![]() |
Gra KNIGHTS - nie reklama.
Otóż dzisiaj w grze knights pojawiły się zdięcia itemów jakie się ma. Patrzę z ciekawością i co widze? ITEMY Z TIBI. Przez chwile patrze i myśle że nie na tą strone wszedłem ale to ta. Jeśli nie wieżycie sami sprawdźccie.
|
Jeśli byś mógł podać tą stronkę.
|
Proszę bardzo :
www.knights.pl |
Sprawdziłem, i rzeczywiście - ładny plagiat, nie sądze, ze CipSoft by im dał prawa autorskie do tych obrazków...
Prosze tu adminów, o skierowanie sprawy do CipSoftu. Tutaj fotka: http://img220.imageshack.us/img220/1/plagiatql6.jpg |
lool :D znaki znaki 4 znaki kto dogonie je?
edit: Own3d. Gram z 10 min a już mam 5 poziom... edit2:7 xD edit3: Głupia gra :< |
No nieźle... Ciekawe co na to CipSoft jeśli ktoś ich poinformuje... ktoś chętny do napisania maila?
@Down No , a jak? Chociaż wole pale ;) |
Jak rozumiem CipSoft może podpieprzać grafiki firmie Origin z gier m.in. Ultima VII, VIII, ale jak ktoś podpieprzy grafiki CipSoftowi (btw, leather helmet jest prawie żywcem z U7) to już na stos? ;]
|
Napisałem o tym na ich forum: http://www.niq.pl/knights/viewtopic.php?p=1815#1815
Ciekawe czy ktoś odpowie ;] |
Cytuj:
A swoją drogą, chłopakom przyda się lekcja o prawach autorskich ;) |
|
Plagiat. Zwykły plagiat.
Założył już ktoś o tym temat na forum.tibia.com? @edit Lol, miałem założyć, ale właśnie się zorientowałem, że mnie hackneli :( |
Cytuj:
Co do gry jest nudna. |
Haha, ta odpowiedź mnie rozwaliła :D.
Cytuj:
|
Zastanawia mnie kwestia praw autorskich. Cipsoft nie moze sie do nich przyczepic, bo sam nie ma praw autorskich do roznych rzeczy, ktore "pozyczyl" od kogos innego :) W gruncie rzeczy nie moze ich pozwac za sciagniecie zywcem grafik.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Wieszok
Owszem, owszem @top Dodałem swoje trzy grosze. Mam nadzieję, że szybko to się skończy. Tak wogóle to w tibie gra tyle osób, że prędzej czy później ktoś by to znalazł :P Do tego musze stwierdzić, że niektórzy z tego forum to do... tzn. są dziwni:p |
Cytuj:
|
haha
Napisalem posta do tamtego temaciku :p . Ale zemie evul noobek :evul: . XD Jak myslicie kiedy ta gra siadzie? A ile lat autor dostanie? |
@janek@
Prędzej Ty dostaniesz bana za spam w wszystkich tamatach na forum, niż tamten koleś pójdzie siedzieć. |
Ci ludzie z tego tam forum nie rozróżniają piractwa od plagiatu, z tym, że plagiat to wg. mnie gorsza rzecz.
A niby czemu Cip~ nie miał by pozwać ich o odszkodowanie? 'Autor' tej gry zarabia na niej sprzedając płatne konta, i gra ta ma kilka tysięcy graczy. Poza tym Ultima a tibia to co innego, cip soft sam narysował te obrazki, a nie żywcem je skopiował.... |
Mam nadzieje ze skasują te dupną gre, ona jest bez sensu! W 3 dni nabiłem w niej 104lvl...
|
Już jest temat na forum Tibia.com... Ciekawe co na to Cipsoft...
|
Strona przeżyła zmasowany atak forum.tibia.pl xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |