![]() |
Calowanie sie w szkolach
Czy u was w szkolach jest cos takiego? Bo u nas jest sprawa jak sprzataczka przylapala takich jednych na calowaniu sie i rodzicow dyrektorka wzywala. A jak u was?
|
U nas jest całowanie i nikomu to nie przeszkadza...ale to się zmieni dzięki szanownemu panu Giertychowi!
|
O calowaniu nic nie mowili ale jest milion innych kar..:
Jesli nie zmienisz 4 razy botow wciagu roku sprzantasz cala szkole po lekcjach, jesli sie nie stawisz Nagana do dzienika... Buty sprawdzaja przy szkole i zapisuja kto nie zmienil... Musisz pokazac dowod ze to ty np zeszyt legitke.. Za wyjęcie komorki wlaczanej,wylączonej wszystko jedno na terenie szkoly jest ona rekfirowana. Za Nagane sie nie zdaje.. Wszedzie tak pewnie jest. Kolczyki u dziewczyn są rekfirowane. Jesli jest zle ubrana dają jej sweter jakiś ktory magazynują na takie sytuacje... |
Cytuj:
U nas nikt nie sprawdza bo panowie ciecie tylko kawkę piją i radyjka słuchają więc są za bardzo zajęci żeby się tym zajmować Było... Co za jedną nagane!chyba ich powaliło...chyba że za naganne zachowanie :Pale to trzeba 2 razy mieć:P To nasza szkoła jest ,,inkszo'' u nas mogą mieć ale nie za duże :) |
Cytuj:
|
Całowanie u nas jest, i nie widze w tym nic złego.
|
Cytuj:
|
A u nas jak dwóch kolesi przylapali na lizaniu sie w toalecie to wylecieli ze szkoly!!!!!!
|
bardziej debilnych tematow sie nie da wymyslic? grow up
|
Cytuj:
No to ciekawie musiało to wyglądać...nie chce wnikać w szczegóły :P A to było przed ERĄ GIERTYCHA KTÓRY NIE NAWIDZI GEJÓW czy teraz :P |
Dziewczyny całują się na powitanie,trochę mi to dziwnie zalatuje ale spoko.
Ludzi którzy się liżą,widziałem w szkole chyba tylko raz,i nic się im nie stało. |
Dobra, teraz szczerze.
MI osobiscie BARDZO PRZESZKADZA kiedy parka sie namietnie caluje w mojej obecnosci. Troche odpowiedzialnosci, nie kazdy ma ochote na oglodanie cudzej intymnosci. Sa pewne zasady zycia spoelcznego, ktore nawet niewyzyte bachory powinny respektowac. "nagroda" za takie zachowanie jak najbardziej sluszna. |
Cytuj:
Aha pisz z ogonkami :P |
Cytuj:
Co do tematu: Jak ktoś chce, niech się całuje. Dla mnie jest to normalne, i nic złego w tym nie widze. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Laski Laski Laski
Ja się caluję z moją dziewczyną pszed kumplami na każdej pszerwie 8o 8o 8o :] :] :] :] :]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Rządzisz! :cup: :cup: :cup: To musiałeś albo dużo zapłacić, albo nie widzi twej głupoty. |
Cytuj:
Cytuj:
To może nazwijmy to tabu, a to jest tabu, bez zwątpienia. |
Cytuj:
Nie bronie tej parki ale wydaje mi się że z deka dramatyzujesz.Przepraszam to nie jest żaden test ani quiz (text ten nie ma na celu wyśmiać ciebie i twojej ortografii,teraz zapewne możesz powiedzieć że brak mi argumentów i ci to wytykam). Ciekawie to wygląda na pewno podchodzisz do mizających się i dowalasz im text:przepraszam proszę tego przy mnie nie robić, ciekawa musi być reakcja obiektu do którego kierujesz ten text... na pewno wracasz pobity do domu :P Ale chyba ten temat to o szkole był... EDIT: Cytuj:
|
Jak się całują mi to nie przeszkadza, za to namiętne orgie językami to już ten tego, trochę przesada...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic U mnie w szkole tego nie ma, to raczej kiepskie miejsce do tego typu okazywania uczuc ;) |
Cytuj:
Po drugie: calowanie calowaniu nie rowne. i o oile ktos to robi z taktem. Spoko - to naweet jest romantyczne. W innym wypadku... Ale wspomniales o szkole (a takze na przystanku autobusowym, itp, itd). Cofajac sie w czasie: krepowaloby mnie to, gdybym musial obserwowac jak dziewczyna z chlopakiem zapominaja o bozym swiecie i nie zwracaja uwagi na nic pozatym, gdzie w tej chwili jest ich jezyk. NIE SA W DOMU. Tylko w miejscu PUBLICZNYM. Jak TY bys sie czul, gdyby kolega, ktory nie ukrywa, ze jest pedalem rozegral sie i stanal ZA toba. Ja tak sie czuje jak obok mnie caluje sie parka. Wiek, wiekiem - do pewnego czasu bawia malinki, do pewnego czasu respektuje sie takie zachowanie. Ale to naprawde intymna sprawa i nie kazdy ma ochote patrzec na to. I w tym wypadku to sprawca musi sie dostosowac a nie postronny obserwator. Bo z drugiej strony. Skoro osoba calujaca sie publicznie (i namietnie) lamie MOJE zasady zachowania w spoleczenstwie i na moja uwage stwierdzajaca, ze tak nie wypada odpowiadaja "to odejdz" - spoko. Ich prawo. Ale wtedy jestem bardzo niemily - lapie za tylek dziewczyny, robie jej malinke (wstaw tu cokolwiek co ty chcialbys zrobic swojej dziewczynie i na twoich oczach robi to twoj kumpel TWOJEJ dziewczynie) - i mam gdzies, ze to im przeszkadza. Przeciez moga odejsc. Ktos kto nie szanuje mojej intymnosci (a ogladanie cudzej intymnosci jest jak najbardziej MOJA intymnoscia) nie zasluguje na to, zebym ja sznowal jego intymnosc. I o ile tobie to nie przeszkadza - mi tak. O ile ty pozwolisz w swojej obecnosci na takie harce - ja nie. I o ile ciebie dziwi kara - mnie jak najbardziej cieszy. I ciesze sie, ze w jakiejs szkole znalaz sie ktos kto respektuje takie prawo. Cytuj:
|
rotfl. a mi sie nie podoba jak ktos dlubie w nosie idac przez miasto, albo drapie sie po jajach, bo to nie wypada, moze powinienem zbudowac kilka stosow w centrum i spalic kilku dlubaczy i jajco-drapczow dla przykladu?
