![]() |
dragon ball w tibi :P
taki tam fake:
http://img230.imageshack.us/img230/5...inpustekf8.gif |
z czym to sie je?
|
O co w tym chodzi ?? Troche nie kumam jakis koels w depo i jakas energia ;p??
|
nudzilo mi sie troszke i sobie narysowalem ot co :P to wielkiego sensu nie ma :P
|
TBI, brzydkie, bez sensu... Co to ma być? Daj to do 'twój 1 fake'.
|
??????????? Co to ma być to fake???????? to przerobiony screen ???????
Bez sensu ??????? |
Cytuj:
Fake - Fotomontaż Jeśli się nie myle to właśnie jest fotomontarz? @Fake Nie zachwyca :F |
Powiedzmy, że to MIŁBYĆ FAKE, ale ci nie wyszedł... bo wiesz... przerabiane ss'ki nie robią fake'a.
|
@up:
Odezwał się znawca za dychę. @autor: 1. Wyłącz TBI GG :P 2. Fake kichowaty - nawet nie mówi, ze to (dobrze pisze) Genkidama :P 3. Pojdeyncze obrazki są już na tyle prostym efektem do zrobienia, że o ile nie będą naprawde zapierały dechu w ustach to będą ostor jechane, wieć moja propozycja to: 1. Tak NAdrill mówi daj to do odpowiedniego tematu 2. Poćwicz i zrób fake story |
nieładnie bot'y urzywac ;P
PS. syf :< |
ja juz robilem lepsze
|
[IRONIA]Pjenkne!! Ladne rub dalei !! 100/0,9932324343488584[/IRONIA]
Syf?????????????:confused: 2/10 ;/ |
jedna scena 0o
sie postarałęś.... Poprostu DNO! @offtopic TBI na miejscu modów bym cie zbanował... |
dawno nie widziałem fake'ów o tibii, więc masz plus
jednak jeden obrazek to za mało, i mało twojej twórczości, więc podwójny minus + dodać -- = pracuj dalej! (ale lepiej) |
Dobry majster z ciebie ;D
btw: Co to "Mamy Cie" ?! <Yawn in technicolor> -.-' |
Dragon Balla kurwa wszędzie by chcieli -.- debilna bajka kamehame wszędzie się wciśnie...
|
@up:
uspokój się @Topic: A ja bym chciał dodać, że ten fake przywraca mi wspomnienia gdzie ludzie wrobili właśnie takie fake'i Prawie mis ię łezka w oku kręci ;) edit: @down: Stfu. On nie jest trollem lamko więc się zamknij |
Po zo wy karmicie trola?? :D
|
Hehe. Ci co mówią, że to nie jest fake to nie wiedzą co mówią >.<
|
Naprawde się postarałeś, ss z Tibii + 8 ruchów w Photoshopie.
Cytuj:
|
@Hieyan
Przerobiony ss to fotomontaż -.-' Np. "Przygody Orca Vethiego". Przerobione ss'y plx? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |