Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Titania - No i masz... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102899)

Phalanx 19-11-2006 17:34

Titania - No i masz...

Wczoraj Latuz grający na Titanii zdobył 200 level.. I jest kolejnym w tym elitarnym gronie. Muszę przyznać, że expi on całkiem szybko, ale sądzę, że taifuna devilry'ego nie przebije :).

Raditz Saiya-jin 19-11-2006 17:37

watpie ze mial taki zamiar -_-'

Emok 19-11-2006 17:40

Latuz 200 lvl zdobył 15.11.2006. :)

Phalanx 19-11-2006 17:46

OK, powiedziano mi ze wczoraj, sam nie wiedzialem dokladnie.. dzięki.
Tak swoją drogą jak Emok już tu jest - Myślałem że postać Emok the Brood to był coś około 95 EK? Teraz ma lvl 15...

Emok 19-11-2006 17:59

lol, to była moja pierwsza postać :P
Teraz gram innymi charami.

Kolos from rodos 19-11-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phalanx (Post 1088302)
Muszę przyznać, że expi on całkiem szybko, ale sądzę, że taifuna devilry'ego nie przebije :).

Nie ma szans.Taifun na dzień dzisiejszy ma 345,876,244 mln exp, Latuz natomiast 129,396,039 mln exp więc wychodzi na to, że taifun zamiast expić i wbijać 276 lvl, mógłby zrobić 2x 200 lvle :)

Smichael 19-11-2006 23:11

myslicie ze Latuz nie ma rl life like taifun hehe?

Lovah 19-11-2006 23:32

Latuz jest jednym z nielicznych 200 lvli, których szanuje... bo wiekszosc z takich postaci to ultimate-sharing nastolatków na servach Non-PvP, a Latuz wraz z legendarnym Unitem nie raz pokazywał legendarne umiejetnosci na polu bitwy.

O ile Taifuna raczej Latuz nie dogoni, to ciekawe czy da rade dogonic Garimo z levelem?

Smichael 20-11-2006 00:28

up zgadzam sie :P
a co do garimo i latuza to obaj teraz pg pg ;>
garimo ostatnio w 10 minut zlootowal 3 RH i Dragon shielda lol :P to sie nazywa lucky ba**stard

Yapan 20-11-2006 08:10

Te, uważaj se z tymi legendarnymi umiejętnościami Latuza i Unitu. Samego Latuza sklepaliśmy dwa razy, raz przyszliśmy po niego sami, a raz to on sam przyszedł po siebie:) Tak więc z tymi umiejętnościami to nie przesadzajcie, nie ma co się podniecać super kombosami jak ktoś używa NG bota;)

Morii 20-11-2006 16:19

To ze ktos jest zgrany nie oznacza ze walil na NG :) jestem teraz czlonkiem tej gildi, mialem okazje brac udzial w niedzielnej bitwie i wiem jak padl 133 ek blokujacy most , zareczam ze ng bota nikt nie uzywal:)

Massior 20-11-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1089416)
Te, uważaj se z tymi legendarnymi umiejętnościami Latuza i Unitu. Samego Latuza sklepaliśmy dwa razy, raz przyszliśmy po niego sami, a raz to on sam przyszedł po siebie:) Tak więc z tymi umiejętnościami to nie przesadzajcie, nie ma co się podniecać super kombosami jak ktoś używa NG bota;)

Yeee na Iridi też pokazałeś x] Gl & hf ;)

Yapan 20-11-2006 22:42

Chodziło mi gdy działali jako Unit, tzn jako całość, a to co się w CF dzieje to nie wnikam. Już zresztą nie chodzi o bota, ale to że ktoś ma 200 lvl nie znaczy że ma legendarne pvp;)

Noras 20-11-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1090720)
Chodziło mi gdy działali jako Unit, tzn jako całość, a to co się w CF dzieje to nie wnikam. Już zresztą nie chodzi o bota, ale to że ktoś ma 200 lvl nie znaczy że ma legendarne pvp;)

Nie mozna mowic ze ma legendarne pvp poniewaz nie zna "opoznionego comba yapana" :(

Carisha 20-11-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1090720)

Do dzisiaj pól Tibi zachwyca się Akcjami Unitu... i każdy znich musiał mieć bardzo dobre pvp po za tym nie wiesz czy mają NG a ty nawet jak byś miał to nigdy byś nie miał takiego zgrania zresztą gildi i pvp niź Unit....

Btw. nie wiem czym sie tak zachwycać Latuz padł 2xrazy a lie razy w padliscie od Latuza?

Master Vilum 21-11-2006 08:43

Tak podniecajcie sie LAtuzem to wasz Idol przeciez nie tak?:>

LvL praktycznie gowno daje kazdego mozna zabic....wiec nie pieprzcie mi tak jak nooby w carlin "On ma 200lvl i on jest robocop" lol...

Yapan 21-11-2006 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1090786)
Do dzisiaj pól Tibi zachwyca się Akcjami Unitu... i każdy znich musiał mieć bardzo dobre pvp po za tym nie wiesz czy mają NG a ty nawet jak byś miał to nigdy byś nie miał takiego zgrania zresztą gildi i pvp niź Unit....

Btw. nie wiem czym sie tak zachwycać Latuz padł 2xrazy a lie razy w padliscie od Latuza?

Sorry stary, paść na 200 lvlu od bandy 80 lvli, a paść na 80 lvlu od bandy 130+ lvli to jest co innego. Wogóle zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy bo gówno wiesz o mnie, o mojej gildii i naszym zgraniu. A jeżeli mówisz że każdy z nich miał/ma dobre pvp to jesteś bardzo daleko od prawdy. Unit to Gaura, bez Gaury nie będą mieli takiego zgrania ani organizacji. Ale niektórzy mają klapki na oczach;)

Moriento 21-11-2006 14:18

Dokladnie jak nie wiecie to sie kurwa nie wypowiadajcie !!

esdek 21-11-2006 15:30

br?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1089219)
Latuz jest jednym z nielicznych 200 lvli, których szanuje... bo wiekszosc z takich postaci to ultimate-sharing nastolatków na servach Non-PvP, a Latuz wraz z legendarnym Unitem nie raz pokazywał legendarne umiejetnosci na polu bitwy.

O ile Taifuna raczej Latuz nie dogoni, to ciekawe czy da rade dogonic Garimo z levelem?

Za to twoje ,,legendarne" umiejętności w wypowiadaniu się stoją na niskim poziomie..

Cytuj:

Tak podniecajcie sie LAtuzem to wasz Idol przeciez nie tak?:>

LvL praktycznie gowno daje kazdego mozna zabic....wiec nie pieprzcie mi tak jak nooby w carlin "On ma 200lvl i on jest robocop" lol...

,,Utevo Gran Mas Vis" r0x..

Carisha 21-11-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1091110)
Sorry stary, paść na 200 lvlu od bandy 80 lvli, a paść na 80 lvlu od bandy 130+ lvli to jest co innego. Wogóle zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy bo gówno wiesz o mnie, o mojej gildii i naszym zgraniu. A jeżeli mówisz że każdy z nich miał/ma dobre pvp to jesteś bardzo daleko od prawdy. Unit to Gaura, bez Gaury nie będą mieli takiego zgrania ani organizacji. Ale niektórzy mają klapki na oczach;)

czytać nie umiesz ?? sam napisałeś "Chodziło mi gdy działali jako Unit" jako Unit mieli bardzo dobre pvp.. po zatym baranie no i co z tego że ma 200 lvl?? jak jest 10 osób po 80 lvl + i mają go w trapie to kiedyś musi paść prawda??

aha Btw : dobrze że ty wszystko wiesz :)

Master Vilum 21-11-2006 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1091258)
Za to twoje ,,legendarne" umiejętności w wypowiadaniu się stoją na niskim poziomie..

I to mialo byc smieszne? To bylo smieszne z 2 miechy temu a teraz to jestes zalosnym gowniarzem bo wypowiadasz sie pod jakims name a nie prawdziwym podaj real name to wtedy pogadamy a no tak.......tacy jak ty mowia tylko pod ukryciem....

Martinesz 21-11-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1091387)
czytać nie umiesz ?? sam napisałeś "Chodziło mi gdy działali jako Unit" jako Unit mieli bardzo dobre pvp.. po zatym baranie no i co z tego że ma 200 lvl?? jak jest 10 osób po 80 lvl + i mają go w trapie to kiedyś musi paść prawda??

aha Btw : dobrze że ty wszystko wiesz :)

lol, bez wątpienia ty, grając na non-pvp masz profesjonalne pvp i strasznie dużo wiesz o świecie na jakim gra yapan. nawet nie masz doświadczenia w wojnach, to nie wiem, po co wogóle tu się wypowiadasz... n/c

umiejętność zrobienia trapa to jest dopiero sztuka ^^ nie jest wcale tak łatwo, no, ale master CARISHA, wie wszystko, wie jakim jest masterem na non-pvp.

btw: myślę, że yapan o wiele więcej wie o Ciebie.
po 1sze gra na tym servie,
po 2gie np. każdy widział jak zeebee leciał na cave bocie <Ss na tibia.de> słuszność w tym, że unit uzywa(ł) botów.
po 3cie nie grasz na tym servie. tylko znasz historię z opowiadań i filmów.

kokos@ 21-11-2006 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1091110)

Mala sprawa nie mow do niej jak do faceta:PP bo to jest raczej kobiece iie ile razy trzeba to tlumaczyc??;) Dobrze mowisz ubic Latuza to jest osiagniecie ale Vilum mylisz sie mowiac ze nic lvl nie daje!!:P daje bardzo duzo ale i tak bez pvp to gowno sie z tym lvl zrob i:D jesli sie umie wykorzystac ten lvl to wtedy nie jest juz tak lajtowo:P A co tdo tego ze Unita taki boski odpowiedz brzmi tak jak mowiles bez Gaura nie ma Unitu:) On nimi steruje jak pionkami w partii szachow a oni go słuchają i w tym jest ich sila:D ale Ostatnia wojna pokazala ze nie jest taki niepokonany:D

Torpedo 21-11-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1091471)
lol, bez wątpienia ty, grając na non-pvp masz profesjonalne pvp i strasznie dużo wiesz o świecie na jakim gra yapan. nawet nie masz doświadczenia w wojnach, to nie wiem, po co wogóle tu się wypowiadasz... n/c

umiejętność zrobienia trapa to jest dopiero sztuka ^^ nie jest wcale tak łatwo, no, ale master CARISHA, wie wszystko, wie jakim jest masterem na non-pvp.

po 2gie np. każdy widział jak zeebee leciał na cave bocie <Ss na tibia.de> słuszność w tym, że unit uzywa(ł) botów.

SKad mozesz wiedziec ze nie ma profesjonalnego pvp, ze nie ma doswiadczenia w wojnach??

Trapniecie kogos na cyclo nie jest wcale wielka sztuka wiec dziwie sie ze sie podniecasz tym lol wytarczy dobra organizacja i plan i zrobione a ze jak jakas chamara sie za kims rzuca to jest szansa ze sie to uda i w tym przypadklu wam wyszlo...

po 3. Taa ona zna historie unitu z opowiadan i filmow i co z tego?? Jest wielu takich ktorzy ci powiedza ze unit jest wielki bo o nim i jego akcjach slyszeli z wielu zrodel. Uwazasz to za powod by po kims jechac?? Ja tez sadze ze unit jest gildia znana, zgrana i wielka bo jednak potrafili sobie podporzadkowac ten serwer. I napewno mam odrobine szacunku wobec ich dokonan.
po 2.Kazdy widzial ze zeebe lecial na bocie ble ble ble a inni moze sa bez skazy??
po 1. Nie musi tu grac by miec swoje zdanie