|
Cytuj:
Tak z czystej ciekawości...masz dziewczynę jeżeli nie a będziesz miał to gwarantuję ci że jak ją będziesz kochał to złamiesz dla niej nawet zasady moralności i inne... Cytuj:
POLECAM FIREFOXA 2 ! |
Cytuj:
|
matek - twoje nazwisko to.... niech zgadne... giertych?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Porównywać Matka do Giertycha czemu sam na to nie wpadłem! @Matek Cytuj:
__________________ |
Ok, troche z porownaniem do giertycha przegieliscie, wiec zrobcie eksperyment:
Idzcie do zamknietego (cztery sciany, dach, sufit, 2xdrzwi) pomieszczenia w ktorym jest duze skupisko nie znajacych sie ludzi (przychodnia, urzad miasta, urzad pracy, bar mleczny). Najlepiej w trzy osoby. Niech parka robi to o czym tu rozmawiamy a trzeci niech obserwuje reakcje ludzi stojacych w poblizu i przechodzacych. Moze wtedy pojmiecie o co mi chodzi. Cytuj:
|
Cytuj:
Niektórzy się wnerwią i zwrócą uwagę parce ale ci bardziej spokojni oleją ich... Według mnie należy takich właśnie olewać, niech robią co robią... Cytuj:
|
Mateeek! Jadom po tobie!
A tak na serio: Mi pocalunki nie przeszkadzaja, byleby sie nie "jedli" nawzajem. |
U nas calowanie, nie jest zabronione, ale i tak jesli u nas w budzie jest cos zabronione to nauczyciele przymykaja na to oko,.. np, komorki i inne takie..
Chyba ze chodzi o naprawde powazne rzeczy a nie jakies "pierdoly giertychowskie" to juz wzyzwaja rodziców,.. np, Notoryczne opuszzczanie zajec jak oni to mowia, i inne gierki :P P.S Ostatnio moja wychowczyni zadzwonila ze nie chodze, i sie opierda**m, :P "I trzeba mną wstrząsnąć",.. Gah.. |
Jak dla mnie to oni moga nawet sex uprawiac na korytarzu, zwisa mi to totalnie, ich intymnosc i jak sie chca nia dzielic to coz, ich wybor.
|
Całowanie się w szkołach... tym, którzy wylizują sobie migdałki, chodzi głównie o coś w stylu 'Ty, Ewka/Marek, patrz, mam chłopaka, a Ty nie, hehe'. Więc niech wy*******ają się lizać na zewnątrz. Z tym Giertych i reszta mają rację. a mundurki to niech sobie sami noszą.
@VeLvet Sam zwróciłbyś uwagę na pisownię, mądralo, kurwa. |
Ciekawe ;o
U nas raczej nikt sie nie lize tylko normalne obejmowaniu czy przytulanie. A jesli chodzi o lizanie w publicznym miejscu to no prob tylko nie na pokaz. |
kiedy ktoś w publicznym miejscu na widoku się "liże" to mnie to denerwuje, ponieważ jak dla mnie wtedy człowiek obesrwowany z boku wygląda zwierzęco (budzi się w nim zwierzęcy instynkt), to tak jakbym miał oglądać jak ktoś się drapie po brzuchu albo jak trzyma ręke w spodniach drapiąc się po genitaliach.
|
U nas w szkole jeszcze nie widziałem, by ktoś się z kimś całował, bo to nie miejsce na czułości...
Po części popieram Matka. Całowanie się w miejscach publicznych jest niestosowne. Co więcej, to wręcz głupie, ja np. nie chciałbym, żeby ktoś oglądał, jak ja wymieniam czułości z dziewczyną. To moja i jej sprawa, a wręcz intymność. Ci, którzy lubią, gdy ktoś ogląda jego zabawy z partnerką/partnerem, są IMHO nienormalni... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |