Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Przeznaczenie oczekuje na Ciebie ... już w te Święta! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=100764)

Dabek 03-11-2006 12:45

Przeznaczenie oczekuje na Ciebie ... już w te Święta!

Czas pogrzebał wiele sekretów.

Świat utracił wiele cudów, i zapomniał o wielu ohydztwach. Ale niektóre sekrety są zbyt mroczne i potężne aby spoczywać w ciszy, pogrzebane pod piaskami czasu na wieczność. Niektóre sekrety nie znają litości dla świata i pozostaną wyryte w umysłach ludzkich na zawsze. Niektóre są tak zawzięte, że w końcu wynurzą się na powierzchnię. Niektóre zrobią to niemal niezauważalnie, inne w sposób obok którego nikt nie będzie mógł przejść obojętnie.

Rzeczy które obróciły się w legendy znów staną się rzeczywistością. Co kiedyś uchodziło za zabobon, w końcu okaże się prawdą. Co było uznane za rzetelną wiedzę, okaże się kłamstwem. Drogi zostaną otwarte a tajemnice rozwiązane. Tragedie i bohaterskie czyny przeszłości zostaną odsłonięte przez śmiałych odkrywców. Dawno zaginione artefakty i zapomniana wiedza przejdą w posiadanie sprytnych i odważnych. Historia zostanie odkryta, a nowa historia zostanie napisana.

Bądź gotowy na czas tajemnic i odkryć. Zajmij swoje miejsce w historii!

Bądź gotowy na Świąteczne Update! A o Świętach możesz porozmawiać tutaj.

Kerin Tale 03-11-2006 12:47

i na otwarcie Pits of Inferno :) będzie naprawdę bardzo, bardzo ciekawie :)

P0nury 03-11-2006 12:53

Brzmi ciekawie, aczkolwiek na razie jestem sceptyczny. Gdyby tak dali chociaż trochę konkretów... :>

Mlecziii 03-11-2006 12:54

Może wpuszczą wreście Apokalipse

Lord Gumio 03-11-2006 12:55

o ciekawie :D moze znowu beda dostepne wszystkie questy skoro all bedzie otwarte xD

Juziu II 03-11-2006 12:59

pisza o TH ;>

Sowa 03-11-2006 13:00

Zapowiada Się ciekawie :>

Tjor masaker pro skater 03-11-2006 13:02

Niech zrobią quest na pharaoh sword ;q

teletoobis 03-11-2006 13:03

byleby tylko bazyla nie ruszali bo znowu bedzie masa tematow o tym co i tak juz zostalo powiedziane ;o

Xerionis_Family 03-11-2006 13:03

ooo to mnie bardzo zaciekawło... aczkolwiek mam nadzieje, że apokalipsy jeszcze nie zrobią... tak czy siak apokalipsy nikt nie przeżyje więc ;( Mam nadzieje, że dojdzie dużo nowych potworów albo wzmocnią graczy z all klas a zwłaszcza palków ;) Tak czy siak troche mnie ten topic przeraził...

Keel 03-11-2006 13:09

Nowe czary? :)

Pramus 03-11-2006 13:16

Muhahha :P Oczywiscie zainteresuje sie updatem, ale watpie bym wrocil do Tibii :P

Myst Rydan 03-11-2006 13:19

Mroczne :D Ale jak zwykle malo konkretow :) Nie moge sie doczekac kolejnego teasera

Sie mapes 03-11-2006 13:21

Jak zawsze, zapowiedz update i wszyscy zaczynaja myslec co by tu powinni zmienic ;). Jesli dodadza nowe tereny oraz kilka nowych stworkow to bedzie super. Gorzej jesli "ulepsza" jakies profesje ;). I moz w koncu bedzie wiadomo jak wyglada Addon 3 :D

Snuja 03-11-2006 13:24

nonono, miała być epoka lodowcowa a mamy archeologię! zwrot o 360 stopni (L. Wałęsa) trąci excalibugiem, bazylem, mino magiem na rooku i innymi takimi. czekam z niecierpliwością!

