![]() |
Koniec z pirackim Lineage 2 ??
http://lineage2.com/news/news.html#a007871
http://www.l2extreme.com/ Hosterzy OTSow nie znacie dnia ani godziny! |
mój kumpel grał w lineage na jakims tam servie który własnie zamkneli.
teraz siedzi w domu i wali glowa w biurko :). nawet tibia juz go nie cieszy :( |
Muahahahhahahahhahaha....
Jeżeli to prawda, to kocham cie :* Bo moi kumple znowu wrucą do Tibi na 85%:) Chetszocik & Saturos Come xD |
huh, ostro xD
|
Narazie zamkneli tylko 2 servery, które używały oryginalnych plików z servera globalnego, aby upodobnić gre do tej na oficjalu. Extreme i Existance. NCsoft zaczyna walke z piractwem, podobnie jak CIPsoft z Open Tibia Server.
|
ha-ha-ha i dobrze Oni sie narobili na grę a ci se to wykorzystują no i dobrze gra jest płatna;Chcesz grać-PŁAĆ!
|
EEe ja se wole pograc u kumpli za friko :p
|
e tam lineage i tak jest do dupy:P tibia tez:P cs:cz i day of defeat rox (chociaz nie rpg)
|
@up grałeś kiedys w lineage II (na globalu'u) ?
|
ummmm lineage moze ale nie lineage 2, gra w porzo
|
Tiaa,eXistence zamknięte...szkoda,że na nim gram... Jak was ciekawi eXistence będzie działał conajmniej do maja,a może i dłużej.
Zapraszamy na strone www.existence.zgierz.net |
Mocne, po prostu mocne. :P Jaka kara, FBI
|
No i dobrze. Napracowali się to mają prawa autorskie.Może CIPy też się o swoje upomną :p .A tak apropo to jak oni zamkneli te servy??
|
Imho przesada.. o.o
|
ja gram w L2 bo mi sie podoba to, że nie jestes uzależniony od 4 profesji, ale to nie znaczy ze kończe z grafiką tibijska
|
Cytuj:
Nigdy bym za gre internetowa nie zaplacil bo przeciez moge kupic gothica 2 i bede mial prawie to samo ;]. Nie przypadla mi do gustu ta gra wole NFS'a u2. Mimo to, ze lamali prawa autorskie to i tak beda powstawaly inne servy i tak wkolko... P.S. Zdziwilo mie to, ze FBI sie tym zajelo XD. Myslalem, ze zajmuja sie jakimis bardziej dramatycznymi przestepstwami. |
Cytuj:
OTSy to efekt ciężkiej pracy sporej grupy programistów.... którzy robili to od nowa..a nie ukradli pliki.... tak więc.... cipsoft nic im nie może zrobić, chyba że jakiś idiota postawił OT z "real tibia map", no to tam CIPSoft może zarządać zamknięcia takiego OT... A co do L2..... Dziwi mnie, że zamknęli eX... skoro to nie jest podwórko amerykanów (serwer stał u szwabów).... no ale nie ważne.... Bać się nie muszą serwery L2j :] i dobrze, bo na takim gram a zresztą..... kij tym wszystkim MMORPG w twarz.... ide na Diablo 1 :] |
@up mogą im zrobić i to dużo ci "programiści" używają klienta tibi i grafik a to jest łamanie prawa autorskiego
|
Cytuj:
|
Nie można porównywać OTS'ów tibijskich do porządnych, prywatnych serverów L2. Servy w L2 są/były dużo bardziej stabilne, grało na nich zdecydowanie więcej osób i itemy z tych serv'ów miały stosunkowo sporą wartość na aukcjach internetowych.
|
Powiem ci ze widzialem aukcje na allegro, na ktorych ludzie opylali 120ms z 100000 sd na otsie za 80zl :)
|
Cytuj:
kthxbye |
Cytuj:
Toż to oczywiste, że owner prawa nie łamie! Ciężka praca programistów. Zły gracz łączy się za pomocą cipsoftowego klienta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |