![]() |
Amazon Shield <(^.^)>
http://rapidshare.com/files/1191692/..._funn.rec.html
coment plz ;p 00:48 Elite Dirdi [56]: gdzi ejest qest na amazon shielda HRHR:evul: |
Nie kapuje. Biegasz przed depo w ank z runą kameleon zamieniająć się w różne rarki...
Aaaa :P Bo po przeczytaniu tego noobowskiego cytatu "00:48 Elite Dirdi [56]: gdzi ejest qest na amazon shielda" myślałem że jakiś quest :P |
no i o nic innego mu nie chodzilo ;]
|
chcial pokazac amazon shield :) poprostu :)
|
|
@up
rotl, nie ma Soft Bootsow na Refugii,Fangoz uzyl Cameleon Runki na bootsach z pod Serpent Tower gdzie jest Djinn. ;p |
Knight Vielebn- Ten co wylootował tarcze to nabzor. Sprzedal ja za 800k + MPA, a ma Hibernie cena sięgnęła sov+sca+3kk :]. Refugia jest młodszym światem więc powinien sprzedać drożej.
|
@up
wlasnie lowca sprzedal tego shielda? dawno z nim nie gadalem :confused: |
jejeje w calej tibi wystepuje tylko 6 tarcz a ja jestem posiadaczem jednej z nich jeejejejej to niesamowicie rzadki item B) B) B) B)
nawet i 5kk dal bym mu zata tarcze ale wolal taniej :)))) za niecale 1,5kk hrhrhr on jest BOssssski :))))))))))))))))))))))))))))))))8o 8o 8o |
hmm... jaka to trzeba byc ciota zeby sie podniecac tarcza ktorej sie nie wylootowalo i jeszcze zaplacilo za nia tak malo... jakie to zalosne x]
@ Siup No no... Z takimi osiagnieciami jak 21 lvl to moze bedziesz mial szanse i plejt armora sprzedawac ;> Edit: wiecej, ty jestes tylko posiadaczem, a ja jestem az tym ktory te tarcze wyciagnal |
Shield ten leci podczas najazdu orkow, nie myle sie ?
Jesli tak to na jakie miasto ? W thais chyba leci armor, a na wiezy obok ab shield, albo na odwrot, nie jestem pewien xD Gz..naprawde sexy item. |
@ Knight Vielebny
taaaaaaaaaaa to ty jestes tym nupem co tak malo wzial zania ;xxxD pewnie cie ostro sciska ze tam malo wzioles no ale to twoja styrata nupie ale itak lubie takich nupow jak ty :***** ps. jesssstes bosssski nupie :******:evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pewnie kolejne konto vielebnego tego nupa hrhr Patologia ? hmm moze uciebie w rodzinie ;p weź sprawdz lepiej:D |
Ten temat jest zalosny tak samo jak ta klotnia...
Juz wszyscy wiedza fredziu ze masz tego shielda i ze tak tanio go kupiules i ze vielebny go lootnal. Po co temat zakladac? |
Kolega Fredziu najwyrazniej podnieca sie ze odkupil moj item co wymaga od niego az kupowania kasy na allegro...
Btw, jak nasram to tez podbierze, beda screeny :] A i jeszcze jedno, widac ze jestem jedynym ktoremu nie odpie!rdala majac przy sobie najdrozszy ajtem na serverze... 98 lvl x] ile sie za takie placi, huh? |
Cytuj:
|
BUAHAA ale ten vielebny to nup bezkitu :D
Widze ze jeszcze cie to meczy :D :D :D a co do allegro to ja seluje gp za rl kase cos ci sie pomylilo lolku |
Mam pytanie z kad ta tarcze sie bierze slyszalem o niej cos ale neiwiedizalem z kad ja sie bierze:D
|
@Master'Fredo
Zapewne tak wyglądasz ty i twoje granie w Tibie :) http://www.youtube.com/watch?v=z-jUw_zB4Fk |
Heheh ten koles sie niezle meczy "grajac" na kompie <rotfl>
|
A co Elite Dirdi takiego napisał?? :)
|
@ Ibanez
nawet niebede wlazil w jakies syfy Ps. niezle masz foto wygladasz jak jakas popierdolka :D pewnie masz problemy w szkole ? lol |
BUAHAHA w Białystoku takie popierdolki w tibie tylko graja ;p ostre masz foto zrobiles taka mine jak bys wlasnie kleksa puszczal -.-8o
|
Kretynizmem od was wieje na kilometr drogie dzieci. To zdjęcie było robione w 1 klasie podstawówki i wstawiłem je dla śmiechu oczywiście jako avatar a nie z myślą o tym aby ktoś patrząc na nie wyrażał swoje ukryte pragnienia.
@FRED Jeśli chcesz mi coś powiedzieć powiedz mi to prosto w oczy. Przez internet nawet mój 7 letni brat jest mocny w gębie. @Master Kejlogger plaX ? Problemów w szkole nie mam bo chodze do cywilizowanego Liceum. A jak już wyżej wspomniałem jeśli ktoś chce mi ubliżać to niech mi to powie prosto w twarz. |
Ibanez kretynie to ty pierwszy zaczoles mi ublizac :D
|
Tak wiec zakonczmy ten temat, nie wiem jaka chwala jest przedmiot od kogos kupic i miec...
Prawdziwa chwala nalezy do tego co to wyciagnal, wspolczuje tym ktorzy mu gratuluja, zycze dalszych sukcesow w obieraniu samochodow ze skorki -.- |
@vielebny
widze ze jeszcze cie to męczy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |