja szukam i znaleść nei mgoe a atakują mnie ;/ @edit: już wiem :P |
Koszary , stajnia , warsztat , pałac :P
|
nie moge powiedziec dowiecie sie zaniedlugo:>
Tzn z 666 nie mamy ale jak zaczna nasze wioski dalej podbijac to....... a z DoD wiekszosc przez Maverika co gnebi moja kolezanke... i innych dekli cwaniakow |
Czyzbys sie czegos lub bardziej kogos bal ? ja naleze do plemienia *DoD* i z tad mnie to tak zaciekawilo cala sprawa tej "wojny"... moj nick to Morte.
|
knight patryk daj mi swoj nick w grze to cie rozwale, a szans nie bedziesz mial ze mna za duzo bo mam 8k wojska
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |