![]() |
Antica rar items
Filmik przedstawia rar items z Antica a dokładnie z jednego domku. Naprawde warto oglądnąć!
http://uploads.tibiabr.com/download....379860fb724f42 |
Co kolesie :P, ladnie sie dorobili.
Jedno wszystko tlumaczy: 21:58 You see a closed door. It belongs to house 'Central Circle 3'. Big Daddy owns this house. |
:O
Ciekawe jakie eq ma wlasciciel domku :)) |
Fajne te yellow rose =)
|
very nice house a w sumie to rzeeczy ktore w nim leżały :p
|
Ciekawe za ile to wszystko poszłoby na Allegro :)
|
Hail! Najlepsza wojna w tibii...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do filmiku to po prostu brak słów... :] |
Ahh ta antica :P czego oni tam nie maja ;D
|
Niech Zyje OTS
|
8o 8o 8o 8o 8o
SZOK !!!!!!!!!! WIDAC ZE GOSCIU FARAONY LUBI ;) UWIELBIAM PATRZEC NA TAKIE FILMIKI, SWIETNY !! |
Cytuj:
|
haha nice :<
|
Jaka Hata :OOOOOOOOO
z czego on to lotnol :O:evul: |
WOW
Zarąbiste items. Dziwne, że od 2003 roku hacked nie mieli ;). |
Interesujące... ale to Antica, tutaj jest takich itemów od cholery.
|
Cytuj:
|
Da ktoś link do ss z tym domkiem? Coś mi się wywala przy ściąganiu tego filmu...
|
Cytuj:
|
Omfg!! Powiedzcie, że to ots... Huhu skąd on ma m.in. shield of honour, explo x13, horned/winged helmet?
Btw. jak na moje powinni w updat'e nasteonym trochę z nich wproadzić. Edit: @down być może kiedyś jak ferumbras atakował miasta były runki bo np. 100 pocisków ( tak gdzieś czytałem) |
Ej cos mi sie nie podoba te runki bylu 36x a takkie nie istnieja to OTS
|
hckdddddd2222222222222222222
|
Cytuj:
@koliopek BR?! @topic Chciałbym mieć taką chatkę :) |
Tego gościu w domq Bubble to był jej mąż xD Oboje widać już prawie nei grają :P I niezły burdelik im się w domq zrobił, pamiętam jak był wystawiony full demon set :>
|
omg;p
domek fajny i itemki tez a ten ziomek co byl w domku to GM wiec...:)
|
??
Up Gm i co wyczaruje itemki?lol...
Bardzo ladny Filmik;) Kiedys ja tez wrzucilem na forum jakis nudny wmv o rarach na antice -wystawa na tibianicu czy jakos tak:D Ej Adi Ty miales taki fajny filmik hmm nie pamietam ze hacka miales i tam byla taka piosenka w stylu presleya cos tam "If you want if you really want..."daj tytul plz:D |
hehe <10znakuff>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
itemy w domku mi sie podobaja ale ich ulozenie nie ^.^ |
Fajne itemki, lecz tutaj widać "Uprzejmość GM'ów" którzy poza banowaniem nic innego nie widzą. Nawet symbolicznego "hi" nie powie. Ale żul:( . A moze i nie powie bo to japoniec jest i nie ma takich liter na klawiaturze:D
Fajny filmik. |
Hata zajebista.. warta z 20kk.
Z kad wiecie że Nietzsche jest rl mężem Bubble ? |
Cytuj:
20kk? hahaaha na te itemki NIE MA CENY!!! Itemy których juz nigdy nikt nie będzie miał bo zostały wtcofane na zawsze. Jeżeli już wyliczamy cene to chyba bliżej będzie 2000kk :):):) |
5:22 You see a spell rune for magic level 4. It's an "adana mort"-spell (36x).
...heh |
@up
Te runki wypadly z 1 ferumbrasa, ten koles jeszcze je trzyma :D @2up "...zostaly wycofane z gry na zawsze..." Pragnę Cię uświadomić, że: 1. Steve w 1 wywiadzie powiedzial ze wszystkie itemy są, lub będą do zdobycia. 2. Jeden z GM'ów przyznał, że znane jest ~70% questow. 3. (Tu nie jestem pewien) Jakis GM powiedzial ze caly poh nie jest odryty (np. takie knightwatch tower, kto wie co sie tam kryje :P?). Tylko nie sprzeczajcie sie co do tego posta bo zaraz nam wybuchnie klotnia o to czy mozna zdobyc mlsa itp w dziale filmy o.O. |
Chodzi mi o te naszyjniki przy których nie traci się skilli lvl itp ani itemów.
|
Broken Amulet nic nie daje tak mi sie wydaje.Po zmianie z amulet of life w Broken Amulet straciły swoją moc ;)
@topic Fantastyczne itemki o których narazie można pomarzyć...ale update może do zmieni... ps. jak sie myle do do Broken amuletu to sry ;] |
Cytuj:
@raven Nie, nie mylisz sie. |
Cytuj:
Na pohu jest lub było coś takiego jak POI - pits of inferno czy cuś takiego ;p widziałęm z tego screeny ale gośc zrobił je używając jakiegos bota, bo tam chyba nie ma wejscia albo nie jest odkryte :P nie wiem czy cos nie pokręciłem :D ale dużo ludzi o tym wie ;p |
Cytuj:
@topic kurde tamta runka x 30~ czy to na pewno nie fejk ? potwierdzi ktos? =D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |