![]() |
wtf?
Kto mi odpowie na pytanie jak to możliwe?:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13626 Chodzi mi o loga exetrisa Nie bylo ss! Juz link poprawiony |
Naucz się linki wpisywać.
@edit thx |
ee w tym filmiku chodzi o to ,że ten Ex~ napisał
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo to raczej nienormalne:p |
@Up Eh tu chodzi o to że Exte~ się wylogował jak go bili, czyli miał battle więc to praktycznie niemożliwe ;o a jednak ... :< Coś słyszałem o takim bocie.
|
Cytuj:
Można powiedzieć przypadek... :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyszedł krzyżykiem podczas walki a uhał się uhmakerem. Po 3 min go wylogowało>:)
|
EE ? stara metoda z kolegom ktory uha. Jakich 3 minutach ;| po minucie wywala znaczy na tibi 7.6 7.7x tak bylo i chodzi tutaj o przerwanie polaczenia ;]
Bill Picket (czy jakos tak) na pandori juz tak robil jak go strapowalo duzo osob ;) |
z tego co czytam fajny trick :D
napiszcie mi też na PM |
Cytuj:
Po 2 nikt nie leczył :p (widziałeś ? bo ja nie:) ) Po 3 Stał 6 sec :p coś Ci nie pyrgło, ale kombinujesz:D Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiedzdzie dlaczego tak i jak to sie robi PLX:baby:
|
Cytuj:
|
Podsumowując:
Nie mógł mieć kicka, bo by go wylogowało po minucie. Nie mógł go kolega przesunąć, bo w ogień się nie da wepchnąć. @Down: Af, zapomniałem. To musi mieć związek z tym że Dolera to enfo~ |
up...
To Nie mógł byc save serwer bo on sie zalogowal pózniej a jak juz sie wyloguje przy save to sie nie mozna zalogowac... |
Hm... sprawdzilem to z kolega i bylo tak:
1. bilem kolege ( nie w party). 2. kolega dal exit'a. 3. po 2 min. wylogowalo go. Niewiem jak to jest ze 1 min, 6 sek 3 min czy cos... Ja mialem 2 min :P Jakis przypadek. @up: A wlasnie, niewiem czy tez tak macie ale jak jest save i mam Fight'a to niemoge sie wylogowac niewiem czemu :/ _edit_ Moze go kicknelo i wylogowalo bo to pvp world? ( tylko moja propozycja ) |
Kozacy. To napiszcie mi jak sie tak robi na PW. A nie..... -.^
EDIT: Zasałem i ogladnołem ciekawe ciekawe :P |
Cytuj:
|
Nie mam zielonego pojecia jak to sie mogło stać (ja kręciłem:) ) a tymbardziej Exetris. Używał jedynie (albo aż:p ) tbi i miał kicka...
Myśle, że może to ma związek z typem servera - Dolera (e pvp) A może po update, coś, ktoś, jakoś... , no nie wiem |
@ pare up
ktos mowil ze to opcja w tibi prosze o opisanie mi tego na PW Xd |
Pobawcie sie Tibia. CAM : )
@down No to sie pobaw? : ) |
Cytuj:
|
nic nie piszcie to musiał być jakiś błąd gry i tyle.
|
Na debugu chyba wywala z gry wiec jak sie umie go robic no to... :D
Debugi mozna robic z meatem, zauwazylem to jak mialem 27 lvl w miescie rotow :] Wystarczy miec przy sobie 1 meata i robisz se debuga :P (oj ile ja tibi przeinstalowywalem przez moje doswiadczenia :D). Ale nie zawsze sie to udaje :P PS. Probowalem to zglaszac do GMa nawet jak byl u mnie (hack list znalazlem) ale on nic :P |
Tez tak kiedys mialem, mialem skulla 15 min i byl kick (pozniej sie dowiedzialem ze nie tylko mnie kicknelo) po minucie sie lognalem i sie okazalo ze wywalilo mnie z gry a skulla juz nie bylo, chociaz minelo moze z 5 min jego ;P
|
Cytuj:
|
@up
A no tak, rzeczywiscie :P No to nici z mojego meata :( :D |
LOL Ale wy wszyscy spostrzegawczy. Nikt niezauważył że po letnim update jak ci się net rozłącza z różnych przyczyn i niema połączenie z tibią to w pare sekund masz logout. (Wątpię żeby to tylko u mnie wystąpiło) Więc niech nikt niepisze że pisze jakieś bzdury.
|
@up
Pewnie ze piszesz bzdury. Probowalem wylaczac internet na wszystkie mozliwe sposoby a postac i tak pozostawala w grze. |
TA tylko że ja nierozłączałem go tylko sam mi się rozłączał. Raz jak mi prąd wyłączyli to mnie wylogowało i z trzy razy gdy mi się noestrada rozłączyła. Więc niepisz że pisze bzdury bo ich niepisze, a jak niewierzysz to się poprostu nieudzielaj.
|
Jesli kick po wyjeciu kabla z gniazdka i po kicku neo to dla ciebie cos innego to gratuluje glupoty albo poczucia humoru.
A poza tym nie z czasownikami piszemy osobno. |
n/c:p heh jakis bot pewnie
|
Cytuj:
BOTy w tibi nie mogą robić nic więcej niż człowiek! zrozumcie to! jeśli gracz nie może czegoś zrobić, bot TEŻ NIE! boty po prostu zastępują klikanie w ekran przez gracza automatycznymi czynnościami |
Ciekawe...może ctrl+q kliknął xD
|
Cytuj:
Widzialem wersje mega bomba ktory po zabiciu kolesia nie zwraca uwagi czy masz skulla, pz czy cos tam jeszcze tylko odrazu logout ^^ Nie pomyslales ze mozna wyslac sfalszowany pakiet ktory oznajmi ze koles nie ma pz :D Mowisz ze bot robi to co czlowiek ? blad ;] |
hyh :PP jak juz mowimy o pz'tach to ja kilka razy mialem tak ze jak zabilem kolesia to mialem white skulla (wow:D) ale gdy pozniej mnie ktos zabil i sie lognolem w swiatyni rozwniez mialem white skulla :D widzialem tez ludzi chodzacych z white skullem po dp :} ehhhh "tibia to jak zycie , cudy sie zdarzaja" ^^ huheuhe pozdro!
|
Cytuj:
I to jest Mage Bomb nie mega bomb down@ nie ze skullami, tylko w chwili w której pz lock znikł, a skull jeszcze był, POOF lognął... skull mruga przez chyba 5 sekund po zniknięciu pz locka, więc mogło Ci się wydawać |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |