![]() |
Wydarzenia z Candi
Witam. Prosze tu podawać wszelkie nowe informacje ze świata "Candia".
Np. Ze ktos sprzedal postac, lub konczy grac :P Albo jakies ataki (poważniejsze) na miasta. |
Raidy są takie biedne że żal. Dają co pare dni piraty, bez bossa, bez corsair, 0 emocji ;s
Handel harami to normalka ;| |
18:12 Gandihash [45]: szary masz taki outtif ze sam jak suczka wygladasz:D hehehe:D
|
@up
Przezabawne. @temat Co sie moze dziac na non pvp?:p |
Można zabijać Magic Wallami :P
|
Kiedys widzialem filmik, jak 27 paladyn zabija na non pvp, zdjal 50 sorca na necro i 60druida na guardach:p Ale to chyba na Securze bylo.
|
Temat do Usuniecia.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Na jakims starym filmiku widziałem: 15:26 GM Laylee on Candia [2]: hi Jem Swojom Kupe. |
@up
Grasz jeszce na Candii? Bo na forum ktoś pisał, że czołówka Candii idzie na Thorie.. |
Wlasnie Yobak. Co z twoim charem? Jak tam Ci idzie na Thorii?
A co do Moriento. To prawie każdy świat ma swój topic. Czemu uważasz że powinni go usunąć? Dlatego ze to non-pvp, czy dlatego ze Tibii nie lubisz? Napisz tak w każdym temacie :) |
Cytuj:
Btw : Zamiast obrażać to jak sie uważasz za takiego Bossa tego świata to może byś zaczoł jakis temat?? Może np. jak chciałeś all po zabijać na anihalotrze tzn. chciałeś przeczekać jak tam ci zrobią Demonom red hp ale im sie skończy mana .. ale tobie nie bo ty nie waliłeś tylko ich chciales przeczekać :D i dobic demce sam już na red hp .. |
heh na non-pvp duzo sie nie moze dziac :] ale trzeba uaktualniac teamty o Candii bo nikt nie bedzie szukal gdzies na 11 stronieB)
mozna napisac np. ze ktos znalazl jakis rzadki loot ;) |
Cytuj:
Hail New Stars:) |
Cytuj:
Twój nick na forum mówi sam za siebie "Osiol" Co do mojego "po zabijania" - obejrzyj film jeszcze raz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby sie tak dało to 4 osoby by wokonały Anni a nastepnie cały swiat 100lvl+ zleciał po to zeby wykonac questa -.- zaaaaal pOzDrO 600(800)...:baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
@Klucio Jemu chodziło o to ze jeden z wykonujących przez przypadek sie zagapił i późno zaczął walić ueki. @FyFy Hail and Kill _/ |
yobak co z candią?
|
@yp
Właśnie. |
Cytuj:
pOzDr DLa YoBaKA... |
Cytuj:
Btw: Yebro a co zdałeś taką mature?? uwielbiam takich ludzi co nie zchodzą z kompa a twierdzą że mają zajebiste wyszktałcenie lub oceny ;) |
Dobre, Dobre -Yebro ?
Przeciez on ma moze max 12 lat. Co mozna wogole pisac w tym temacie? Swiaty No-PvP, napisalem tylko co mysle o tym temacie, a ty czlowieku nie musisz ublizac na przyszlosc sie zastanow a potem napisz ! A co do matury to watpie ze ja zdal, watpie ze ma wiecej niz 12 lat okey max 13 ale to max. A co potem z ciebie bedzie to sami sie domyscie. Niedosc ze nieuk to jeszce w Tibie grac nie potrafi. Pozdrawiam. Ps: Ublizac to kazdy umnie ale nie kazdy lubi -.- |
hmm, powoli temat zamienia sie w czat....
Pogadajcie o świecie może a nie o osobistych problemach :)
co do candii, serwer raczej nudnawy, i jak dla mnie nic specjalnego dziać się nie będzie, ale chętnie będę zaglądał aby wiedzieć co w trawie piszczy :) |
Cytuj:
@ Lenrock i Mezo Ten temat został stworzony żeby informować ludzi o wszystkich wydarzeniach które miały miejsce na Candii. Nie kminie waszego pytania :confused: |
Ale im sie nie chce informować, a jedynie woleliby sobie pospamować -.- tak samo jak w temacie o zdjeciach...
|
Cytuj:
|
Mozo, nie mezo !!!!!!!X( X(
|
mam prosbe do was udzielilby mi ktos pozyczki w wysokosci 500 ? wczoraj mialem lagi padlem i stracilem swojego wanda i nie mam za co go kupic gdyz mam dopiero 8 lvl i zaledwie pare groszy ;/ a bicie mieczem mija sie z celem gdyz jestem sorkiem a i zanim uzbieram te 500 to minie ruski rok :/ po 2 po stracie wanda nie chce mi sie grac :S ;(
nick Mori Irild w miescie Thais |
Cytuj:
Lepiej idz i z tym "mieczem" sam zarób a nie .... Polecam roty jak na twoj lvl xd |
Cytuj:
Oraz druga część jak obiecalem. Cytuj:
|
ee i co z tego ze wrzuciles rozmowe 3 naabkow ?
|
a tak ;P Nie wiem jak mozna tak nubic -.-
|
Moim zdaniem twoja rozmowa też nie była inteligentna... A poza tym jakaś rozmowa prowadzona z noobem nie powinna być zamieszczona w dziale "Wydarzenia z Candii"...X(
|
Cytuj:
|
też macie freezy na candi>?
|
No ja mam :) ale to chyba wina mojego neta :P
|
Wywiad
14:52 Kodix Iron'Claw [28]: czesc
14:52 Kodix Iron'Claw [28]: tutaj Reporter Tibia.Pl 14:53 Kodix Iron'Claw [28]: czy moglbys mi odpowiedziec na pare pytan 14:53 Kodix Iron'Claw [28]: ?? 14:53 Dharel [127]: eLO 14:54 Dharel [127]: skad mam pewnosc ze ty z tibia.pl ?? ;] 14:54 Kodix Iron'Claw [28]: zobaczysz to na forum OMg :P 14:55 Dharel [127]: A o co biega? ;p 14:55 Kodix Iron'Claw [28]: chcialbym zadac pare pytan 14:55 Kodix Iron'Claw [28]: ;] 14:55 Dharel [127]: Slucham? 14:55 Kodix Iron'Claw [28]: ok , to Najpierw dlaczego zdecydowales sie grac akurat na Candi ?? Graja tu jakcys twoi koledzy ?? 14:56 Dharel [127]: Zdecydowalem sie tu grac bo na moim swiecie nie mialem przeszlosci ;p 14:56 Kodix Iron'Claw [28]: Aha a na jakim swiecie grales przedtem ?? 14:57 Dharel [127]: A ze przed letnim update wyszly nowe swiaty to postanowilem grac na Candii , chociarz chcialem grac na pvp. 14:57 Dharel [127]: Isara 14:58 Kodix Iron'Claw [28]: Jak dlugo wbijales ten 127 lvl i na czym expisz jesli mozna wiedziec?? 14:58 Dharel [127]: 100lvl wbilem w 3 miesiace okolo. 14:58 Kodix Iron'Claw [28]: O.o to sZybko ;] 14:58 Dharel [127]: A nie robisz sobie jaj? ;d 14:59 Kodix Iron'Claw [28]: niee =/ zobaczysz 14:59 Kodix Iron'Claw [28]: Co ci sie najbardziej spodobalo w tym Update? 15:00 Dharel [127]: Szczerze to nie zdazylem go poznac jeszcze. 15:01 Kodix Iron'Claw [28]: aha ;) 15:01 Kodix Iron'Claw [28]: A ile godzin dziennie spedzasz na Graniu w Tibie 15:01 Kodix Iron'Claw [28]: ?? 15:01 Dharel [127]: zalezy 15:02 Kodix Iron'Claw [28]: np. w srode 15:02 Dharel [127]: Dzisiaj bylem i fryzjera xD 15:02 Kodix Iron'Claw [28]: xDD 15:02 Dharel [127]: u* 15:02 Kodix Iron'Claw [28]: a w taka zwykla srode 15:03 Dharel [127]: Zalezy o ktorej wstane i czy mam plany na dany dzien. 15:04 Kodix Iron'Claw [28]: ok a tak okolo 4h ? 15:08 Kodix Iron'Claw [28]: ok Ja musze leciec 15:08 Kodix Iron'Claw [28]: zobaczysz to na tibia.pl za niedlugo ;] To tyle ;) Taki maly wywiadzik :P |
Za mały wg mnie :confused:
|
Dharel'owi gratulujemy wizyty u fryzjera.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |