Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Cukierek albo psikus? XD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=100458)

AmeN 31-10-2006 15:57

Cukierek albo psikus? XD

No wlasnie. Jakie macie psikusy dla tych, ktorzy nie daja cukierkow?

Ja wziolem jajka i papier do klopa :D:D

Jak byl taki temat, to sry ;<

Btw. 10:00 Beware, beware the halloween hare.

XD

Dr.Unknown 31-10-2006 16:04

Sram na amerykanizacje. W Polsce człowieku żyjesz.

Helixaw 31-10-2006 16:04

ja mam psikusy dla tych, którzy chcą cukierków... A jakie to już nie powiem, bo uznacie mnie za psychopatę, który nie zna się na zabawie...

AmeN 31-10-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helixaw (Post 1056799)
ja mam psikusy dla tych, którzy chcą cukierków... A jakie to już nie powiem, bo uznacie mnie za psychopatę, który nie zna się na zabawie...

Noo poowiedz ;d

@Un cos tam

sssssuper

Lasooch 31-10-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AmeN (Post 1056805)
@Un cos tam

sssssuper

Nicki się naucz, Am cośtam, pisać -,-

A poza tym Drunk ma rację. Z Ameryki jedynymi dobrymi rzeczami są Coca-cola i McDonald.

Helixaw 31-10-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1056831)
[..] Z Ameryki jedynymi dobrymi rzeczami są Coca-cola i McDonald.

Polemizowałbym, że Pepsi :P

Withord 31-10-2006 16:26

Cytuj:

(...) Z Ameryki jedynymi dobrymi rzeczami są Coca-cola i McDonald(...)

Haha, to żeś mnie dobił :P
Amerykanizacji mówie NIE

Cederiel 31-10-2006 16:59

Cytuj:

A poza tym Drunk ma rację. Z Ameryki jedynymi dobrymi rzeczami są Coca-cola i McDonald.

Obie rzeczy niezdrowe.

Zamor1 31-10-2006 17:00

Cytuj:

Mc Donald sux >.<

Rethfing on Aldora 31-10-2006 17:17

Święto zmarłych, a Ty z siebie i ludzi debila robisz? Gratki

joey 31-10-2006 17:21

Ja powybijam okna w magazynach i staszyć będe ludzi na ulicy: "cukierek, albo pokaże chuja." Bez makijażu, może taki jak mam w avatarze? Ogólnie szydze z tego święta, ale mam pretekst to molestowania Elblążan.

TehRegent 31-10-2006 17:25

I to sie nazywa przywiazanie do tradycji kraju i narodu...

Chcesz obchodzic to poganskie i celtyckie swieto? To wy*******aj do Anglii albo Szkocji!

slawekmag 31-10-2006 17:25

Amerykanizacji mówimy tak. Byle takiej jakby finansowej :p
Co do hallloween, to fajna sprawa, ale jakby w inny dzień było :P

spider-bialystok 31-10-2006 17:42

Cytuj:

Z Ameryki jedynymi dobrymi rzeczami są Coca-cola i McDonald.

Rotfl :D Ale zes przywalil ;]

Ja tego nie rozumiem po co na sile przejmowac te amerykanskie wymysly? Nie mamy wlasnej tradycji? Mamy i to o wiele lepsze niz jakies tam haloween ;\

PiXik 31-10-2006 17:57

Haloween jest fajne z jednego powodu ,większość dyskotek robi fajne party w zeszłym roku na dna był megara vs dj lee(konkretnie sam dj lee) więc ja tam lubie haloween choć nie obchodzę;d

Ghost Nieudany 31-10-2006 18:14

Halloween = nowe fajne pierdoły w grach netowych

Tyle wystarczy.

kaczi 31-10-2006 19:02

Nie trawie tego święta... Dla mnie to jest shit.

ari2423 31-10-2006 19:08

psikus <10 znaków>

Upierz 31-10-2006 19:10

To święto to szajz.

MKM 31-10-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 1056957)
Święto zmarłych, a Ty z siebie i ludzi debila robisz? Gratki

Mówi się Dzień Wszystkich Świętych - za świeto zmarłych zostałem dzisiaj ostro pojechany przez katechetke z religi -,^

Co do Hallowen to mi tam z wora czy ludzie się w to bawią czy nie...

TehRegent 31-10-2006 19:55

Tak Reth. Jutro jest Wszystkich Świętych. Klimat żałoby pojutrze.

Diddy 31-10-2006 19:59

Halloween to shit 8-latki ubrane w prześcieradła latają i żebrają.

Palladyn Zawisza 31-10-2006 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1056796)
Sram na amerykanizacje. W Polsce człowieku żyjesz.

Ohh Panie Dr.Unknown tak na marginesie to Halloween nie wywyodzi sie z ameryki lecz z Wielkiej Brytani a dokladnije z Irlandji dlatego jak juz to srasz na irlandyzajce ... btw niestety coraz wiecej Polakow zaczyna obchodzic halloween;/

Yoh Asakura 31-10-2006 22:34

Ja do Halloween nic nie mam, lubię połazić po domach i zbierać cukierki. A jak jakiś chytry człek nie chce się dzielić łakociami to stosuje się starą jak świat metodę - jajka w mała torebkę i rzut w okno. Chytry dwa razy traci.

kidler 31-10-2006 22:39

Pfff, kazdy obchodzi co mu sie zywnie podoba. Dla mnie 'Ateisty', jednak Halloween, bo jest przynajmniej wesolo, a nie stypa u rodziny po mszy na cmentarzu. I tak za duzo szarosci w tym naszym zyciu. Jednak rozumiem, ze dla ludzi wierzacych to swieto, gdzie czlowiek powinien pograzyc sie w zadumie. To wesolych swiat. ; )

@Spider~

Widzisz stary, pora nauczyc sie czytac ze zrozumieniem.

PiXik 31-10-2006 22:41

ktoś dojebał że hameryka i w ogole mamy swoje zwyczaje,a ile "świąt"zaporzyczyliśmy od innych religii,kultur?
pomyślcie

spider-bialystok 31-10-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1057594)
Pfff, kazdy obchodzi co mu sie zywnie podoba. Dla mnie 'Ateisty', jednak Halloween, bo jest przynajmniej wesolo, a nie stypa u rodziny po mszy na cmentarzu. I tak za duzo szarosci w tym naszym zyciu. Jednak rozumiem, ze dla ludzi wierzacych to swieto, gdzie czlowiek powinien pograzyc sie w zadumie. To wesolych swiat. ; )

A co ma uczczenie pamieci zmarlych do wiary w Boga? Mozna nie wierzyc, ale wypada wspomniec w tym dniu zmarlych (a dzien jest dobry, gdyz jest wolny od pracy). A jesli twoje zycie jest zbyt szare to wspolczuje, ale to zalezy juz tylko i wylacznie od ciebie ;]
PS. ateista z malej B)

Pani K. 31-10-2006 23:04

a ja chodzilam. poza tym, ze bylo chujowo i padalo i stopy przykleily mi sie do butow. rzucalismy jajkami. dostalismy czekolade, mnostwo tanich ruskich cukierkow i 20 zlotych. w przyszlym roku nie chodze.

Luthi 31-10-2006 23:23

Halloween- dokładnie- infantylizm jednym słowem, dla innych brak szacunku dla zmarłych.

Swieto zmarłych- pokaz kto kupi wiekszy znicz, ladniej sie ubierze i zrobi bardziej smutną minę.

Szczeze mówiąc piekielnie nie lubie tego święta gdyz szacunek dla zmarłych powinien byc zawsze a nie 1 dzien w roku. Ja jutro na groby sie nie wybieram bo nie bede odstawial szopki przed grobami i pawiana... Do zmarlych z rodziny chodze co miesiąc i pamietam o nich zawsze a nie "raz w roku" debilizm :/

janek@ 31-10-2006 23:28

Zanim zaczniecie juz przesadzac z Ameryka... To powiem tylko, ze maja prawa i tyleB) .
Nie obchodze tego swieta bo jestem katolikiem i bliscy, ktorzy mi zmarli sa wazniejsi niz jakies "cukierki".
Amerykanie udowadniaja swoja plytkosc w ten sposob..