Smichael 21-11-2006 18:14

w sumie kazdy ma swoja racje moze yapan ma dobre pvp nie powiedzial bym ze nie tyle ze smierc latuza heh na cyclo spojrz Arrow po 1 ue prawie hitnął floor wiec nie mow mi o tym ze lvl nie ma znaczenia.... a po 2 wiem napewno ze wiara w unicie lubi wyzwania i sie nie przejmuje jakas tam smiercia..

Master Vilum 21-11-2006 18:24

Chcialem powiedziec ze lvl tak az duzo nie daje liczy sie raczej pvp to pomijajac Taifuna ktory nie musi miec pvp praktycznie...:> Ale kazdy jest do ubicia tak jak mowilem nie ma tak zwanych "Robocopow"

Carisha 21-11-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1091471)

Martinesz a jak tobie idzie PK na Candi?? Po za tym skąd wiesz że nie grałem na świecie PvP.... nie liż tak mocno tyłka Polakom bo aż nie dobrze sie robi..

@Kokos

jak zawsze ma dużo do powiedzenia...

@Torpedo

Jedyny normalny

@Master Vilum

zgodze sie z tobą

Yapan 21-11-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1091580)
w sumie kazdy ma swoja racje moze yapan ma dobre pvp nie powiedzial bym ze nie tyle ze smierc latuza heh na cyclo spojrz Arrow po 1 ue prawie hitnął floor wiec nie mow mi o tym ze lvl nie ma znaczenia.... a po 2 wiem napewno ze wiara w unicie lubi wyzwania i sie nie przejmuje jakas tam smiercia..

No cyclo to cyclo, a co z deadem koło kazz draga? ;) Poprostu sam się władował w trapa.

No lvl daje, oczywiście że daje, ale chodzi o to, że jeżeli ktoś wbił 200, 300, 400, czy 500 lvl nei znaczy że ma dobre pvp. Bardzo często wręcz odwrotnie.

SeQ_PL 21-11-2006 23:18

Okhrana nie miala zgrania ot co. Gratz dla Versa ktory pomyslal i uciekl do kazo jak z morita chcielismy ich ubic :P. A co do tych wojen to kazda strona ma minusy.
@Edit:
Te pro playa Sinatra i co nadal mi grozisz za blu ropke? :<

Morii 21-11-2006 23:34

NIe ma I nie bedzie graczy niesmiertelnych na serwerwach pvp.

Smichael 21-11-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1092203)
@Edit:
Te pro playa Sinatra i co nadal mi grozisz za blu ropke? :<

nigdy sie za takiego nie uwazalem a tymbardziej ciebie jak zaczynalem grac miales 70 lvl ja CIe wyprzedzilem i przestalem grac z powodow zbyt czestych kickow hehe masz pecha bo gdybym gral to bys lache ciagnal kotku :* anyway mam wazniejsze rzeczy do roboty jak patrzec sie w monitor i bic wrle
dla mnie tibia to rozrywka a nie zycie wole spedzac czas z moja kobitka niz sie podniecac skullstafem czy g armem z wrla..

Osiol221 22-11-2006 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1092234)
nigdy sie za takiego nie uwazalem a tymbardziej ciebie jak zaczynalem grac miales 70 lvl ja CIe wyprzedzilem i przestalem grac z powodow zbyt czestych kickow hehe masz pecha bo gdybym gral to bys lache ciagnal kotku :* anyway mam wazniejsze rzeczy do roboty jak patrzec sie w monitor i bic wrle
dla mnie tibia to rozrywka a nie zycie wole spedzac czas z moja kobitka niz sie podniecac skullstafem czy g armem z wrla..

to dobrze że jesteś taki życiowy ale kogo to obchodzi??

