![]() |
73 pal ubija 43 msa i ucieka 4x +100 lvlom
Film nie moj, zioma. Zabil ... nie wazne obadajcie, najwyzszy skill :)
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14594 |
00:10 Nortec Nocturna [121]: That was the most stupid thing you could do
Fajna akcja :D Ale ogólnie farta ziom miał :) |
Powiem tak :d Piekny loocik z ms, a ucieczka bardzo mi sie podobala :d przemyslane rozwiazanie i nie zle umiejętności
|
hahahahha zajebiscie ich wychujałeś
xD! |
Piękny filmik :), loot z sorca to poezja :cup:
gz, nice pvp :) |
Zajebista akcyja xDDDDDDD
|
Ocena 10/10
Akcja dobra uciekczka jeszcze lepsza.. koles sie musial zdenerwować :D ale co dalej ?;/ |
1000/10!!!
Nigdy nie widzialem tak dobrej akcji O.o, pięknie wyszedłeś z trapa !!! Loot z msa piękny!!! |
Zajebisty film ;-)
|
Gzzz !:D spoko filmik.. teraz znam next git miejsce :D na ucieczkiB)
|
Heh no zajebiscie podzialal ;D gratki ;d
|
film 11/10.
Loot zajeeebisty a jaka ucieczka! chociaz co do ich pvp to mam spore watpliwosci xD mieli 100+ sorca i 2x 120+ pale i nie ubili 72 rp (Gratz pvp dla niego) ale jakby zajebali 2sd i ue, to by mogl pomazyc o ucieczce :P |
Cytuj:
|
loot moze byc :P ale pvp masz bardzo dobre ;p
|
No no film bardzo ladny, ale 1 temat nizej jest to samo, wiec poco 2 teamty? X(
|
Fantastico film, odrazu pomyslalem ze uciekac to tylko tam, lecz tez przez chwile zwątpilem ze nie ulegniesz smierci ^^, Nice Job
|
Cytuj:
|
Ladnie ich wy**ujal ;D Tylko pogratulowac ;) Loot tez bardzo ladny.
|
Film przedni!! robil tych 100 lvl'i jak chcial ^^
loot z sorca tez miodzio ^^ jeden z lepszych filmow;) |
film jest maxymalny :D gratz :)
|
OMG filmik zajebisty ^^ . GZ umiejętności i sprytu =P. Teraz możesz sprzedać tak jak Twój kolega powiedział postac 3x ... xD
11/10 =) |
Loot - 11/10 ]
Haha ale wyjście z trapa :D |
Widzę, że to nie było na łubudubu tylko wszystko ładnie przemyślane :D
Gratualcje : ) |
@ Loot
Taki Dobry loot, bo koles myslal ze jak 2gim charem trzesie servem to go nikt nie zabije. :) Thorval wiesz co Ci powiem? LOve YYOU :*:* P.S Ten filmik pokazuje to ze nie kazdy 100+ jest swietnym graczem :baby: |
zajebista akcja i loot tez zajebisty wogule ta ucieczka w pewnych momenyach myslalem ze juz padnie.Tam gdzie on sie ukryl jest tez inne dojscie? czy tylko przez ta kladka odp. :D
|
Cytuj:
|
Crashuje mi sie filmik w dowolnym momencie jak kazdy inny, czy ktos wie czemu?A dokladnie to tak jakby mnie wyrzucalo z gry.
|
Pffff...
Najlepszy filmik tego typu jaki widzialem ;D Ziom ma naprawde dobre pvp :) |
Play beautifully xD
|
Filmik super gratz niezle ich wychujałeś :)
|
:)
o.O donry player jestes nie co jakis noob:D gratz:D hujnie troche masz hunta za to?:D"Stare dobre miesjce"Starale ale jare:D
|
No racja filmik zaje*****:D ale oni powinni sie skapnac ze ten koles co ci pomagal na waspach ci pomoze(niegramatycznie brzmi:P) wiec mogli go zabic ale to problem ich mozgu.Filmik rox -8)
|
Trzeba przyznac ze koles ma niezle pvp
|
Gratz. umiejetnosci gracza... naprawde umie uciekac8o Filmik warty obejrzenia. Pięknie ich wykiwałeś. :)
|
Bezapelacyjnie NAJLEPSZY filmik pvp jaki do tej pory widziałem, a widziałem dużo ;] Świetna akcja, facc palem zmieszać z błotem 4x 100+ to nie lada wyczyn. Dla takiej akcji warto poświęcić chara :)
Btw. czemu mówicie, że loot średni? A co może wypaść z 43 msa, zwłaszcza z rsem? Myślicie, że jeśli ktos jest glowa serwera to na drugiego chara nie wiadomo co wrzuca? Litości... Loot był świetny, nie znam sytuacji na tym świecie ale na pewno jest to sporoset (:D ) k |
Odp.
To prawda. Aż fajnie, że mam kumpla z takim PVP B) Gdy z nim rozmawiałem to powiedział, że szykuje się na "Next" fraga ale kogo teraz, trzeba czekać.
@Topic: Filmik 10/10 :] P.S: Nawet mi nie chciał powiedzieć kto będzie następny :p P.S 2: Z tego co pamiętam to zabił kiedyś Slash'Boone(130 MSa). ~> Ale to juz Historia <~ |
hahahhahah
nice movie xD |
Cytuj:
|
Jak ja moge to skomentowac? chyba tak jak kazdy, wyrolowal jak chcial takim facc pallem 3 x 100 lvl w dodatku mieli m walle i fire bomby i im sie nie udalo =D
wielkie gratki dla autora i zycze mu milego uzytkowania eq na jego zapewne nowej postaci ;) |
Najs
Najs... Omg ale ten 41 ms... no to najs to eq mial :P wiem ze mial 100+ rp.. ale nawet 100+ takie eq sie przydaje .. filmik bardzo dobry ;]Gz no ale szkoda postaci no bo sie pewnie na niego uwzie :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |