![]() |
Cukierek albo psikus? XD
No wlasnie. Jakie macie psikusy dla tych, ktorzy nie daja cukierkow?
Ja wziolem jajka i papier do klopa :D:D Jak byl taki temat, to sry ;< Btw. 10:00 Beware, beware the halloween hare. XD |
Sram na amerykanizacje. W Polsce człowieku żyjesz.
|
ja mam psikusy dla tych, którzy chcą cukierków... A jakie to już nie powiem, bo uznacie mnie za psychopatę, który nie zna się na zabawie...
|
Cytuj:
Noo poowiedz ;d @Un cos tam sssssuper |
Cytuj:
A poza tym Drunk ma rację. Z Ameryki jedynymi dobrymi rzeczami są Coca-cola i McDonald. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Amerykanizacji mówie NIE |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Święto zmarłych, a Ty z siebie i ludzi debila robisz? Gratki
|
Ja powybijam okna w magazynach i staszyć będe ludzi na ulicy: "cukierek, albo pokaże chuja." Bez makijażu, może taki jak mam w avatarze? Ogólnie szydze z tego święta, ale mam pretekst to molestowania Elblążan.
|
I to sie nazywa przywiazanie do tradycji kraju i narodu...
Chcesz obchodzic to poganskie i celtyckie swieto? To wy*******aj do Anglii albo Szkocji! |
Amerykanizacji mówimy tak. Byle takiej jakby finansowej :p
Co do hallloween, to fajna sprawa, ale jakby w inny dzień było :P |
Cytuj:
Ja tego nie rozumiem po co na sile przejmowac te amerykanskie wymysly? Nie mamy wlasnej tradycji? Mamy i to o wiele lepsze niz jakies tam haloween ;\ |
Haloween jest fajne z jednego powodu ,większość dyskotek robi fajne party w zeszłym roku na dna był megara vs dj lee(konkretnie sam dj lee) więc ja tam lubie haloween choć nie obchodzę;d
|
Halloween = nowe fajne pierdoły w grach netowych
Tyle wystarczy. |
Nie trawie tego święta... Dla mnie to jest shit.
|
psikus <10 znaków>
|
To święto to szajz.
|
Cytuj:
Co do Hallowen to mi tam z wora czy ludzie się w to bawią czy nie... |
Tak Reth. Jutro jest Wszystkich Świętych. Klimat żałoby pojutrze.
|
Halloween to shit 8-latki ubrane w prześcieradła latają i żebrają.
|
Cytuj:
|
Ja do Halloween nic nie mam, lubię połazić po domach i zbierać cukierki. A jak jakiś chytry człek nie chce się dzielić łakociami to stosuje się starą jak świat metodę - jajka w mała torebkę i rzut w okno. Chytry dwa razy traci.
|
Pfff, kazdy obchodzi co mu sie zywnie podoba. Dla mnie 'Ateisty', jednak Halloween, bo jest przynajmniej wesolo, a nie stypa u rodziny po mszy na cmentarzu. I tak za duzo szarosci w tym naszym zyciu. Jednak rozumiem, ze dla ludzi wierzacych to swieto, gdzie czlowiek powinien pograzyc sie w zadumie. To wesolych swiat. ; )
@Spider~ Widzisz stary, pora nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. |
ktoś dojebał że hameryka i w ogole mamy swoje zwyczaje,a ile "świąt"zaporzyczyliśmy od innych religii,kultur?
pomyślcie |
Cytuj:
PS. ateista z malej B) |
a ja chodzilam. poza tym, ze bylo chujowo i padalo i stopy przykleily mi sie do butow. rzucalismy jajkami. dostalismy czekolade, mnostwo tanich ruskich cukierkow i 20 zlotych. w przyszlym roku nie chodze.
|
Halloween- dokładnie- infantylizm jednym słowem, dla innych brak szacunku dla zmarłych.
Swieto zmarłych- pokaz kto kupi wiekszy znicz, ladniej sie ubierze i zrobi bardziej smutną minę. Szczeze mówiąc piekielnie nie lubie tego święta gdyz szacunek dla zmarłych powinien byc zawsze a nie 1 dzien w roku. Ja jutro na groby sie nie wybieram bo nie bede odstawial szopki przed grobami i pawiana... Do zmarlych z rodziny chodze co miesiąc i pamietam o nich zawsze a nie "raz w roku" debilizm :/ |
Zanim zaczniecie juz przesadzac z Ameryka... To powiem tylko, ze maja prawa i tyleB) .
Nie obchodze tego swieta bo jestem katolikiem i bliscy, ktorzy mi zmarli sa wazniejsi niz jakies "cukierki". Amerykanie udowadniaja swoja plytkosc w ten sposob.. Ciesze sie, ze tego nie obchodzimy bo inaczej takie male dzieci: -Cukierek albo psikus? -Psikus dddd d d d d WOJNA NA JAJKA! Za chwile ktos przychodzi z bazuka wodna i frum bo oknach ;(. Masakra by byla tu w Polsce bo nie dosc, ze ludzie nie maja na chleb to jeszcze biednych niespodziewajacych sie ludzi ZASTRZELILIBY JAJKAMI@!21. Bhahah aa @edit to up Moze niektorzy wsychodza przed groby zeby grac "debi|a", ale zrozum tylko iz niektorzy ludzie mysla o swoich bliskich poleglych i nie maja czasu posiedziec przy grobie by wspominac dawne czasy(trzeba zyc). Ja np. mam daleko pochowanych bliskich. |
Cytuj:
Apropo kominka... To nie była reklama :( |
Janek@, mi to nie grozi - mieszkam na 9 piętrze.
|
Cytuj:
idziecie dzis do K/kosciola? |
Wczoraj właśnie z kolegą chodziliśmy na Hallowe'en 1 reklamówka słodyczy i 22 zł , a jako psikus wywalaliśmy wycieraczke do sąsiada.
|
Jebie mnie to jak walentynki, kurwa! Co za omg to wymyslil?
|
Święto IMO beznadziejne, jeden dzień wolny na jeżdżenie po grobach i udawanie żałoby -.-
To ja już wole Hiszpańską wersję tego święta. Cytuj:
|
Cytuj:
Obys musial udawac -.-' |
Cytuj:
No przynajmniej lepsze wspominanie zmarlych niz jakies prozne zbieranie cukierkow w dzien, ktorym powinno sie chociarz raz wspomiec swoich zmarlych... |
Popieram Luthi'ego w 100%.
Cytuj:
Btw. chociaż Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Dziś nie padało, na szczęście. Jakby padało, to ja pitole. Z jakimiś starymi babami w autobusie jechałem, ogólnie to moja psychika już nigdy nie będzie taka, jak kiedyś ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |