![]() |
5 level na mainie?
..........
|
Cytuj:
|
Hmm... mo¿e dlatego ¿e siê nie zalogowa³ po dedzie? Podobna historia jak z promo pewnie...
|
Zaliczasz dead = wylogowanie siê.
@Topic Teraz na rook wbijasz ponownie na 4 lvl. |
A ja pytanie z innej beczki, bo zastanawiam siê nad tym od dawna. Co by siê sta³o, gdybym spad³ na 5 czy tam 6 lvl na mainie i potem ca³y czas pi±³ siê w górê ? Takim sposobem na 8 lvl'u (AFAIR) mia³bym wiêcej many i ¿ycia ni¿ inny gracz który nie gin±³.
|
Nie, wtedy gdyby¶ gra³ magiem na 8 lvlu masz 35 many. Spadasz na 7 masz 5, na 6 masz 0. Ale awansuj±c z 6 na 7 mana ro¶nie tylko o te 5 pkt wiêc ¿adnych profitów z tego nie mia³by¶.
|
Poprostu kole¶ pad³ i nie zalogowa³ sie po dedzie :D proste :) tak samo jest jak z ludzmi którzy maj± np. Elite Knight i free acc i jeszcze domek i sa zarejstrowani na pacc land
|
...
..........
|
Cytuj:
|
@up
z tego co ja pamiêtam po zrookowaniu siê nie dostajesz ¿adnego eq nawet "maczugi" |
@up: ma siê podstawowe eq tj. maczuge itp.
@topic: na rooka spada siê na 5 levelu wiêc druga teoria jest prawdziwa |
A mo¿e poprostu ( wtedy jeszcze nie gra³em w tibiê) kiedy¶ aby byæ zrookowanym potrzeba by³o 4 lvl?
|
Cytuj:
|
Ja ostatniego chara rookowalem jakis rok temu wiec byc moze sie pomylilem
Psieprasiam :) @Herante Nie gram juz, ale niechce mi sie opisu zmieniac ;) |
A mi ktos mowil, ze jesli zrobimy na rooku 23 (chyba... albo 24) lvl wyjdziemy na maina jako knight i zaczniemy padac zeby sie zrookowac, to na rooku bedziemy miec zycie na minusie o.0 bo knightowi spada po 25HP a na rooku dodaje sie co lvl 5 hp... co by sie sta³o? :D 8o
|
Aroonia, rycerzom ¿ycie ro¶nie lub spada w przypadku awansów o 15, nie 25.
|
Juz wiele tematow bylo koles gral na starszej tibi i kiedys na 4 lvl spadalo sie na rooka a koles sie nie logowal od dawna i teraz ma 5 lvl
|
@up
RLY?? Cytuj:
|
Cytuj:
a jezeli ktos wyjdzie na lvl 8 na main jako sorc to mu spadnie na 7 lvl mana do 5 z 35 a potem do zero <nie ma minusow!) |
moim zdaniem na 97& jest ze teraz spada sie na 4 lvl dlaczego tak s±dze??
Przed chwil±(jakies 2h temu) dedlem kolesia (mial 6 lvl). Po zalogowaniu siê (bylem kolo swi±tyni w venore) wyszedl ze swiatyni ja patrze na niego a on ma 5 lvl -.- . wylogowal sie i znowu zalogowal. Nadal ma 5 lvl(chyba ze znowu padl) i biega po venore jakby nigdy nic sie nie stalo. |
@ktos tam up
No... to w takim razie bedzie mial 0hp -.^ ale to by bylo bez sensu. Jak moze zyc miejac 0 hp? :D Moze jak go tylko cos "dotknie" to padnie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |