Kubalolz |
27-12-2006 12:58 |
Rotfl'n'Lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Simon456
OdLoToWy ten poradnik narescie nie musze sie bac ze w tym miescie jakies guwno (pk-szmata,Potworek) cos mi zrobi
MAle pytanko czy arkanum jest dla facc
SUPER JESTEM PIERWSZY
|
ROTFL!! Pytał się o Ankh ROTFL!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kala Glar
Ja nie umiem wstawic zdiencia ale mam pala na 10 lvl i z gohsta mi wypadlo troche gp i scale armor
|
gratólóje miztżó rze miauęś takjego luuta!111
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slonik
a wienc tak
jak wyjdziesz na ruguu(czy jakos tak )czyli na wyspie nowicjuszy ic odrazu na raty zabijaj i zabieraj
serek i cialka (nie pamientam czy zostawiaja kaske ale hyba 2gp ) cialka sprzedawaj w sklepie a ser zostaw 8) i tak exp do 2lvl mozesz jusz wyjsc z miasta
ale nie wychoc najpierw uzbieraj 60gp i kup linke
za 50gp w sklepie lub od gracza(u gracza jest taniej )
a potem za 10gp kup lopatke i uzupenij zapas torchy
8) i odnuw serkiem HP ic potem na zuczki przy zece (jest kupa kamieni otkop je lopatka i wskakuj jest tam duzo zukuw wienc zes nie mala ale moga cie zabic
jak sa w wienkszyh ilosciah i tam exp do 4lvl )
a potem ic na trole i tam exp do 6lvl a potem ic na szkielety i tam jusz do 8lvl exp a potem mozesz zostac i expic tak zeby byc blisko 9 albo jeszcze lepiej 10lvl ic do wyroczni wybiesz carlin jest tam malo PK :evil: ic do depot zostaw tam kaske i mniej potrzebne fanty ) zabiesz bron tarcze i takie tam line i lopate
i trohe torczy (a jeszcze lepiej ic do gildi i kup light 100gp koszt)wejc przes kratke do kanalu i zesie rub na zuczkah az do 9lvl a potem ic na trole i nanih do 10lvl puzniej ic z kims na roty i tam do 12lvl a potem rub co hcesz
|
tobje tesz miztżu gratólóje siwietnego poradniczczka egzpilem na ruguu tak jak hciaueś miztżu asz do 13 lewera i mnie
rzuk zabil on byl ślny i biu mnje po 10 hyba s ruszczki a ja miauem agza a suorda rzeby dobic go s proztego chita aha mam pytanie czzy suhasz meza i mietka rzczerzżniaka???// aha jeszcze mam cos do ciebie a nie lepiej bic calyu czaz sziipy lub rabittttki bo one som wajne i dajom durzo egzpa odpowiec pligz!!!1111acha i na majna wyszedleam na wenor tam jest durzo ludź i mnie bijom i jusz mam szusty lewer i mam kluba i słorda i nikt mi nie hce zpżedaci leprzego suorda a skille mam 15/15 aha i jeztem knajthem (a jak graues w mu to moge tobje powjedźeci rze jeztem darg gnajtiem1!!1111
|