![]() |
Nooby zabijają 180 master sorca .)
|
Link nie działa ;/
|
Link nie dziala :D
|
|
gdzie masz tu nooby ? -.-
|
Warning! The murder of Moothonost was not justified.
Moothonost [180]: haha thx zjebie Moothonost [180]: daj filmik zjebie HAHAHAHAHAHA |
To sa nooby ?? mhm.... Fajne pvp podejść do moothonosta walnąć ue i już -,-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
* Ich postać istnieje już dosyć długo a ich lvl jest dosyc niski * kierują się chęcią łatwego zysku o Proszą innych graczy o darmowe przedmioty o Wprowadząją w bład graczy wykożystując ich naiwność (np. listy z linkami) o Kradną innym graczom przedmioty na różne sposoby o Zabierają loot bag * Atakują innych wyższo lvl-owych graczy nawet gdy szansa przeżycia jest nikoma * Spamują, blokują (np. w depo) * Pierw pytają się innych graczy, apotem czytają np. FAQ Noobem, zdecydowanie nie można nazywać ludzi: * nie znających aktualnych cen przedmiotów * pk-a i rs-ów @kidler ja pk i rsów nie zaznaczylem ;) fajnie masz |
Cytuj:
|
A tak apropos za co padl ?
|
AHAHAHAH podl jak szmata nawet utamki niewalnol :D
ale swoją drogą xolrian mugl sie chyba jakos dogadac z nim a nie ze swe trzymac... :p |
Wie ktos za co padl B) ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ahhaha a ty na hanasie tez padles jak szmata ;] jak mial utamo wlaczyc jak to byly 2 sekundy ue sd ue jak dobrze wiem padl bo nudzilo im sie |
Cytuj:
@down niezbyt ,( |
Za szybko wbijał lev i to się niektórym nie podobało... proste :confused:
|
Podbno Mooth~ zabijał jakiś kolegów Abo~ i za to padł. Nie wiem czy to prawda, być może to tylko plotka. Szkoda tylko że Xolorian trzyma ze Swe.
|
Cytuj:
|
Na wirusach w filmach i na samej Tibicam to się za bardzo nie znam, jednak oglądając ten film moja zapora ogniowa wyświetliła mi coś takiego. Wydaje mi się to trochę dziwne, gdyż wcześniej takiego czegoś nie miałem.
http://waldkerius.prv.pl/grafika/wirus.JPG http://waldkerius.prv.pl/grafika/wirus2.JPG edit1 Sorrki, że pozwoliłem sobie na taką wielkość zdjęć. |
jak mialem firewalla to mi sie to tez pokazalo, ale tylko raz, gdy za pierwszym razem uruchomiłem tibicam
|
Tak, masz racje. Przy pierwszym uruchomieniu Tibicams może pojawić się komunikat o próbie połaczenia. Jednak w tym przypadku zawsze gdy oglądam ten film pojawia mi się ten komunikat.
|
to z filmem bylo cos nietak ?
|
Nie będe krzyczał, że keylogger bo się na tym nie znam. Jednak wydaje mi się to trochę dziwne.
|
raczej neich ktos to sprawdzi bo nieche robic formata ...
|
hmm.. ja przeskanowalem dyski i nic nie wykrylo..
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ehh, nic nie bojcie. Mialem to nie raz, TibiCams probuje sie polaczyc a nie wina pliku chociaz nie wiem po co ona chce sie laczyc nie sprawdzalem co wysyla.
|
Cytuj:
Mozna widziec skad byla sciagana ta wersja TibiCAM ? Moze to nie w pliku .rec tkwi haczyk ? Ja sprawdzalem pod sygate personal pro i mi zadnego polaczenia nie wykrylo, a tibicam mam sciagniete juz dawno temu z tibia.de ( od teraz tylko podmiana .mda ). Dwik: No wlasnie w jakim celu... BTW. Probuje ona polaczyc sie poprzez adres utworzony w domenie otservlist.org, ktory jest prowadzony o ile mi wiadomo przez polaka, a autor programu Haxative nie jest polakiem.... Tymczasowo brak wnioskow ;-) |
Tytuł mylący jak nei wiem, myślałem że to będzie jakieś magebomb albo coś a nie taki spam z ue, od 3 100lvl+ :/
|
Cytuj:
"thx zjebie" to mnie rozwaliło xD |
No i prosze dlugo sie chlopak nie nacieszyl .
Xolorian: Oct 30 2006, 15:17:37 CET Killed at Level 134 by Moothonost Oct 29 2006, 21:41:18 CET Killed at Level 138 by Veritas Altus Oct 29 2006, 21:13:33 CET Died at Level 141 by fire Oct 29 2006, 21:13:06 CET Died at Level 144 by fire Oct 29 2006, 21:12:31 CET Killed at Level 145 by Xolorian and by fire Oct 29 2006, 10:46:37 CET Died at Level 146 by a warlock Oct 24 2006, 22:14:31 CEST Died at Level 144 by a warlock |
wersia jest taka że abo zapłacił 400k za całą gildie (bez sensu), a nastepnie xolorian sie wkurzyl i zaczal rookowac postac (jeszcze bardziej bez sensu)
|
a moze po prostu hacked ;]
|
Cytuj:
|
spox
spoko, mi sie podoba 10/10 gz
|
To potwierdza regułę, że gdy wiekszość h-lvl to sami polacy, to dany serwer spada na psy. Takie rzeczy, mogą rzeczywiście zdarzyć się tylko na Kyrze, albo na Furrorze.
@Down Takie rzeczy to tylko w Erze :p |
Co do kyry i rzeczy jakich sie na niej dzieja to
Są takie rzeczy co sie nawet fizjologom nie snily xD |
Cytuj:
@topic Słyszałem od pewnej osoby, że oni go zabili dla jaj i reszta zapłaciła oprócz xoloriona... . Oczywiście to mogą być tylko plotki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44. |