@Up,up,up iles tam razy
ta nowe czary by się przydały, lubie mieć 20 sposobów zabicia ghoula :P

@Up
lol addon 3, kolejny wyścig kto będzie miał pierwszy addon 3 :D

Sermi 03-11-2006 13:26

Zapowiedź jeszcze mniej konkretna niż przedwyborcze programy niektórych partii... No ale cóż... się pożyje się zobaczy. Może regularny spawn yeti zrobią? Już widze te hunty ;)

Alanus Lutinum 03-11-2006 13:27

Według mnie powinni dodać jakiegoś naprawdę potężnego potwora. Ferumbras - Słaby
Morgaroth - Bardzo słaby
Orshabaal - Najsłabszy
Powinni zrobić takiego monstera, że nawet wszyscy ludzie z serwera by go nie zabili.
Może troszkę grafikę poprawią i pozbędą się noobów :D (marzenia).

Don Toro 03-11-2006 13:33

Cytuj:

Dawno zaginione artefakty i zapomniana wiedza przejdą w posiadanie sprytnych i odważnych.

Czyżby się sprawdziły dawno już wypowiedziane słowa prze Cipy, że "w najbliższej przyszłości powrócą legendarne itemy do gry" (nie pamiętam dokładnie starałem się oddać sens zdania).

grook 03-11-2006 13:34

jestem ciekaw co teraz bedzie oby lepsze niz to co teraz jest ;(

Savir Firestorn 03-11-2006 13:38

a propo

jak cos cytujesz to przynajmiej powiedz z czego, bo wątpie ze jestes taki mądry.

Kshaq 03-11-2006 13:38

Może Spike Sword na Rook'u :D

Succo 03-11-2006 13:44

Itemy?

Powrócą itemy??? Moze dragon scale legs bedzie do zdybycia,albo Blessed shield,golden helmet,soft boots. Czekajmy ^^

Fred Druid of Pacera 03-11-2006 13:46

Kiedy będzie Test Server?
Przed 31 listopada czy dopiero w grudniu.
Bo w grudniu już mam the end PACC:(

Zdechly kret kanalowy 03-11-2006 13:49

te swieta w 2007 czy 08 xD ..a tak na serio ,ciekawe czy teraz tez sie spózniom...ale dajmy im jeszcze jedna sznase xD

The Outlaw 03-11-2006 13:54

Można się było spodziewać że pewnego dnia Tibia wkroczy na drogę komerchy. Jako jedna z niewielu gier Tibia oferuje tak niesamowitą ilość sekretów, tajemnic związanych z niektórymi:

- rejonami gry (od legendarnych miejsc które niegdyś dostępne zostały zamknięte np. knightwatch tower, pits of inferno, przez ogólnodostępne acz wciąż skrywające pewne tajemnice hellgate czy ancient temple, po całkowicie prozaiczne jak mino mage room na rooku oraz kopalnie dwarfów z komnatą bazyliszka)

- przedmiotami (nie dostępne dla graczy excalibug, boots of waterwalking, backpack of holding, dostępne jedynie w przeszłości i zachowane jedynie na najstarszysch serwerachgolden helmet, great shield oraz ostatnio udostępnione dla teoretycznie każdego thunder hammer, magician hat, teddy bear)

- oraz bohaterami niezależnymi (Lubo który wciąż zaklina się że ostatnią mapę rejonu Thais sprzedał przed pięcioma minutami, bazyliszek ukrywający się w kopalniach kazordoonu oraz ci na których jeszcze czekamy - jak na przykład właściciel Mc Noodles który nadal nie otworzył swojego fastfoodu na autostradzie thais-kazz-venore).

Zapewne nie będzie to łatwe zadanie ale może pewna grupa śmiałków z każdego serweru odkryje te wszystkie tajemnice, odnajdzie odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i uzyska dostęp do jakże porządanych od lat rejonów.

Bo w gruncie rzeczy... dlaczego nie? Miną czasy pragnień a nastaną te które pozwolą na spełnienie marzeń najbardziej uporczywym. Mam nadzieję że ten news CipSoftu to ładnie sparafrazowane postanowienie "Dajmy graczom to czego pragną! Złota, śmiechu i zabawy, dobrej zabawy!"

Xarinav 03-11-2006 13:56

No no ciekawie się zapowiada ;)

miśko 03-11-2006 14:10

hmm zapowiada sie ciekawie8o ale ... zeby tylko nie przesadzili. Mogliby wprowadzić blokadą konta po np. 3-5 dedach na 1 dzien, co bardzo ograniczy hakerów

Cederiel 03-11-2006 14:15

Nowość po nowości za szybko to wszystko robią, nie idzie odkryć dobrze jednego a już wychodzi następne..

Knight Simon Dark lord 03-11-2006 14:15

hmmm może ten update da wszystkie rzeczy i doda questy na legendarne a cipsoft stworzy kilkanaście nowych mocniejszych rzeczy które tylko z trudnych questów

nab 03-11-2006 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek (Post 1060809)
Czas pogrzebał wiele sekretów.

Świat utracił wiele cudów, i zapomniał o wielu ohydztwach. Ale niektóre sekrety są zbyt mroczne i potężne aby spoczywać w ciszy, pogrzebane pod piaskami czasu na wieczność. Niektóre sekrety nie znają litości dla świata i pozostaną wyryte w umysłach ludzkich na zawsze. Niektóre są tak zawzięte, że w końcu wynurzą się na powierzchnię. Niektóre zrobią to niemal niezauważalnie, inne w sposób obok którego nikt nie będzie mógł przejść obojętnie.

Rzeczy które obróciły się w legendy znów staną się rzeczywistością. Co kiedyś uchodziło za zabobon, w końcu okaże się prawdą. Co było uznane za rzetelną wiedzę, okaże się kłamstwem. Drogi zostaną otwarte a tajemnice rozwiązane. Tragedie i bohaterskie czyny przeszłości zostaną odsłonięte przez śmiałych odkrywców. Dawno zaginione artefakty i zapomniana wiedza przejdą w posiadanie sprytnych i odważnych. Historia zostanie odkryta, a nowa historia zostanie napisana.

Bądź gotowy na czas tajemnic i odkryć. Zajmij swoje miejsce w historii!

Bądź gotowy na Świąteczne Update!

Zabobon? Ciekawe czy większość Tibijczyków zrozumie o co w ogóle chodzi..
---

Harpagan 03-11-2006 14:24

mam nadzieje że będzie fajnie choć się trochę obawiam że za dużo zmienią ;)

druidek12 03-11-2006 14:25

1. Błagam was, Cipki, bierzcie dane na test server po 11 listopada. (po końcu mojego banana :P)
2. Rare powracają? Ja raczej myśle ze to będzie np. takie coś: wchodzisz do wieży pełnej rarów, jest wąski przesmyk a tu przybiega Apocalypse i rary są nie do zdobycia xD
3. Sprytność... może weżmy takiego Mino Maga na rooku. Jeden go bloczy a reszta przechodzi :P
4. Będą teasery? ^^

Wielki Mancyz 03-11-2006 14:27

Troche mało konkretów w poprzednich uptejdach było więcej pewnych informacji :p ale zapowiada się interesująco :]

Mac-Graw 03-11-2006 14:31

Powiem tylko: "Ja pier...dziele :)" Zapowiada się wspaniale. Teraz pozostaje odliczać dni :D Powodzenia Cip Team ;P

Tekal 03-11-2006 14:31

Ooo ciekawe moze w końcu quest z fire swordem na rooku uaktywniom, chyba powiazany jakoś z minomagiem i ghoulem... byloby ciekawiej i moze po wielu wiekach wrucilbym na moja 24 poziomowa postac na rooku... nie opadły emocje po letnim update a tu już muwią o kolejnym... <hmmm> ale i tak nie kupie Pacca dobrze mi z Faccem...

Rycerski Cinek 03-11-2006 14:32

zapowiada sie fajnie ale moze cos na rooku zrobia :> (wkoncu maja powrocic dawno zamkniete xD)

Wilux 03-11-2006 14:39

ciekawe ale naprawde moglo by byc kilka opisów fotek

Poof 03-11-2006 14:41

yeyeye wreszcie great axe będzie mój

ZeuSbobo 03-11-2006 14:43

Nowe up super ale szkoda ze tylko dla facc
Poniewaz jak stworzy nowe potwory to tylko pacc moze na nie isc tak jak to bylo z wodnymi i hydrami

Dawergo 03-11-2006 14:46

Jak na moj gust znow dowala mnostwo monsters dla h lvls i tyle :) Ale i tak bedzie cool

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.