Ciesze sie, ze tego nie obchodzimy bo inaczej takie male dzieci:
-Cukierek albo psikus?
-Psikus
dddd d d d d WOJNA NA JAJKA! Za chwile ktos przychodzi z bazuka wodna i frum bo oknach ;(.
Masakra by byla tu w Polsce bo nie dosc, ze ludzie nie maja na chleb to jeszcze biednych niespodziewajacych sie ludzi ZASTRZELILIBY JAJKAMI@!21.
Bhahah aa

@edit to up
Moze niektorzy wsychodza przed groby zeby grac "debi|a", ale zrozum tylko iz niektorzy ludzie mysla o swoich bliskich poleglych i nie maja czasu posiedziec przy grobie by wspominac dawne czasy(trzeba zyc). Ja np. mam daleko pochowanych bliskich.

Helixaw 31-10-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi (Post 1057654)
[..]
Ja jutro na groby sie nie wybieram bo nie bede odstawial szopki przed grobami i pawiana... Do zmarlych z rodziny chodze co miesiąc i pamietam o nich zawsze a nie "raz w roku" debilizm :/

Równie dobrze twoja dziewczyna może powiedzieć, że nie spotka się z tobą w walentynki, bo cię kocha przez cały rok, anie tylko jednego dnia...

Apropo kominka... To nie była reklama :(

joey 01-11-2006 10:22

Janek@, mi to nie grozi - mieszkam na 9 piętrze.

janek@ 01-11-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joey (Post 1057946)
Janek@, mi to nie grozi - mieszkam na 9 piętrze.

A kto wie co te dzieciaki moga miec :D . (wyrzutnie rakiet, mysliwce f17, nie wspomne o rakietach samonaprowadzajacych, a nie wystarcza zwykle schody?)

idziecie dzis do K/kosciola?

Amonek 01-11-2006 11:23

Wczoraj właśnie z kolegą chodziliśmy na Hallowe'en 1 reklamówka słodyczy i 22 zł , a jako psikus wywalaliśmy wycieraczke do sąsiada.

OnlyM(PL) 01-11-2006 11:39

Jebie mnie to jak walentynki, kurwa! Co za omg to wymyslil?

Quezacoatl 01-11-2006 12:28

Święto IMO beznadziejne, jeden dzień wolny na jeżdżenie po grobach i udawanie żałoby -.-
To ja już wole Hiszpańską wersję tego święta.

Cytuj:

Obys musial udawac -.-'
Nie da się żałować na zawołanie, jak żałujesz to cały czas o tym pamiętasz, masz to w myślach i ci przykro - a nie, że jedziesz stanąć nad grobem, pożałujesz sobie chwilę i jedziesz dalej.

OnlyM(PL) 01-11-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1058143)
Święto IMO beznadziejne, jeden dzień wolny na jeżdżenie po grobach i udawanie żałoby -.-

Go n Fuck urself k?

Obys musial udawac -.-'

janek@ 01-11-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 1058143)
To ja już wole Hiszpańską wersję tego święta.

No przynajmniej lepsze wspominanie zmarlych niz jakies prozne zbieranie cukierkow w dzien, ktorym powinno sie chociarz raz wspomiec swoich zmarlych...

Khazid 01-11-2006 13:45

Popieram Luthi'ego w 100%.

Cytuj:

No przynajmniej lepsze wspominanie zmarlych niz jakies prozne zbieranie cukierkow w dzien, ktorym powinno sie chociarz raz wspomiec swoich zmarlych...
A ja to robię to na każde ich święto. Imieniny, urodziny, czy np. Boże Narodzenie. Nie mam zamiaru pokazywać sąsiadowi, że "mam większą wiązankę".

Btw. chociaż

Cytuj:

Równie dobrze twoja dziewczyna może powiedzieć, że nie spotka się z tobą w walentynki, bo cię kocha przez cały rok, anie tylko jednego dnia...
Walentynek też nie lubię :) Nie miałbym nic przeciwko.

joey 01-11-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL) (Post 1058073)
Jebie mnie to jak walentynki, kurwa! Co za omg to wymyslil?

My, Ciebie też jebjemy.

@topic
Dziś nie padało, na szczęście. Jakby padało, to ja pitole. Z jakimiś starymi babami w autobusie jechałem, ogólnie to moja psychika już nigdy nie będzie taka, jak kiedyś ;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.