Smichael 22-11-2006 13:00

@up get a life babe..
a co mnie to obchodzi co tam seq sobie mamrocze pod nosem .... skoro dla niektorych tutaj tibia jest wazniejsza od reala to w/e za 20 lat beda dziecia opowiadac o dziecinstwie no od 15 do 20 roku zycia gralem w tibie wiec dlatego nie mamy na chleb bo niestety kiepsko z wyksztalceniem. a tera nie ma tibi wiec nawet itemow sellnac nie moge
uahauha :(?

Sorcers of titania 22-11-2006 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1092554)
@up get a life babe..
a co mnie to obchodzi co tam seq sobie mamrocze pod nosem .... skoro dla niektorych tutaj tibia jest wazniejsza od reala to w/e za 20 lat beda dziecia opowiadac o dziecinstwie no od 15 do 20 roku zycia gralem w tibie wiec dlatego nie mamy na chleb bo niestety kiepsko z wyksztalceniem. a tera nie ma tibi wiec nawet itemow sellnac nie moge
uahauha :(?

Dobrze powiedziane Smichi :****** Jedziemy sQ :D

Smichael 22-11-2006 13:07

: ] wiesz ten co pisal to do gory to pewnie seq se zrobil nowe konto na tibia pl :p

Sorcers of titania 22-11-2006 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1091258)

To nie jest juz smieszne, to jest poprostu glupie i zalosne ze ciagle sie ktos z tego nabija, masz odwage stanac przeciwko unitowi ? Dlaczego teraz nikt nas nie jedzie gdy jestesmy wolni cooo boicie sie? Gdy bylismy w wojnie wszyscy mysleli ze jestesmy banda noobow to mozna nas wyzywac i lizac sie unitowi no ale teraz jakos nie widze ublizen na nasz temat :D? , Ja tez mialem okazje bic sie z Unitem, i wiem ze nie jest mozliwym skombowac mnie tak jak mnie skombowali bez zadnego sh*tu , padlem ze stone skinem i full mana w jednej chwili aha no ... raczej nie walneli by we mnie wszyscy praktycznie w tej samej sekundzie no chyba ze mieli bota ! :D

I popieram tutaj Viluma i Genka.

Sorcers of titania 22-11-2006 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1092559)
: ] wiesz ten co pisal to do gory to pewnie seq se zrobil nowe konto na tibia pl :p

Heheh bankowo ! :D

Smichael 22-11-2006 14:27

Btw ja tez popieram Villuma i Gena bo wiem dlaczego unity mialy z nimi wojne ale seq nie wie :P P

Master Vilum 22-11-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcers of titania (Post 1092568)
To nie jest juz smieszne, to jest poprostu glupie i zalosne ze ciagle sie ktos z tego nabija, masz odwage stanac przeciwko unitowi ? Dlaczego teraz nikt nas nie jedzie gdy jestesmy wolni cooo boicie sie? Gdy bylismy w wojnie wszyscy mysleli ze jestesmy banda noobow to mozna nas wyzywac i lizac sie unitowi no ale teraz jakos nie widze ublizen na nasz temat :D? , Ja tez mialem okazje bic sie z Unitem, i wiem ze nie jest mozliwym skombowac mnie tak jak mnie skombowali bez zadnego sh*tu , padlem ze stone skinem i full mana w jednej chwili aha no ... raczej nie walneli by we mnie wszyscy praktycznie w tej samej sekundzie no chyba ze mieli bota ! :D

I popieram tutaj Viluma i Genka.

Jestem z toba bro xD

Miku 23-11-2006 00:12

@Smichael

Cry me a river :(.

@Latimerid

Tak wyzywasz Seqa i mu "jedziesz", a chyba nie wiesz, jaka pompe maja ludzie z ciebie x)

@Vilum

Ciagle gra toba 1337 ownerow jak na wojnie? Bo sie nie orietuje tymczasowo co sie dzieje na Titanii.

_/ Seq the Hamster

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01.