![]() |
Przerwa w działaniu serwerów
Jutro (tj. wtorek 14 listopada 2006) między godziną 12:00 a 16:00 zostaną wyłączone wszystkie servery i strona www.tibia.com. Servery i strona zostana włączone najszybciej, jak to będzie możliwe.
CipSoft Team przeprasza za utrudnienia i liczy na Wasze zrozumienie. |
No nareście zrobią coś z mass kickami
|
To sobie już niepotrenie:baby:
|
Taa lol Po kazdym wyloczeniu serwerów Zostaja mass kicki przez 1-2 dni... ;|
|
Tymon wyprzedziłeś mnie chciałem właśnie to napisać :D.
Osob z Secury to kilka godzin po tej niby naprawie i jutro uważać, u nas to jest tradycją, że po naprawach, upkach są mass-kicki i lagi przez 2 dni :D. |
Mass kicki ?? mnie raz tylko kicknelo a lagow niemam wogole to dziwne ze niektorzy maja kicki i wogole a inni np ja i niektorzy z kumpli wogole nic niech robią restart zeby sie poprawilo :] :D
|
i co to da? szczerze watpie aby pomoglo w czyms... a tylko czas na trapowanie :P i expienie stracony. dobrego dnia.
|
Servery zostana wlaczona jak najszybciej .....
Czyli tydzien kickow :D |
do dupy
kurwa co chwile wylaczaja kurwa ja chce grac a nie czekaćX(
|
Nieeeeeeeeeeeee... ;(
O tej porze (tylko) dzisiaj moge siąść do kompa... :( |
Cytuj:
Lagi są bardzo żadko... |
No kurw# ma# jak ja jestem chory to oni wylaczaja servery. Co za kretyni.:D
|
Cytuj:
|
Celmir, skąd ja to znam? ;)
@Topic: ciekawe czy to coś da... |
arrrggggg a ja sie cieszylem ze dzis lekcij nie mai w tomby i na scaraby pojde hrhrhhrhrhr
|
Hmm czyżby kolejna próba usnięcia "mega bomb" ? ciekawe co tym tym razem wymyślą
|
12 wybiła, a tibia działa :P O lol :)
|
juz 12 a nie wylaczyli;D oby nie wylaczyli bo i tak bedzie tak jak jest....;/
|
(...)
12:11 - Stoje u Willego i piekę chleb... (...) :) |
12:15 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.-.- nie ma to jak byc chorym a tibia nie dziala:D |
Może zrobią coś z ymi mass kickami :D :D :D
|
Tak zrobią będą jeszcze częstsze :D.
No to teraz spóźnili się z wyłączeniem o 15 minut to włączą ok zapewne. Edit: nie ma to jak Num Lock off ;p. |
Ech... A to miał być taki piękny dzień, musiałem zachorować akurat dzisiaj ;). Ale nic, pogram w coś innego. Mam nadzieje, że włączą jeszcze przez 16... Choć znając ich pograć będzie można po 18 :).
Co do mass kicków - doświadczyłem dwóch pod rząd. Bije cyklopa swoim nowym magiem (11 lvl) uciekając oczywiście. No i kick... Loguje się do gry z red hp, cyklop mnie bije, więc uciekam dalej. Po 2 granach i yellow hp cyklopa znowu kick :/. Teraz po ponownym szybkim zalogowaniu musiałem użyć UHa, bo mana mi się kończyła... Więcej grzechów nie pamiętam, serdecznie za nie żałuje :D. |
Dzisiaj wyjatkowo skonczylem lekjce o 12 a serwery wylaczoone !!!
|
Cytuj:
|
Ehh...dzisiaj kończyłem 12:30 szkołę i myslałem ze godzinka więcej tibi a tu kupa... i czekać do tej 16:00... no ale coż bywa :p ...oby nie było mass kicków bo chce jeszcze dzisiaj lvl wbic :]
|
Mam nadzieje,że zrobią coś z lagami na Celeście...
Aff a skoczylem po 12:45 xD pff... |
znając życie servy zaczną dzialac cos kolo 17 :P
|
aff
a dzisiaj z WF miałem zwolnienie! widocznie to jakiś znak xD
może akurat bym padł? a na pewno lvla bym nie wbił (100% do next xD) acha i @offtopic malkolm ty zboczeńcu! :P |
TraAlLAA
po mass kicku stracilem w kasie 100k (aol+blesy)i 600k+expa
Hail_/ Czy większość z was nie może wyczymać bez Tibi te 4 godziny? zal.pl |
Kurde... Po cholere te przerwy? Dzisiaj chciałem wbić z 200 k expa, a tak to pewnie tylko 100 wyciągne... :/
|
Placic im za pacca nie wiadomo ile pieniedzy, a KUR** jak oni traktuja kupujacego?Jak zwykle ścerwo ,tylko im ta kasa w głowie złodzieje kase dostawaja ,a nie umieja porzadnych serwerow postawic.Coraz bardziej zaczyna mnie to w******ć:confused:
Cytuj:
UAUHUAEAUHU rozwalasz mnie,raz w podpisie royal paladyn na antice a dzisiaj juz elite na thori?usheushueuse pqp |
Może naprawią te problemy z lagami bo juz mnie wkurzały totalnie:P Ale moi juz 2 dni pacca poszlo w d''''!
|
:)
na refugii bylo sporo mass kickow w ostatnich czasach
wielu kumpli padlo w fajnym stylu:) to se dzis nie pogram ale miejmy nadzieje ze kickow nie bedzie (moze z 2 tyg :D) i ze jeszcze dzis tibia zadziala hail ref~ |
Zrobia tak jak ostatnio i znow 1 dzien pacc w dupe + kicki przez nastepne dwa dni :| Cip SUX!
|
Po ostatnich "naprawach" na danubi kicki byly co 5 minut ciekawe jak bedzie teraz :D
Watpie zeby to cos pomoglo :P 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
mialem skonczyc bp sd a tu przerwa mam nadzieje, ze cos zrobia bo ostatnio przez mass kicka bym prawie padl :|
|
Nie mam w co grać
Jeśli to bedzie związane z updatem albo z kickami lub lagami to wybacze cipsoftu :p :p
___________________________ Best solo : GS DL DRAGON :cup: :cup: Team solo : Gorlam Banshee :cup: :cup: Knight wymiata YEACH B) |
Cytuj:
l8r |
Ech... Szkoda nawet nie wiem czy wygrałem licytacje domku :( Mam nadzieję, że za godzinę będzie wszystko działać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |